nienna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 ea oyunun 1 fps'de çalışmasını fikslemeden önce parayla dlc falan satıyolardı şu an nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Oyun ilgimi çok çekiyo almayı düşünüyordum ama yorumları okuduktan sonra pek bir kararsız kaldım. oyunu hem gömmüşler hem de sevmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Ya bıngıldak bana bunu söylüyordu da ilgilenmemiştim. Enfes oyun enfes. Ama çok iyi bir sistem istiyor. Eger sahipsen ve birde boş vaktin çoksa mutlaka al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Migration başlıyor, eski popülasyon düşük server'lar char item falan varsa bakın geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5fIAPcVdZO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 primitive+ da geçirilemiyor galiba? baya baya elimde patlayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 onlar en sona öyle bir şey okudum galiba, araştır bi sen gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Early Access oyuna DLC yapmaya devam edecekler sanıyordum. Sonunda release oluyormuş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 4 gün kaldı bakalım yeni içerik itemler falan nasıl olacak. Tabi relase olunca en az 1 hafta pert olur oyun, yoğunluk yeni ekler hatalar vs. Ragnarok haritasını süper yaptılar hem görsel olarak hem kullanış olarak diğer haritalarda oynanmaz yani gerçi günceliyorlar ama kurtarmıyor yine. Ragnarok haritasının sadece çöl bölümü kaldı onuda açarlar, en son açtıkları yerde öyle güzel yer kaptım ki oraya yeni yer yapıp oraya taşınıcam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bi çıksın da tekrar bakarız, özledik ırgatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ya bu yeni gelen dino limit olayı ne anlayan oldumu herkes bir şey diyor. Server'a yeni birisi geliyor dino limit dolu başka server'a git diyorlar, dino limit kişi başı 5000 diyorlar sanırım lvl toplamı falan herkes bir şey diyor kimse tam anlamış değil. Olayı tam anlayan varsa yazı versin hayrına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Herkes bizim server'a transfer etmiş kalabalık server diye iyice dolmuş, serverin dino limiti dolmuş kimse tame yapamıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 pve de öyle sorunoalr oluyor. gelin primitive25 e geçelim diyoruz ragnarok takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 hala ark mı oynuyorsunuz ya lol. en son bi ragnarokta oynayalım dedik, bi clan transfer etmiş 2x2 bi baseimizin onune geldiler uçarak, "server doldu arkadaşlar giremiyor o yüzden bırakın serverı yoksa sabah akşam griefleyeceğiz dediler". sildik oyunu o gün, diğer serverların da pek farkı yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 İşte o yüzden PvP server'larında oynamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Bekliyoruz bakalım oluyor bügün relase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 biz de yine arkadaşla başladık bugün, ismi EU-PVP-NoTek-Ragnarok-CrossArk6 Özellikle NoTek seçtik, teknoloji olayı hem oyunu baydırıyo ileride hem de mass guildler bokunu çıkarıyor, sen anca götü başı toplamışken adam bazukayla mobil flak cannonla falan gelip griefliyor. Annen Inc. tribe'ını da kurduk dsgf bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Oyunun optimizasyon baya iyi hale geldi high'da 60 fps üstü takılıyorum ama bir ptera'ya binip çok hızlı bir kuş, adam 1000 bloklu yapı yapmış 100 tane dino içinde o hızla bir giriyosun oraya fps yerle bir 3-5 saniye toparlayamıyor düzeliyor yavaş yavaş sonra ona yapacak bir şey yok sanırım. Sırf kara binekleriyle takılırsan ultra bile sorunsuz oluyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=L9T_uPssVB4 Adamlar bir sağ vuruyor bir sol, bir de bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 yeni expansion mükemmel görünüyor ya. bu böyle total conversion tadında mı yoksa ascension sonrası geldiğimiz yer burası kafasında mı olacak merak ettim. muhtemelen total conversion olacak. neyse gelsin de bir 100 saat daha gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Ayrı çıkar büyük ihtimal yine, yeterli sayıda satıp birazda süre geçtimi ana oyuna eklerler her şeyi. scorched earth ayrı çıkmıştı, şu an ana oyunda scorched earth ile ilgili her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Yeni paketi oynayan oldu mu izleniminiz nasil? bir iki stream izledim hos duruyor yakinda baslayabilirim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ben bıraktım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 daha iyi bir şey buluncaya kadar hala burdayım. primitive+ a transfer oldum. Tech le ugrasmak ona yetişmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 yok mu ya hala oynayan? şöyle insan gibi tribe kursak oynasak etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar