axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Cihangirde oturmak Evde kendi ekmeğini yapmak Patlıcan içeren yemekler yapmak Bisiklet satıp rakı almak ... Drall dikkat et entellik yüklemesi altındasın, her an metamorfoza girip içinden bi sinan çetin çıkabilir alimallah pic related http://www.beststarsofyear.com/images/sinan-etin-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Abi yok, mantığın tutarsız seyrediyo. Olaylar şöyle gelişseydi bu dediğin doğru olabilirdi: Cihangirde akrepsiz bi evde oturmak Bisikleti single speede çevirip turuncu ve fosforlu maviye falan boyamak Her öğünü dışarıdan yemek Bendeki sinan çetin entelliği yüklemesi değil yani bence Bi de rakı almadım dün, amsterdamdan bi arkadaşım gelmiş onla bağlama çaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ben fırın torbasında tavuğa çok alıştım ya, hep bundan yapıyorum. Son zamanlarda tavuk yerine hindiye geçtim gerçi, tadı daha güzel oluyor. En son mantarlı hindi yaptım mesela, güzel oldu bayağı. Ama yine de farklı bişeyler arıyorum. Eskiden ne güzel wokta sebzeli tavuk filan yapıyordum ya, üşeniyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 İlk taşındığımda o wok hevesine ben de bi girmiştim ama sonra o kadar sebzeyi soy doğra moğra sırayla tavaya at çevir et baydı. Yok bi tarafta noodle hazırla bilmemne. Üşengeçlik kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bana üşengeçlik dalgası vurdu ya evde de kahvaltılık hiçbişey kalmamış. Ekmek de bitti mayalanıyo daha akşama anca pişer. Of ki ne of Var mı bizi kahvaltıya davet eden? Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Temel bilgiler:) http://www.youtube.com/watch?v=63-IrqflAbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Anthony baya iyi adam ya. Napsam 24 kitchenı alsam mı yine, keşke teledünya üst paketten tek kanal satın alabiliyo olsak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 axedice said: Tavuk kelebek aldım hazır soslattırdım falan. Izgarada yapıyorum şimdi elllaaah ziyafet var tavuk döner bulamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mmmmm tavuk döner, sık sık alıyorum ama ara ara değişiklik lazım. Tavuk köfteden önceki 2 favorim bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Drall said: Anthony baya iyi adam ya. Napsam 24 kitchenı alsam mı yine, keşke teledünya üst paketten tek kanal satın alabiliyo olsak :( das, üst pakette tek seyrettiğim kanal bu. hatta tüm paketler içinde tek seyrettiğim kanal bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 esuyunu tabağa dökmeseydiniz görüntü daha güzel olabilirdi. veya patlıcanı halka yapıp eti ve suyunu sadece ortaya havuz yaptırılsa o daha güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Önceki sayfalardada konuşuldu bu, haklısın ama işte dökmüştük artık :( neyse ki hayvan gibi ekmek banarak görüntünün ayıbını örttük o gün sdf Ayrıca gaza geldim yine alıyorum 24kitchenlı pakedi ya. Yeter oldu gaza gelip yemek yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Hadi şöyle tavuklu hindili değişik bi yemek yaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Dün full+full vegan tam kız tavlamalık bi sofra kurmuştum, buharda pişmiş brokoli ve havuç, zeytinyağlı pırasa, döküm tavada kanlıca ve istiridye mantarı ızgara, veggy kız tavlamaya çalışmıyosanız yanına da bi fırında somon koyun mis O değil de hadin yemek tutoları paylaşın bu topikte, en azından menü paylaşın da ne pişircem diye düşünürken kilo kaybetmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hazır pisirilmisi var bilær Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi o yazdığın yemek tarifi değil ya. Vegan yemekleri bilmeyenlerin kurduğu sofra tanımı. Bende öyle yapıyorum asdfa. Bana hakkaten vegan yada vejeteryan yemek tarifleri lazım. Ama önce tavuklu hindili yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Zaten tarif değil de menü verdim, ama evet haklısın vegan yemekler doğuda falafel humus tabbuleden batıda da öbür sayıklarımdan öteye gitmiyo benim için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Vegan, kız ve tavlamak bi araya gelince oxymoron olmuyor mu? Et yemeyen erkeğin kadınla işi olamayacağına göre kim niye tavlasın kızı? Haaa kadın kadınaaaa.... Evet o olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 FISTIK EZMESİ Marketlerde satılandan daha iyi olacağı garantisi ile birlikte başlıyalım; Malzemeler; -Tuzsuz Kapalı fıstığınızı temin edin. -Zeytinyağınız hazır bulunsun. -Tereyağınız hazır bulunsun. -Kalitesine inandığınız balınız hazır bulunsun. Yapılışı;(100 gr için, dilerseniz 100gr ölçütü sabit alıp istediğiniz miktarı uygulayabilirsiniz.) -Fıstıklarını soyun. ( 100 gr. ) -tavada hafif ateşte 2 dakika evet tam 2 dakika ısıtın. -hemen tavadan alıp miksera atın ve çekin. Bu da 2 dakika. -Çekilmiş fıstığı mikser içinde düzeltin. -2 çorba kaşığı zeytinyağı koyun. -2 tatlı kaşığı bal koyun. -1 tatlı kaşığı yüzeyini kaplıcak şekilde tereyeağını koyun. -Tüm herşeyi tekrar mikserdan geçirin.( Ortalama 2 dakika) Bittiğinde yıllarca ben nerde yanlış yaptım acaba diye beyin tat merkezinden uyarı alacaksınız. Proteini yüksektir, yağları pok yağ değildir. Güvenle tüketiniz. Not; Hepsini hemen yemeyin, tekrar yapması zor gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ooo bunu yaparım ben, fındık versiyonunu da yapsana bi ara. hatta antalyadan ceviz getiricem, ceviz ezmesi de yapılır aslında burdurda falan yapıyolar. onu da deneme yamulma yoluyla deniyim bi. bu arada vegan kız tavlamak işin geyiği ama bi iki yakın arkadaşım vegan, yemeğe insan çağırmaktan da çok keyif aldığımdan onları çağırdığımda yiyebilecekleri lezzetli yemekler yapmak hoşuma gider. ha ben eti gümletirken bana tiksintiyle bakıyosa zaten yakın arkadaşım değildir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Akhlaur said: Hadi şöyle tavuklu hindili değişik bi yemek yaz ya. Hacut dün tavuk çığlık attı. Kanatları bagetleri zeytinyağı, bolca soya sosu, balzamik sirke, biraz üzüm sirkesi ve beyaz karabiberle marine ediyosun, sonrasında tuzlayıp(soyanın tuzunu da hesaba katarak) ver elini 250 derece fırında üste yakın rafa (mini fırınsa pişirir mi bilmem ama), değişik güzel bişey oluyo standart baharat çeşnili tavuğa kıyas. Soya yakışıyormuş tavuğa. Ben de çok uzun zamandır tavuk yemiyodum, dün bi komşu hadi gıdaklayalım diyince gıdakladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 O marineye soğanda eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ızgarada az pişmiş et tarifi verildi mi ince ayrıntılarıyla? kasaptan eti alırken nelere dikkat etmeli nasıl marine etmeli mühürlemenin incelikleri falan ne bileyim bunlar paylaşıldı mı? evet derseniz irdelicem topiği. PATİNİN NİYE MUTFAK BÖLÜMÜ YOK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaşılmadı ama etin lezzetli olmadığı şehirde biftek güzel olmuyo, çiğ yiyosun çünkü. Çiğ hali lezzetli olan et lazım. Bi kere öyle bi pirzola yediğimden beri şehirden aldığım biftek ve pirzolayı az pişmiş yiyemiyorum. Algılarım değişti adeta o etin çiğ güzelliğini tadınca. Tandır işine bakın derim. Topikte vardı galiba slow cook tarifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 söyledigin seyler atla deve degil 1 dk da okursun hepsini internette topigi irdelemene gerek yok sitenin bandwithi yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar