Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Filmlerde bu temanın çok yaygın olduğunu görüyorum. İlk başta kızın teki esas oğlana kıl şekiller yapar, bir türlü araları uyuşamaz. Kavga felan ederler. Ama esas oğlan biraz kahramanlık yapar, birkaç kötü adam döver, sonra kızla öpüşür evlenir felan. Aynı şeyi en son bugün National Treasure filmini izlerken gördüm. Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam? Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde. Bir de kızı buluruz koyarız sahneye, bizim kötü karakterler ortalığı birbirine katar, hatta kızı kaçırırlar felan Çıkarım giderim kızı kurtarırım bossları da döverim, günü kurtarıp kızı kapmış olurum :-P Filmlerde hep bu konuyu görmeye hastayım, en yakın zamanda benzerini yapmak isterim :) acaba gerçekte de bu kadar etkili olur mu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Çarli'nin bi bölümünde de vardı aynı olay çok geyikti (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 olabilir denemek lazım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kızıl ejder kesiyorum ben, daha karizmatik.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Chemical ? SAM ? İMDAAAT[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tutar valla chemical gibi bi boss varken zaten ohoo dünyanın en azılı piskopatını aşağı alcan kız kulun köpeğin olur valla[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Filmlerde bu temanın çok yaygın olduğunu görüyorum. İlk başta kızın teki esas oğlana kıl şekiller yapar, bir türlü araları uyuşamaz. Kavga felan ederler. Ama esas oğlan biraz kahramanlık yapar, birkaç kötü adam döver, sonra kızla öpüşür evlenir felan. Aynı şeyi en son bugün National Treasure filmini izlerken gördüm. Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam? Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde. Bir de kızı buluruz koyarız sahneye, bizim kötü karakterler ortalığı birbirine katar, hatta kızı kaçırırlar felan Çıkarım giderim kızı kurtarırım bossları da döverim, günü kurtarıp kızı kapmış olurum :-P Filmlerde hep bu konuyu görmeye hastayım, en yakın zamanda benzerini yapmak isterim :) acaba gerçekte de bu kadar etkili olur mu :-P Nerden geldı aklına? Ayrıca Kahraman olan Sonunu düşünmez :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eğer yardım gerekirse on saniyede fbi'ı hekleyen bilgisayarcıyı oynayabilirim. "bana bu adamla ilgili ne bulabiliyorsan lazım" "adı hasan, doğum yeri rize, şu anda mcdonaldsda donut yiyor. işte resimler." (10 saniye önce çekilmiş ve tab edilmiş halde..) (bu sırada ekranda bir yanda kişisel bilgileri gözükecek. diğer yanda nereden, nasıl görüntü aldığı bilinmeyen fakat adamın her daim görüntüsünü alan kamera sayesinde yakalananan görüntüler olacak.)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 full metal panic: fumoffu!'nun bir bölümünde çok güzel işlenmişti bu konu.. :) bone'cum zorluk seviyesi olarak do not hurt me daddy'de oyun sonu boss'u arkanumon olur, ben nigthmare'de olabilirim.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bone unutma .. "[i]You are not the hero , you are the victim"[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok sağlam konsepttir, hep tutar. ondan kullanır adamlar bunu. kendi dediğime inanmıyorum ya, hadi bakalım:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 sam ile kavga etmeden eu2 multi çevirirsen kazanamayacağın kız olmaz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 her kahraman olan kızı kapsa superman hatun bırakmazdı lol onun hiç bole bir olayını görmedim[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hmm deneyelim , gönüllü kötü adam varsa , pzt benimle okuda buluşsun :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Solkirans, 22 Ocak 2005 20:03 tarihinde demiş ki: her kahraman olan kızı kapsa superman hatun bırakmazdı lol onun hiç bole bir olayını görmedim gazetede vardı ya bi kız jane miydi neydi adı (adını unuttum :)) filmin son versiyonlarında iyice birbirlerine hayran oluolardı :) haat bi filminde clark kent olduğunu itiraf diodu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok klasik oldu dedin olay bone artık haklısın walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bone, açık açık azdım, kız öpmek istiyorum desene=P[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hulkta bir sürü kız kapardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: zgrw, 22 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: hmm deneyelim , gönüllü kötü adam varsa , pzt benimle okuda buluşsun :-p *! okulun tam karşısındaki van in üzerine konuçlandırdığı düzeneği hazırlar dürbününden son rütuşları yapar ve elindeki görevine bakar.Görev de İşi bitir.Hedef =Zgrw ... Gülümser ve kurbanını beklemeye başlar kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok o kahramanlık yapmıyor sadece etrafı birbirine katıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 *!sinsi bi şekilde okula arka yoldan gelip , kötü adamı farkeder ve ayak üstü bi plan kurar*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ehehe komedi olur yapın böle bişiler :) Gülelim biras :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bosslar tamam da bir adet de Deckard Cain tarzı amcam da lazım özlü ama boş konuşacak :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 nuri alço da gerekli ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 fotoroman yapmayı kıvıracak birileri varsa poz sağlarız, bolca tedarik edilir her çeşit.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar