Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

acil yardıma ihtiyacım var.

şimdi hikaye şu, ilk çıktığında torrent çekip hayranlıktan vicdan yapıp gidip kutulu almıştım ama dvd rom'um yok bilgisayarda. neyse gog'tan temiz indirme yapıp baya oynadım, yarılamışımdır geçen sene. son advanced system care junk diye orjinal wiçır klasörümü komple sildi, bikaç oyun da dahil.

ondan sonra taşındık fibersiz bi yere. bu torrentteki korsan iso'yu yüklesem, gog'a nasıl taşırım, verify etsin her şeyi çekmesin gerekli şeyleri çeksin diye? help pls. 800 kb ile yaşıyorum baştan çekmemem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1 senedir kutuphanede oyun anca vakit bulabildim, ne guzelmis atmosfer cevre dialoglar falan.
Yan gorevlere ana gorevlerden daha cok sardim, keira metz i goturcem diye saatlerimi harcadim ama sonu guzel bitti sddfd.
En sondan bir onceki zorluk seviyesinde oynuyorum , hp regen sikinti oluyor genelde , boyle pot simya ugrastirmadan ilerleyebilecegim build ne oneriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

En sondan bir onceki zorluk seviyesinde oynuyorum , hp regen sikinti oluyor genelde , boyle pot simya ugrastirmadan ilerleyebilecegim build ne oneriyorsunuz.

Quen'in ikinci seviyesi aktifken hit aldığında canı iyileştiriyor. Niye potla ilgilenmediğini anlamadım(özellikle 3. oyunda dünyanın en kolay şeyi haline falan getirdiler) ama hiçbir şeye kafa yormadan oynamak için en zor seviyede bile quen spamından daha iyi bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...