Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

ahah muricalılar ne ağladı ya biz ucuza alıyorduk normalde deyince. "hayııır siz ucuza alamazsınızzzz" diye yırtındılar. 15 trilyon borç takarken dünyaya iyi ama.

CIA in the world fact book una gore ulkelerin GDP per capitalarinin purchasing power paritesine gore siralamasina bakildiginda, amerika 54800 USD, Turkiye 19600 USD.

kisi basi satin alma gucunde uc katimizsiniz, insaf be diyebiirsin kendilerine.

ozellikle ppp koydum, 10bin dolar dersen o gercek alim gucunu gostermez diyemesinler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de anlattım, mod da anlattı, adam tutturdu hayır banane bedavacılık yapıyorsunuz diye, sonunda ignoreladı ben de onu ahah. sanki biz 30$'a alınca onun bedelini ona ödettiriyorlar. dedim satamazsınız yani insanlar almaz şirket kaybeder, sonra üçüncü oyuna daha az finansman olur başka şeye yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

burada hepimiz biliyoruz ki o sorusturmadan bir cacik cikmayacak. cok fazla parti var mudahil durumda olan (D&R indan bimeksine vatanindan teknosa sina). turkiye kucuk bir pazar ama bu pazarin kuvvetli dagitimcilari bunlar. ozellikle D&R. dolayisi ile ya hic bir sey cikmaz,ya da bankalarin promosyon sorusturmalari gibi 3-5bin tl bir sey verirler.

D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor.

ayrica yalan mi? memlekette el altidnan dogru adamlari taniyan herkes istedigi gibi her isini halletmiyor mu? altin kacakcisinin vergi madalyasi aldigi ulkeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

namessar'a cevap yazmış gene "beni cahil yerine koyamazsınız, paranız yoksa oynamayın amerikan hoboları da oynamıyor, ben de hoboydum oradan biliyorum, ekonomiden anladığımı kanıtyladığım halde ekonomiden anlıyorum çünkü ben dedim diye" kıvamında birşey yazmış, sonra da bana yüklenmiş "ben öyle demedim" diye aynı şeyi tekrarladığı halde onuncu kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

namessar'a cevap yazmış gene "beni cahil yerine koyamazsınız, paranız yoksa oynamayın amerikan hoboları da oynamıyor, ben de hoboydum oradan biliyorum, ekonomiden anladığımı kanıtyladığım halde ekonomiden anlıyorum çünkü ben dedim diye" kıvamında birşey yazmış, sonra da bana yüklenmiş "ben öyle demedim" diye aynı şeyi tekrarladığı halde onuncu kere.

yazmadim cevap kasitli. cunku ben olayi anladim aslinda diyip gene anlamadigini direk belli etmis. cok didismeye deger bir adam gibi gelmedi bana. kendi dedikleri ile felaket celisiyor, farkinda degil.

bir de adama PPP ile bir ekonominin kendi icindeki wealth dagiliminin ayni sey olmadigini anlatmakla ugrasamayacagim.

ayni skill sete sahip ayni ise sahip 2 insanin 3 kat ppp farki olan 2 ulkede most likely alacagi tahmini yillik geliri de 3 kat farkli olur. dolayisi ile urunleri de ona gore konumlandiracaksin, yoksa o ulkeye bir sey satmaktan vazgecmen lazim.

simdi parasi yetmeyen oyun oynamaya kalkmasin o zaman kafasindaki bu adama ulke ppp farki ayni ekonomideki wealth farkina benzemezi nasil anlatayim?
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor.

su d&r'in boyle yaptigina dair bir kanitin var mi? benim bildigim d&r aralin getirdigi oyunlari satiyor teknosasindan tut da bimeksine kadar.

hepsi aralgames. aralin dogan grubuylada bir alakasi yok bildigim.
Sosyal ağlarda paylaş

knox abi biraz vizyon.

dr güçlü işte onu yazmış adam.

teknoloji perakendesinde işin içinde olan birisi olarak, teknosa ne kadar bu işte güçlüyse, muhtemelen dr da keza bu kitap, müzik, oyun vs olayların da o kadar güçlüdür.

teknosa mesela bana bir mal vereceksin aynı mal hiçbiyerde olmayacak der. çünkü güçlü adam 200 küsür tüm ülkeye dağılan bir mağazara zinciri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...