zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bankaya basvuruyorsa 2750-3500 arası degisir. gsm şirketleri 2500 civarı. diger ortalama yerler 2000 civarı. ufak teknopark şirketlerinde falan daha da düşer. şunu bunu biliyorum mevzusunun çok anlamı yok iş hayatında çok bir anlamının olmadığını anlıyorsun, anca ik yi kandırırsın. temel mevzuları bilsin polymorp-inheritance falan birkaç soru sorulunca kalmasın sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 izmir ekonomi universitesi ASFHASUFHASFUASJFHAJSFAWFUJHASJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sofore 3000 lira veriyorum ben. kalacak yer bir de. bilgisayar muhendisine 2500 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 zeawee said: yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. kaç k maaş alıyorsun şu an? birde hangi okul mezunusun? itü vb. dışında 3k başlangıç anca tanıdıkla oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 muavin lazim mi orcun? kolonya dokerim, kek veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sen once beni murica'ya aldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 zeawee said: yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. puahahah he he girme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ne olarak aldirayim istersin? senko said: sen once beni murica'ya aldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 paradan cok hangi dalda kendini gelistirmek istiyorsa ona yonelsin su an cv cok daginik. Herseyden var ki genelde ben boyle cv gordugumde is alimlari icin yaramaz diyorum kafamdan, ki bende cvden cikarmaya basladim bi ton seyi. Paradan cok kendi yasina yakin yas ortalamali Ileride nereye yonelmek istiyorsa (backend, frontend, mobile, desktop neyse) o konuda calisabilecegi Piyasa ortalamasinin cok altinda olmayacak bir yere gitmesi daha mantikli. Piyasa ortalamasi yeni baslayanlar icin 2000-2750 seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Editor said: zeawee said: yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. puahahah he he girme sen abi guluncek bisi demedim, yazilim sektorunun baslangic maasi belli yani.. ankara'da bile 2500 falan başlangıç maaşı.. ki iş bulmak da zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 piyasanın kurdu değilseniz iş görüşmesinde pazarlığa girişmeyin. Misal sizin aklınızda 4000 var, adamların üst sınırı 3000. Siz 4000 derseniz, 3000 olsun mu demeyebilirler çünkü sen o an razı bile olsan ilk fırsatta gidicisindir. Hımm tamam diyerek yüzünüze gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plusone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ankarada part time bilg müh olarak çalıştım hacettepe teknokentte, piyasaya göre iyi maaş veren bir yerdi, yeni başlayanlar diplomaya göre 2k-2,5k ile başlıyordu. zeawee said: yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. zeawee'nin standartları biraz yüksek ancak ankarada direk 3 üstü başlamanın düşündüğü kadar kolay olduğunu sanmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 o cv ile 1.5 en kötü 2.250 falan en iyi başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bilgiler icin cok tesekkurler. Yarin Dragonfire ile zikkoya cvsini yollaticam. Cok ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 elesso said: zeawee said: yazilim muh. bilgisayar muh.den cok mu farkli ya? ucretleri inanilmaz dusuk yazmissiniz. yeni mezun bilgisayar muhendisiyim, 3k'dan assa paraya işe girmem.. kaç k maaş alıyorsun şu an? birde hangi okul mezunusun? itü vb. dışında 3k başlangıç anca tanıdıkla oluyor itülü adamlar 1.5 - 2k ya eyv diyor, yazılımın alaylısı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 2k veren olursa ve gelecek vaad ediyorsa öpüp başına koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ilk isi icin paraya degil ilerlemeye baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben ilk isimde 10k istedim, o yuzden hala is bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Simdi veriyorlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 fizban said: Ilk isi icin paraya degil ilerlemeye baksin. tabii ki haklisin ama herkesin ihtiyaclari farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Elbette gecinecek parayi hedeflemeli, ama gidip de simdi 3k alayim moduna girerse aquila gibi 38 yil issiz gecirir. Aza tamah edip cok seyler ogrenip yukselecegi isi arasin. Bu arada is aramak icin gec kalmis biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 38 olmadi lan daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar