bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sanmıyorum low-med'de oynayabileceğini asdasd optimizasyon konusunda steam'de canını okumuşlar review'de. en geç 1-2 haftaya gelir ilk optimizasyon patchi. o zaman gireriz. bu arada non-official serverlar açılmış yüzlerce, türk serverları da gördüm. 100 kişilik sanırım şu an sınır. onun 250 e fln çekilmesi gerek. alpha için erken gelişmeler tabii ama bu kadar büyük map'e 100 kişi çok az. pingler gördüğüm kadarıyla, us 150 civarı eu 70-120 tr 10-20 beklediğimden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 azcık optimize etsinler mediumda gtx770 ile oynancak kadar hype yapmaya gelicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 770 le oynanamiyomu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 şu an ne ile oynanıp oynanmadığı konusunda konuşmak çok zor ya. unreal motoru donanımı normalde çok iyi kullanıyor performans amaçlı fakat oyunun yazılım tarafındaki optimizasyonu neredeyse hiç olmadığı için donanım-performans değerlendirmesi şu an mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Odeon said: 770 le oynanamiyomu la Bunu dediğin iyi oldu akşam alıcaktım bende. Senden yorum bekliyim, oynanabilecek hale gelirse söyle üstat alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Valla ben bu hype olaylarina hic karismazdim dayz vb. oyunlari falan patlar diye hic bulasmadim ama bunda bi kiprasmalar oldu bendede. Atmosfer iyi gelisime de acik bir oyun. Hep tabi icimizde UO ya olan ozlem var. Oyle bir mmo daha yok ama bunda bence potansiyel var. Modlar yapilmaya baslar yakinda. Guardzone pk mavi vs birseyler monte edilebilirse cok iyi olur. Cunku oyun bir sure sonra su anda benzerlerinde oldugu gibi cibildak yumruk pvpsine donuyor. Oldurmenin bir penaltisi yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hiç sanmıyorum gidişatın o yönde olacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Serkan bile hype yaptı şu oyuna, oyun oynamayan adam. Edit: Yanlış oyun pardon, Tree of Life'dı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Offical olmasada mod olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben multi bir oyunda mod olayına sıcak bakmıyorum. MMO da kesinlikle belli sınırlar ve şartlar olmalı yoksa oyunun tadı kaçabiliyor haksız avantajdan dolayı ya da kalitesi bozulabiliyor. Yapımcıların gidişatını ve hızını mercek altına alalım bakalım 1 ay da oyunu adam ettiler edemediler gg zaten %90 ama şu hali bile izlediğim kadarıyla güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ps4 e de gelicek bu. pc si kaldirmayanlar grubu olarak bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Rust deneyimini daha gelişmiş sistemlerle dinolu falan düşünün işte. Şehir kurmaca, hayvan tamelemece, dino sürmece, pvp yapmaca,dino kesmece, full loot fln filan. Mmo degil ztn oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Massive multiplayer online ? hepsi var bence içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Oyunun description ina bak istersen. Server bazlı düşük player limitli multiplayer. Şu an 100 işte. Persistant bir dünya veya mega serverlar fln yok. Mmo diyen olur ama gerçek anlamda mmo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Yok mekaniklerin farkındayım classic mmo kalıbında olsa ilgimi çekmezdi zaten. Solo bile problem değil içerik ilgimi çekti ve grafik motoru vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben ilk başta pve agirlik verecekler zannettim fakat main focus pvp gibi. Bu baya umut verici ama mapin büyüklüğü ve oyuncu kapasitesinin azlığı baya can sıkıcı. Bu protokolleri değiştirmek baya kolay aslında ama alphada ne zaman gelir hiç düşünemiyorum. Acaba unofficial serverda kasarsak ve server kapanirsa ne oluyor. Karakter progression baya yavaş gibi nelli bir noktadan sonra. Karakteri oyun ici bir seyler yaparak save edebiliyormussun ama zor diyorlardı. Zaten yapsan da binalar itemlar aktarilmayacak. Unofficial progressleri nasil kalici kilacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Twitchte cok güzel duruyor oyun ya dahanamayıp alıcam galiba. Şöyle 1-2 kişi oynamaya niyetli varsa başlyalım en az 2-3 kişi olmadan oynancak gibi degil zaten herkes herseyi craftlyamadgndan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kocaman bir dino tame ediyorlar içine narkotik koyup bayıltıyorlar ve et besliyorlar hahahah tame mantığınıza sıçayım ya hahaha doğrusu UO'da yıllarca dostun olucam diye dragon tamedik, pek garipsememek gerek asdasd http://www.twitch.tv/ellohime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 aldım bakalım nasıl çalışıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 End game ve pvp ye abanıcaklar optimizasyon da geldimi bu oyun fena yüriyebilir. https://pbs.twimg.com/media/CE0IzRJW8AAGRma.jpg https://pbs.twimg.com/media/CEwxXGhW0AAfa6p.jpg https://pbs.twimg.com/media/CEv5KkOVAAAsE1m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 refund ayağına aldım, 100 kişilik dolu tr serverı var ona girdim, trollemekten oyunu öğrenemedim. 5 dk sonra adamı gankledim, 300 item fln lootladım lel. grafikler kısılarak yine hallediyorsun da network sorunu da var. desync gibi. official servera deniycem bakalım aynı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sakın ev falan kurmadan logout olmayın, karakter logout olunca hala kalıyormuş oyunda dolayısı ile millet gelip itemları alıp denize falan sürüklüyor bedeninizi boğularak ölüyorsunuz :D veya direk öldürüyorlar. kaç saattir hafif ezik bir ev ypamak için uğraştım, kapıyı falan da yaptım dışarıya tamelediğim dinoyu koydum agresif bıraktım anca öyle logout oldum. fakat bu ilk ev baya kötü gibi, wooden olan daha iyidir umarım 2 kişi gelse patlatır rahatca evi beni de soyar çıkar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hangi serverda oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bingildak said: refund ayağına aldım, 100 kişilik dolu tr serverı var ona girdim, trollemekten oyunu öğrenemedim. 5 dk sonra adamı gankledim, 300 item fln lootladım lel. grafikler kısılarak yine hallediyorsun da network sorunu da var. desync gibi. official servera deniycem bakalım aynı mı. 6950 ile oynanir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sanmıyorum abi ama refund var, dene istersen 5gb dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar