sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 10 tl ye fallout classic collection aldım, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 öf company of hereosu kaçırmışım ya. %75den 50ye çekmişler iyi olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 allah belanızı vermesin ya senede ben en fazla 6 7 oyun alırdım, 1 haftada 9 oyun alımışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ya ben hala bole hastası olacağım bir indirim bulamadım acıkcası aldım gene 40 tllik bişilerde Poker Night 2 2.50 TRY Tropico 5 Steam Special Edition 16.25 TRY Europa Universalis IV: El Dorado 12.00 TRY Banished 7.75 TRY Brothers - A Tale of Two Sons 2.40 TRY Transistor 7.75 TRY Genelde total biscuitin cok onerdiği oyunnar. Tropico ve Eu4 patchide iste benim istediğim oyunnar. EU4 DLClerine zaten gomujyorum parayı surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 imamizer said: Ben de yillar evvel kutulu aldigim fallout 1-2 vardi. Dun taktim oynayim diye dvd rom bozulmus. derken bugun bu indirim oldu. 1-2-3 new vegas tactics hepsini topladim. kutuların üzerinde key yokmuydu girseydin ya steam e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bana bi gemili korsanlı bi oyun söylesenize varmı öyle bi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sid meiers pirates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 BonePART said: ya ben hala bole hastası olacağım bir indirim bulamadım acıkcası aldım gene 40 tllik bişilerde Poker Night 2 2.50 TRY Tropico 5 Steam Special Edition 16.25 TRY Europa Universalis IV: El Dorado 12.00 TRY Banished 7.75 TRY Brothers - A Tale of Two Sons 2.40 TRY Transistor 7.75 TRY Genelde total biscuitin cok onerdiği oyunnar. Tropico ve Eu4 patchide iste benim istediğim oyunnar. EU4 DLClerine zaten gomujyorum parayı surekli. art of war alacaktım ben sadece eu4'ten de el dorado'yu niye tercih ettin sen? Genelde Art of War yetiyor diyorlar hep, çok ekstra bir katkı vs. varsa ben de kapayım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ilk defa bir summer sale de bu kadar oyun aldım , hala 50-60 tl enparadan cüzdana attığım kredi var. Kapanışı da Ds 2 Scholar of the First Sin ile yapıp evlenene kadar daha da oyun almam :) Call of Juarez Gunslinger GRID Autosport Season Pass GRID Autosport Age of Empires III: Complete Collection Grim Dawn Orcs Must Die 2 - Complete Pack - 2 Pack Awesomenauts Dungeon Defenders II Defense Grid 2 Chivalry Medieval Warfare with Chivalry Deadliest Warrior The Wolf Among Us Luftrausers Wolfenstein: The Old Blood ROW Metro Redux Bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 grim dawn yüzde 50 indirim almış alsam mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 al al fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Dungeon defenders iyi mi ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bi daha söylüyorum. one finger death punch. direk gömün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 o kadar çok söyledin ki aldım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 kermit said: bana bi gemili korsanlı bi oyun söylesenize varmı öyle bi oyun ? http://store.steampowered.com/app/326410/ Şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=cVTQ9d0oQtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bu indirim ne zaman biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 2 gun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yarın son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 black sail'in deniz mevzularını sevmiştim ben ya. üstteki şarkıyı dinleyince aklıma geldi. bi legendary ship yok edemeden bırakmıştım ama oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yarın encore sale bu arada, yeni indirimler gelmez :) bu yazıda atlattınız hadi iyisiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 shelter 2 için muhteşem şeyler yazmışlar steam'de. ama o grafikler beni bi soğuttu ya http://store.steampowered.com/app/275100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 DarKRideR said: BonePART said: ya ben hala bole hastası olacağım bir indirim bulamadım acıkcası aldım gene 40 tllik bişilerde Poker Night 2 2.50 TRY Tropico 5 Steam Special Edition 16.25 TRY Europa Universalis IV: El Dorado 12.00 TRY Banished 7.75 TRY Brothers - A Tale of Two Sons 2.40 TRY Transistor 7.75 TRY Genelde total biscuitin cok onerdiği oyunnar. Tropico ve Eu4 patchide iste benim istediğim oyunnar. EU4 DLClerine zaten gomujyorum parayı surekli. art of war alacaktım ben sadece eu4'ten de el dorado'yu niye tercih ettin sen? Genelde Art of War yetiyor diyorlar hep, çok ekstra bir katkı vs. varsa ben de kapayım sadf İndirimdeydi birde common sense su an cok pahalı onu beliyorum sırayla aldım işte ben hep DLC'leri. Birde şey güzel olabilir diye düşündüm orta amerika ve gğney amerikal ırkalrı. 222 hours played olmus bende eu4'te. Değiyo bence aldığın her para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 mass effect leri aldım bende, tekrar oynayalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sabonis said: shelter 2 için muhteşem şeyler yazmışlar steam'de. ama o grafikler beni bi soğuttu ya http://store.steampowered.com/app/275100/ ben ilk oyunu oynamıştımda, grafikleri bende başta pek sevmemiştim ama sonradan alışıyorsun ya. oyunda direk walking simulator hani ben sevdim ama herkese göre değil. bir anne porsuk bebelerini rüzgardan, avlamaya çalışan hayvanlardan falan korumaya çalışıyor. ha ikincide öyle büyük değişiklikler var mı birinciye göre bilemeyeceğim. bu arada sale vasattı bence ya. lords of the fallen bi 15 lira falan olaydı iyiydi. gene 6 oyun almışım. one finger death punch, hatoful boyfriend, the legend of heroes: trails in the sky, sakura spirit, the detail episode 1, D4(buna tam sale denemez gerçi) encore salede gelirse talos principle ve door kickers'ı alırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar