Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Yaw her sene Summer Sale'de, şu gün şu oyun şu kadar indirime gircek diye liste düşerdi nete bu sene yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 işi sıkı tutuyorlar :p 20:00 olacak başlamayacak o zaman patlayacağız asıl euaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Cuce said: bombilo said: 2 saat filan diyosunuz da adamlar 3 saat 32 dakika playtime olan Stronghold Crusader 2'yi refund etti edik: yanlışlık yapmış olabilirler ki sc2 gayet pahalıydı :D edik2: yanlış başlığa yazmışım steam refunds konusuydu yeri :) preorderda 4 dolarken almadınmı sen? yok gayet ıyı paraya aldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 pattisliborek said: 3 refund talep ettim, 155₺ gelecek bi aksilik olmazsa. Summer Sale'i cepten yemeden atlaticaz ehe. Zaten son iki hafta icinde harcadıgın para degil mi bu? Gecen sene aldıgın oyunun parası gelecek degil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hatayla 4 dolarmı 5 dolarmı ne yapmıslardı preo order deluxe packi bi iki saatliğine o sırada almıstım ben crusaders 2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Steam Wishlist'imde 49 tane oyun var. %66'yı görene paramı basıcam. Library 300'ü görebilir bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bendede 94 tane var hepsi indirime girerse hapı yuttum ben. AscAnsio said: Steam Wishlist'imde 49 tane oyun var. %66'yı görene paramı basıcam. Library 300'ü görebilir bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Benimki de 2000i gorur. DAILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://i.imgur.com/pcgQRdZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Summer Sale Countdown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yr2GdRBDOmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 obligatory http://www.youtube.com/watch?v=RoGxA48HQ1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 şu animeyi daha dün izledim ne salak raslantıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 mono said: Refund'lari dayadim, cuzdanimi bileyledim, pusuya yattim bekliyorum. Hand of Fate Ori and the Blind Forest Darkest Dungeon Satellite Reign Dex Sunless Sea Titan Souls Xenonauts Avernum 2 Warlocks vs Shadows soyle listeleseniz de nasiplensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 too old for summersale yıllardır aldık aldık library oynanmadan tozlanan oyunlarla doldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Amaç arsızlık işte :p 2 sale arası oynamadığım oyun var hala. Kenarda duruyor. Bu sale da kenarda durmaya aday oyunlar. * FF serileri * Kerbal Space Program * Battle worlds : Kronos * YS serisinden geriye kalanalar ve yenisi * Legend of Eisenwald * Wings mastered edition * Icewind Enchanced * Grim Fandandgo remastered * Ryse: Son of Rome * Lords of Xulima * Pillars of Eternity * Grey goo * Elite Dangerous (zor iner) * Endless Legend * Game of thrones * Akiba's =P * Dragon ball xenoverse * Homeworld remastered * Wasteland 2 * Legend of grimrock II * Stardrive II (olm amiga starlords müziği çalıyor!!) * Age of wonders III * Xeonauts * Naruto ninja storm eva * Hperdimention Neptunia * Ori and the blind forest * Cities Skylines * Lords of the fallen Yığınla irili ufaklı oyunda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 benim wishlistte 5 oyun var olmasada olur dicem. http://i.imgur.com/ADw9VYS.png %50ye insinler alırım belki. banishedı akşam eve gidince bile alabilirim aslında. oynayan varmı yorum yapacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Banished guzel oyun da bi kere cozdun mu pek bir olayi kalmiyor acikcasi. Baya keyifle bi 14 saat falan ayni koyde oynadin ama tekrar acip yeni koyde oynayasim gelmedi hic. biraz linear bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 30 40 saat oynatacaksa alırım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Uzayda sağlam campaign i olan rts lazım bana ya. Şimdiki oyunların hepsi mal mal senario üzerinden hikaye yok bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Darksun said: Uzayda sağlam campaign i olan rts lazım bana ya. Şimdiki oyunların hepsi mal mal senario üzerinden hikaye yok bişi yok. Endless Legend oneririm, bir suru patch yedi gayet iyi durumda idi son biraktigimda. Kesin girer indirime. EDIT: RTS demissin ya pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kermit said: 30 40 saat oynatacaksa alırım bak 12-13 saat max. tropico 4 al o listekilerden en çok oynatacak o. indirimden DLCleriyle falan kaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 indirime girsin alırım. 31 tl veresim gelmiyo niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar