Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 şöle 1-2 sene falan geçsin tekrar yükliycem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Expansion lari aldim bakalim, vakit bulur bulmaz yardircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qy8jmm9kY4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 goty edition gelmiş. oyun+expansion pass. fiyatı baya iyi ama. yazın herkesi delirten "oyun+dlc'ler 75 lira ama oyun varsa onu fiyattan düşmüyoruz, ha bi de sadece dlc'ler oyun+dlc pakedinden pahalıya geliyor trololo" fiyatı :D neyse bahaneyle patch gelmiş 4 gb'lık. bir sürü bug fix var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Türkçe resmi çeviride Witcher'ı Efsunger olarak çevirmişler. Aylamo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 mayısta şöyle almışım ben, bu pakedi en son indirim fiyatına çekmişler. Purchased: May 19, 2016 @ 11:13am The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass Launch - 74,09 TL Subtotal 113,99 TL Discount 39,90 TL ( 36%) Total 74,09 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 2gün önce 113 liraya aldım ikisini eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 boşver ya rahat 100 saat gömersin. 13 saat de menüler ayarlar ve yükleme süreleri sürse download'dı loading'di, saati 1 lira işte np :P şaka bi yana oyun çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ekstra content ne lan goty de ben oyunu trade ettim gecen ay ps4 te :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 extra content falan yok. base+2dlc işte paket yapmışlar asd http://store.steampowered.com/sub/124923/ goty diye ayrı appidsi bile yok, genelde libraryde yeni ek olarak ekleniyordu başka oyunların böyle versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ekstra birşey yok yeni yama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 acil yardıma ihtiyacım var. şimdi hikaye şu, ilk çıktığında torrent çekip hayranlıktan vicdan yapıp gidip kutulu almıştım ama dvd rom'um yok bilgisayarda. neyse gog'tan temiz indirme yapıp baya oynadım, yarılamışımdır geçen sene. son advanced system care junk diye orjinal wiçır klasörümü komple sildi, bikaç oyun da dahil. ondan sonra taşındık fibersiz bi yere. bu torrentteki korsan iso'yu yüklesem, gog'a nasıl taşırım, verify etsin her şeyi çekmesin gerekli şeyleri çeksin diye? help pls. 800 kb ile yaşıyorum baştan çekmemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 oyunu satın almışsın zaten niye kasıyorsun ki, korsan olarak patchini indir bas geç oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 o torrent binlerce patch oncedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 1 senedir kutuphanede oyun anca vakit bulabildim, ne guzelmis atmosfer cevre dialoglar falan. Yan gorevlere ana gorevlerden daha cok sardim, keira metz i goturcem diye saatlerimi harcadim ama sonu guzel bitti sddfd. En sondan bir onceki zorluk seviyesinde oynuyorum , hp regen sikinti oluyor genelde , boyle pot simya ugrastirmadan ilerleyebilecegim build ne oneriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 zorluğu 1 tık daha indirecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 indirme ya quen'siz kavgaya girme yeter. şu ya da bu sebeple bitince dodge, dodge, dodge, quen. adeta companion cube'um oldu. quen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Dark_Soul said: En sondan bir onceki zorluk seviyesinde oynuyorum , hp regen sikinti oluyor genelde , boyle pot simya ugrastirmadan ilerleyebilecegim build ne oneriyorsunuz. Quen'in ikinci seviyesi aktifken hit aldığında canı iyileştiriyor. Niye potla ilgilenmediğini anlamadım(özellikle 3. oyunda dünyanın en kolay şeyi haline falan getirdiler) ama hiçbir şeye kafa yormadan oynamak için en zor seviyede bile quen spamından daha iyi bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ya bu onceden verdigimiz skilleri silip, en bastan tekrar veremiyor muyuz? Expansion da skilleri daha guzel dagitirim dediydim, oncekinin ustine baslayiverdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bazi vendorlar respect potion satiyor 1k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 potion var skill sıfırlayan. bazı npc'lerde satılıyor. google da yazar hangilerinde olduğu. skellige'de dağ başında mağara gibi evlerde yaşayan insanlar vardı. oradan almıştım ben de üzerinden 1 yıl geçti detay hatırlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Wiedźmin Geralt z Rivii na znaczku pocztowym http://pl.cdprojektred.com/news/wiedzmin-geralt-z-rivii-na-znaczku-pocztowym/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Abi botun dilini kim Polish yaptı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 gwent closed beta baslamis key geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 new game plus oynayan var mı? zorluk olayı tam olarak nasıl oluyor. sallıyorum ilk monsterlar 35 lvl vs ile başlayıp 50-60 gibi gidiyor mu yoksa bütün world 35 e ayarlanıp hep öyle mi kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar