Komutan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Long War'u yapan ekip birkaç ay önce Long War'u daha fazla geliştirmeyeceklerini söyledi. Yani Long War oynayacaksan daha fazla beklemenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sam said: ahah muricalılar ne ağladı ya biz ucuza alıyorduk normalde deyince. "hayııır siz ucuza alamazsınızzzz" diye yırtındılar. 15 trilyon borç takarken dünyaya iyi ama. CIA in the world fact book una gore ulkelerin GDP per capitalarinin purchasing power paritesine gore siralamasina bakildiginda, amerika 54800 USD, Turkiye 19600 USD. kisi basi satin alma gucunde uc katimizsiniz, insaf be diyebiirsin kendilerine. ozellikle ppp koydum, 10bin dolar dersen o gercek alim gucunu gostermez diyemesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ben de anlattım, mod da anlattı, adam tutturdu hayır banane bedavacılık yapıyorsunuz diye, sonunda ignoreladı ben de onu ahah. sanki biz 30$'a alınca onun bedelini ona ödettiriyorlar. dedim satamazsınız yani insanlar almaz şirket kaybeder, sonra üçüncü oyuna daha az finansman olur başka şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Oradaki acıklı olay, adamın kendini sosyalizm karşıtı kapitalist tavır koyuyor sanması. Ama aslında kapitalist ekonominin nasıl işlediğinin farkında değil. Amerikan cumhuriyetçilerinin cahili hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 konami kadar les otesi bir firma bile 90tl den sundu mgsV i, hani millet neden 60 euro diye aglarken dunyada aralgame hirsiz, aralgame kazikci, aralgame dolandirici, aralgame cocuk istismari yapiyor, aralgame isarile yordim yopiyor, aralgame isidci heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 paralel paralari amarikaya hocaefendiye yolluyor himmet icin deseydin yeterdi ablacim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 resmi foruma yazan elleriniz dert görmesin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 gunthar i diyorsan o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 tahmin ettim, sana da komutan'a da yönelikti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Türkiye de ki corruption a girmen çok etkili olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 burada hepimiz biliyoruz ki o sorusturmadan bir cacik cikmayacak. cok fazla parti var mudahil durumda olan (D&R indan bimeksine vatanindan teknosa sina). turkiye kucuk bir pazar ama bu pazarin kuvvetli dagitimcilari bunlar. ozellikle D&R. dolayisi ile ya hic bir sey cikmaz,ya da bankalarin promosyon sorusturmalari gibi 3-5bin tl bir sey verirler. D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor. ayrica yalan mi? memlekette el altidnan dogru adamlari taniyan herkes istedigi gibi her isini halletmiyor mu? altin kacakcisinin vergi madalyasi aldigi ulkeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 neyse oyuna donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Tamam işte orayi okuyacak olan bir kişi oyunu değiştirse kar kardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 namessar'a cevap yazmış gene "beni cahil yerine koyamazsınız, paranız yoksa oynamayın amerikan hoboları da oynamıyor, ben de hoboydum oradan biliyorum, ekonomiden anladığımı kanıtyladığım halde ekonomiden anlıyorum çünkü ben dedim diye" kıvamında birşey yazmış, sonra da bana yüklenmiş "ben öyle demedim" diye aynı şeyi tekrarladığı halde onuncu kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Hak verdim ben adama cidden. Ana konusu her bokta zirlamayin forumlarda olmuş. Haklı. Son post harici ne dedi bilmiyorum aglaklara laf etmiş genel olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 onların yönettiği gibi forumu burada yönetsek ve öyle kralcı bir kitle olsa, oyunları ve şirketleri burada eleştirdiğinizin onda biri kadar eleştiremezsiniz. ne onda biri, yüzde biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 greenmangaming %23 indirim var. 140 tl'ye geliyor 3.05 kurdan hesaplayınca. yine steam key veriyor. arada 80tl fark var steam'e göre. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 topice link verin lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 SAVE23-WITHGM-GSEP15 kodu ile http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/xcom-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Sam said: namessar'a cevap yazmış gene "beni cahil yerine koyamazsınız, paranız yoksa oynamayın amerikan hoboları da oynamıyor, ben de hoboydum oradan biliyorum, ekonomiden anladığımı kanıtyladığım halde ekonomiden anlıyorum çünkü ben dedim diye" kıvamında birşey yazmış, sonra da bana yüklenmiş "ben öyle demedim" diye aynı şeyi tekrarladığı halde onuncu kere. yazmadim cevap kasitli. cunku ben olayi anladim aslinda diyip gene anlamadigini direk belli etmis. cok didismeye deger bir adam gibi gelmedi bana. kendi dedikleri ile felaket celisiyor, farkinda degil. bir de adama PPP ile bir ekonominin kendi icindeki wealth dagiliminin ayni sey olmadigini anlatmakla ugrasamayacagim. ayni skill sete sahip ayni ise sahip 2 insanin 3 kat ppp farki olan 2 ulkede most likely alacagi tahmini yillik geliri de 3 kat farkli olur. dolayisi ile urunleri de ona gore konumlandiracaksin, yoksa o ulkeye bir sey satmaktan vazgecmen lazim. simdi parasi yetmeyen oyun oynamaya kalkmasin o zaman kafasindaki bu adama ulke ppp farki ayni ekonomideki wealth farkina benzemezi nasil anlatayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 G2play de vs 34 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 f4 u christmasa kadar bekleyip alacagim ama buna acaip elim kasiniyor. bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 2016 değil mi çıkışı ne diye dertlendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Namessar said: D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor. su d&r'in boyle yaptigina dair bir kanitin var mi? benim bildigim d&r aralin getirdigi oyunlari satiyor teknosasindan tut da bimeksine kadar. hepsi aralgames. aralin dogan grubuylada bir alakasi yok bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 knox abi biraz vizyon. dr güçlü işte onu yazmış adam. teknoloji perakendesinde işin içinde olan birisi olarak, teknosa ne kadar bu işte güçlüyse, muhtemelen dr da keza bu kitap, müzik, oyun vs olayların da o kadar güçlüdür. teknosa mesela bana bir mal vereceksin aynı mal hiçbiyerde olmayacak der. çünkü güçlü adam 200 küsür tüm ülkeye dağılan bir mağazara zinciri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar