toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 topsakallihitler said: bu oyunun 1070 sc performansı ile ilgili tecrübelerini paylaşabilecek olan biri var mı aranızda? kartı yeni aldım ancak novingrad kısmında 60 fps alamıyorum çoğunlukla. 45-55 arası seyrediyor genel olarak. 1080p hairworks açık, diğer şeyler de ultrada denedim. işlemcim(i5 2500k) mi darboğaz yapıyor emin olamadım. bir arkadaşım novingrad kısmında çoğunlukla öyle olduğunu söyledi ama durumun oyundan olduğuna emin değilim. bir fikri olan var mıdır? not: yennefer gibi kadınlar için triss gibi kadınları üzmeyelim. o islemci 1070'i bottleneck'liyordur muhtemelen. oyun acikken cpu/gpu usage bak program indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 sostizm said: Dün başladım, tuto çok karmaşık geldi. Sanırım klavye+ mouse değil de game controller ile oynanası bi oyun bu, doğru mu? Oyun en zorda bile %90 biri saldırıyorken dodge tuşuna basıp, blok yapmayanlara tek tuşla saldırmaktan oluşuyor. Signlardan quen harici tamamen keyfi kullanım için. 3 tuşa falan basılıyor. Normalde hangi inputu kullanıyorsan öyle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Heavy attack/sign buildleri var gameplay değişiyor biraz, bide en zorda o kadar kolay değil. Yine bazı düşmanları dodgelayıp bazılarından rolla kaçmak lazım gameplay o kadar tekdüze olmuyor, sign build olmasan bile her sign farklı bi düşman tipinde avantaj sağlıyor falan. Zorluk ya da ciddi bi derinlik yok combatta tamam da o kadar kısır da değil gameplay. Yalnız karışık bi yanı yok ability vs az olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Yok be abi. Ben en zorda oynuyorum iște. Quene yüklenirsen regenin oradan geliyor zaten. Quen dodge quick attack oyunun %90ını götürüyor. Dodgeu düzgün yapınca zaten invul oluyorsun. Tek dert olabilecek șey roll yapman gereken saldırısı olan trollvari yaratıklar. Elbet vardır renkli sign buildleri ama zor mu gelir acaba diyen birini endișelendirmeyi gerektiren bir karmașıklık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 @topsakallihitler, 1070 kullanıyorum, hairworks dahil her şey açık/en sondayken 60 fps veriyor. kapalı mekanlarda kamera geralt'ın ensesine girince düşüyordu sadece. gpu'ların farklı marka ve farklı clock speed'li versiyonları var (msi 7010 gaming z benimki) ama 10-15 fps'lik fark olacağını sanmıyorum. kart doğru düzgün ısınmıyordu bile. başka bişeyden patlıyordur o. bu arada triss for lyfe!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Uçan bişi gelince aard, specterlar için yrden ve insanlar için axii kullanırsan combatlar hem quen roll quen spamden daha hızlı biter hem de daha eğlenceli olur asd. Ya aslında oyunun zevki bombaydı trapti bunları falan kullanınca çıkıyor da o kadar fazla trash var ki bi yerden sonra unutuyorsun generic aksyon gameplaye bağlıyor. Ben de DLCleri bitirmemiştim onları oynuyorum şimdi, combatı hiç özlemediğimi fark ettim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ben de sifirdan yukledim dlcler icin. oynayasim gelmiyo, ne zaman acsam 2 dkya kapatiyorum geri. ilk oynarken muthis keyifliydi oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ben de blood and wine'ı bitirmedim yarım kaldı. diğer esas karakterler olmayınca çok oynayasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 O lowlvl dedektiflik + savaş ve politik kaos ortamı baya çekici setting olarak, üstüne ciriyle falan bağ kurup çeşitli karakterle sevgi nefret ilişkisine girince bi solukta oynanıyor. DLClerin hikayeler de iyi ama bi kopma var tabi, david beckham falan aynı etkiyi yaratamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ilk oyunda o dedektiflik kısmı DAHA DA ön plandaydı mesela. hafıza da yok, drowner hangisiydi nekker tavandan mı sarkıyordu hepsini kitaptan öğrenip oil'ini iksirini yapıp giriyorduk. medieval batman'dik resmen (düz pleb insana göre süper gücümüz olmasına rağmen :P) karakterin özelliğini gameplay'e entegre etmişlerdi direkt. şimdi her şey hazır, inventory açıp buff'lıyorsun. yine de crime scene incelerken oyunun sonlarına doğru culprit'in troll mü godling mi wraith mi olduğunu anlar hale gelmek, tahminin doğru çıkması priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 wicer 3 hazirci wicer 1 2 iyi diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ilk oyunda o witcher'lık hissi daha iyi yedirilmişti gameplay'e bence. iksirleri meditasyon ekranında kullanmalar, gidip kitap almalar falan unutmayacağım tecrübeler. ilk oyun olmasının, witcher ne cadı mı avlıyoruz şimdi diye setting'i bilmeden girip öğrenmenin de etkisi vardır muhakkak. sen de bilmiyorsun, karakter de bilmiyor. daha kolay kendisiyle özdeşleştiriyor insan. ama artık 3. oyunda daha akıcı olsun diye yontulması kaçınılmaz. "bırak abi şimdi iksiri, wild hunt geliyor diyorum" diye hikaye akarken, oyunun sonunda hala swallow yapmak için ot topluyor olsak kendimi keserdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yahu ben witcher 1 i biraz oynadim, yavan gelmisti. introsunu gecmemistim sanirim. deger mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 3'ü ilk aldığımda bilgisayarım kaldırmamıştı. yenileyene kadar 1-2 yardırayım demiştim de 30 saat falan dayanabilmiştim. ben bi daha girmem o topa :D combat öyle olmasa hani belki dicem de... bi de çok backtrack vardı sanki quest'lerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 direk wicer 3 e gir diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 1-2 özet izle utube, 3 itele direk. nexusdan güzelde 2-5 modda ekle. ben oyunun yarısında fast travel falan ekledim direk (quest sonlarında kullanma ama, karşına bişey cıkması gerekirker atlıyosun sıcıyo oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 1i bu saatten sonra oynamak zorlar. cok fazla backtracking olayı var. hep aynı yerlerı geziyosun. 2. cok guzel oynanır, zaten iyi oyun. bence 1 için youtube izle, digerlerini oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Daha hic ilerleyemedim ama wild hunt soundtrackini isyerinde calisirken dinlemek nasil bir kafa cozemedim. Boyle etkilemesi normal mi :D Bir de yukaridaki dodge videosunu gordum, oyunun zorluk seviyesini uste alicam sanirim. Mouse click mouse click oynamaktan cok daha keyifli olur gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 unity100 said: direk wicer 3 e gir diyosun yani. ben de ayni soruyu sordum bir hafta falan once. Witcher 1i videosunu izleyip gectim, witcher 2yi oynadim. Cok iyi oldu, oyun basi opening sceneda baya bi gaza geldim falan. 2 guzel oyun, kisa da ayrica. Oyna onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Cokomantis said: 3'ü ilk aldığımda bilgisayarım kaldırmamıştı. yenileyene kadar 1-2 yardırayım demiştim de 30 saat falan dayanabilmiştim. ben bi daha girmem o topa :D combat öyle olmasa hani belki dicem de... bi de çok backtrack vardı sanki quest'lerde ya. Tüm internet haksız sen haklısın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Daesu said: 1-2 özet izle utube, 3 itele direk. nexusdan güzelde 2-5 modda ekle. ben oyunun yarısında fast travel falan ekledim direk (quest sonlarında kullanma ama, karşına bişey cıkması gerekirker atlıyosun sıcıyo oyun) bende 1. az, 2. ise olmaz olsun diye oynamamıştım. 3 gelince baştan başlayayım dedim ama 1. yürek dayanmadı, youtube yaptım pişman değilim, 2 içinde benzer gidecektim ama "Lesbomancy" esprisine denk gelince oynayayım dedim. sonuç: oyun kaydı seyreder gibi bir deneyim oldu ama oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 cicibeybe said: Daha hic ilerleyemedim ama wild hunt soundtrackini isyerinde calisirken dinlemek nasil bir kafa cozemedim. Boyle etkilemesi normal mi :D Bir de yukaridaki dodge videosunu gordum, oyunun zorluk seviyesini uste alicam sanirim. Mouse click mouse click oynamaktan cok daha keyifli olur gibi duruyor. oyuna başlayınca akıp gidiyor, ama zorluk seviyesi can sıkabilir. mouse yerine joystick öneriilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 3'ü oynamak için öncekileri oynamak gerekmiyor cidden. Youtube videolarını izlemek ya da lore özetlerini okumak yeterli, oyunlardaki seçimlerin zaten aşırı bi etkisi yok witcher 3'e. Ha, ayrıca 1 hadi neyse de, witcher 2 hayatımda gördüğüm en kötü optimize edilmiş(edilmemiş ya da?) oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ben dlc lerini daha almadım bunun ya çok güzel oyundu beeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Ben de dlcleri daha bitirmedim. 100 küsür saat oynamışım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar