Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 chivalry alın olm ya 3 lıra oyun kendımı paraladım surda BAYA guzel ve eglencelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 don't starve baya iyi ve güzel geliştiriliyor. fakat baya casual, laid back bir oyun. takılmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ne casualu abi iş gibi oyun o. wikisinden ertesi gün sınav varmış gibi öğreniyorsun. çok güzel oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bugünkülerden westerado güzelmiş, pixel rdr ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 arcane said: ne casualu abi iş gibi oyun o. wikisinden ertesi gün sınav varmış gibi öğreniyorsun. çok güzel oyun ama. aynen böle. bakmadan oynamak daha zevkli ama bakmazsan bi anda çötenk diye ölüp 180 günlük macera gümlüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Suark said: chivalry alın olm ya 3 lıra oyun kendımı paraladım surda BAYA guzel ve eglencelı complete pack 5.5 yazıyo onu alıyım dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bılmıyorum ne var onun ıcınde, bazı ıngamede progressle acılcak ıtemları verıo olabilir yada kıyafet falan. Yapıstır gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yapıştırdım. bişey sorucam şu bully scholarship ilk çıktıgı haliyle mi steamde? yeni görev falan öyle şeyler yok sanırım dimi, ne güzel oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 robotlu şeyde 3800 küsür yapmış benim server asdfg inanmış çocujklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aha! Avernum 2 yeni gelecek sale'de, monstergame sagolsun. Saglam bi indirim cakarlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Silphatos said: robotlu şeyde 3800 küsür yapmış benim server asdfg inanmış çocujklar milletin işte çok sıkılıyor belli heuah, haftasonu 1350 mi ne gördüm bugün sabah onu geçmişti, 2290 kapatmış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 japon kankam yine overkill yapmış her zamanki gibi http://steamcommunity.com/id/palmdesert/badges/23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oyunla açılan indirimlerin oranları hala aynı, ya hata var ya bizi yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yuh ulan,benim takımda 3800 yapmış diye seviniyom ben sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benim oyuna niye girdin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 baktım girilebilen bi o vardı,0 dan açim dedim bi tane 1k adamı bulana kadar öyle yapmak daha işime geldi fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 10k üstü yapan var bu arada oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 palmdesert taşıyacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 wormholelar falan gelmiş direk 350 olduk 15dk da =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 815 oldu bayağı manyak takıma denk geldim çatlak dolu ehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oranlarda bi hata var herhalde bugünkü deal'ların hiçbirisinde ekstra indirim yok. ya da çakallık peşindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yok geç yükleniyor indirimler önce oyunlar değişiyor sonra oranları tek tek değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://store.steampowered.com/app/302510/ 20 liraya gömüyom bunu kaç saat gameplay var bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 grafikleri iyiydi galiba ama bence MEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 GONDARCENGIZ said: http://store.steampowered.com/app/302510/ 20 liraya gömüyom bunu kaç saat gameplay var bilen varmı main'i 6.5 saatmiş http://howlongtobeat.com/game.php?id=14345 meta puanı 61 ama ya, değmez gibi 20TL ben cook,serve, delicious alacağım sanırım kanal için. 1.8TL hiçbir şey sdafsd long dark alacağım bir de. oynayanlar son dönemlerin en güzel survival'ı diyorlar. pek oynayanı da yok halen gerçi EA olduğundan da bakalım deneyeceğim. Bir de artık garry's mode'u alayım diyorum. millet ne güzel filmler çekiyor orada ben de kasarım biraz boş zamanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar