bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 evi korumak için daha iyi bir şey düşünemiyorum, saldığı terör yeter asdasd tameledi çok iyi ahahaha off model detayları çok iyi, baya korkunç tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 O poison gibi bisiler tüküren veledlerde fena eger tame siniri yoksa onlardanda yerlestirmek iyi olabilir hani eve okadar ugrasip 2-3 capulcuya patlamasin diye karar verilirse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi efsane koskoca trex gezdiriyor yanında köpeği gibi :D saddleı kaçta açılıyordur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 diğer dinoları 1-3 vuruşta yiyor hahaha araya player girdi one shot yedi direkt asdasdasd ağbi yaratık öldürdüğü playerların cesedini yiyor hahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oyun DayZ gibi bir şey mi yoksa bildiğiniz MMO'mu? Bu online-offline oynama özelliği kafamı karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oha grafikler neymiş https://www.youtube.com/watch?v=hnZ6IST-TtA acaba benım alette calısırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ahahahshshshsj adam elindekiyle birini dürtüyor trex parcaliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 xieon said: Oyun DayZ gibi bir şey mi yoksa bildiğiniz MMO'mu? Bu online-offline oynama özelliği kafamı karıştırdı. dayz givi, mmo sayılmaz solo oynayabiliyorsun onun dışında dayz gibi işte suark başlığı bir oku abi, sorularının hepsinin yanıtı var başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 xieon said: Oyun DayZ gibi bir şey mi yoksa bildiğiniz MMO'mu? Bu online-offline oynama özelliği kafamı karıştırdı. Dayz nin dinolusu gibi bol craftli survival game iste full loot vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya okudumda senın postların daha guzel sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 şu an optimizasyon yok abi 970 altı bir şey varsa tavsiye etmiyorum o videodaki grafikleri şu an titan ile bile alamıyorsun. o adamlar ne ile çekmiş bilmiyorum. şu an 970 ile o grafikleri açtığımda 10 fps fln oluyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Başlıkta 10dk gezince gaza gelip aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ahaha spin h.g. din. Biraz bakin beraber oynamak istersen katılırsın bize. Hala us de degilsen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oynayan arkadaşlara bir kaç sorum olacak serverlar 100 kişilik benim karakterimin datası server bazlımı global mi yoğunluktan girememe durumu olur mu çok zaman ayırmak gerekir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 gtx880m ile oynayabilir miyim almadan kontrol edecek kaynak var mı akşam alıp olmazsa refund ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 KehKeh said: gtx880m ile oynayabilir miyim almadan kontrol edecek kaynak var mı akşam alıp olmazsa refund ederim Ben 770oc ile medium oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 KehKeh said: oynayan arkadaşlara bir kaç sorum olacak serverlar 100 kişilik benim karakterimin datası server bazlımı global mi - değişiyor, ben 100 üstü server gördüm 70-100 gibi şu an. yoğunluktan girememe durumu olur mu - 100 kişi elbet millet girip çıkıyor, 5 dk uğraşır girersin en kötü çok zaman ayırmak gerekir mi? - başlangıçta adam akıllı bir zaman ayırmak gerekiyor ama hırslı oynamadıkça çok talepkar olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Optimizasyon konusunu hallederlerse pek bir sıkıntısı kalmıyor oyunun. Ben laptoptan oynuyorum gtx765"m" var, low'da 12 fps falan alıyorum, ama o kadar kötü grafiklere ve düşük fpsye rağmen günde 6 saat oynadığım oldu işsiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 12fps! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 low da 12 fps...gtx765 ile...ben de amd 6950 ile medium oynarım diyordum. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kartınızın ilk iki rakamı 7 nin altındaysa şuan için bulaşmayın 1-2 hafta içinde optimizasyon gelebilir ama. (yani 860 ta 670 te bulaşmasın :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: Archon v1.60 da kalmış diğer serverlar daha yüksek sürüme geçmiş archonda mı devam edelim başka serverıma geçelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: Archon v1.60 da kalmış diğer serverlar daha yüksek sürüme geçmiş archonda mı devam edelim başka serverıma geçelim ? ben ArkuicUK diye bir servera bakıyorum şimdi. bu arada steam üzerinden serverları incelemek daha mantıklı kaç kişi var falan görüp sırada bekleyebiliyorsunuz. ama officiallar gözükmüyor galiba orada. benim ekran kartı gtx765 değil bu arada gtx765m, mobil versiyonu yani baya fark var iki kart arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu server saçmalığına optimizasyondan bile önce çözüm bulmaları lazım. Offical denemek istiyorum hepsi full hadi girdin diyelim birinin çıkışına denk geldin sonraki log in de napıcan paso spam mı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya official serverlar 70 kişi zaten. şöyle bir şey var karakterın datasını in-game bir şey yaparak yedekleyebiliyorsun sonra onu başka serverda kullanabiliyorsun fakat işlemi bilmiyorum daha. unofficiallara giriş çıkışta ben problem yaşamadım. basınca giriyor. archon'u bırakasım pek yok çünkü 14 fln karakterim dürüst olmak gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar