Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ben biraz uzak kaldım, baya bi varyasyonda priest olmuş ortalık şu topaklardan class by class da açsak, hem metayı takip etsek, hem beyin fırtınası yapsak kim bilir belki faceroll bir pati deckimiz olur (kendi bile inanmaz) http://www.trumpfans.com/uploads/5546769e462a9Priest.png şunu kullanıyorum, pek memnun değilim maksimum piçlik arıyorum deckimde saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 pek memnun olunacak priest decki yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Auchenai çıkarıp bu şekle mi getirsem ben de.. Yavaş kalıyor benim deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 adam gibi ranked oynanacak priest decki olmamasına çok üzüşüyorum ya. çok sevdiğim bi class halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://i.imgur.com/oOwf5HL.png şunu deneyeceğim bi ara ama çok pahalı bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 earlyde çok face gelmezse iyi baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 wild pyro 2 olması baya önemli face hunter deckleri için. geçen hunter questi yapmaya çalışırken ben, ilk 7 kartta 2 tane wild pyro çekti priest'in biri. direk concede ettim. olacak iş değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 shadow madness counterlanıyor hunterda warlock sıkıntı bu deckte biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya millet insan gibi oynasa, ne bu face mace ayaklarını kaldırsınlar, zevk vermiyor valla, ne zevk alıyorsa hunterla oynamaktan özürlü mü insanlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 priest'ın zevk verdiği yer arena. güzel pickler gelirse counterlaması en zor classlardan arenada. en iyi class spell onda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Valla ben sefaletten şu decki oynuyorum fena değil açıkcası. Rank 8 e kadar felan geldim bu/face hunter / antonidassız mech mage ile. Recombubulator koymak istiyorum aslında. Shadow maddness'la cabal shadow priestla felan çok güzel oluyor ama neyin yerien koyacağımı bilemedim. Shrink meister olmadan cabal çok sikko oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Buda benim fakir priest deckim Legendaryler elımde baska olmadıgı ıcın aradada hayatımı kurtardıgı ıcın kullanıyorum. Kart almadan yapabıldıgım en ıyı deck bu sanırım. Rank 13 max gordugum bu arada :) 13 ten sonra legend abıler gelıyor counterlarım yetmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 starter priest deck kaynağı varsa paylaşsanıza. benim legendaryım yok galiba hala hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Benım 2 dandık legendaryı cıkar startır zaten 2 si yerine yeti koyabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 dragon priest ne rezalet bi setuptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Kolento's Dragon Priest by C9Kolento Class: Priest Priest (22) Power Word: Shield x2 Northshire Cleric x2 Twilight Whelp x2 Shadow Word: Pain Shrinkmeister x2 Wyrmrest Agent x2 Shadow Word: Death x2 Velen's Chosen x2 Dark Cultist x2 Holy Nova x2 Vol'jin Cabal Shadow Priest x2 Neutral (8) Dragonkin Sorcerer Twilight Guardian x2 Azure Drake x2 Blackwing Corruptor x2 Ysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar