Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RgH_OnrYlCk Michael Fassbender ve Marion Cotillard başrollerde. shakespear dili ve iskoç aksanı yüzünden trailerdan bir şey anlamadım dsdfg ama güzel görünüyor baya. soundtrack tam uymuş
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu nasıl ingilizce böyle. İngilizce altyazılı izlemek lazım bunu.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Abi şu filmi bekliyorum merakla ya... Michael Fassbender'a oscar yakışır artık.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Izlemesi cok zor olmus film yaw. Sanat manat guzel ama.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Icimiz bayildi. Sanata katkilarini tartismam ama bazen de "2 ekmek 1 hurriyet" seviyesinde basit cumleler gerekli oluyor ve Shakespeare'in lugatinda bunlar yok. Yanimizda Ingiliz vardi o bile anlamadi filmi.
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 "Yanimizda Ingiliz vardi o bile anlamadi filmi." sdf
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Nako said: "Yanimizda Ingiliz vardi o bile anlamadi filmi." sdf Plebligin ırkı yok abi.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Pleblik kadar overcompensation da kotu
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Abi o lafın en dogru kullanımı bu film için olabilir ama yapacak birşey yok dfg. Casting tercihleri çok dogru artı teknik olarak çok iyiydi film. O götürmüş zaten. Marion hatunun rahatsız etmedigi tek film bu arada benim için. Tiksinirim normalde. Olmuş yani bu role, typecast tier.
Öne çıkan mesajlar