stimpak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Sadece Kaer Morhen / Wolf school eksenindeydi 3 oyun da. Cat school üzerinden stealth action kafasında bir oyun mükemmel olur. Sorcerer/sorceress da çok mantıklı bir seçim olur. Lodge / Krallar vs. derken deli gibi diplomatik ikilem çıkar. Monster huntingden biraz uzaklaşılır o zaman, ama daha çok dungeon crawl falan eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 CİRİ kayıp eleman bataklıkta yaratıklar saldırırken kaldı, 2 kadın handa ellerini baglayıp bıraktı gitti.Daha kötü ne olabilir ? kaldı mı bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ahah en kötü sonla bitirmişsin hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ne kadar geriden tekrar başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 hozceri said: ne kadar geriden tekrar başlayayım. 7 cüceler, ciri yi adadan kurtarma görevine kadar gitmen lazım. burdaki end blood and wine i da etkiliyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Hatta O iki kadının ellerini bağlamasını çözmen için ise The Last Wish ve Triss'in mageleri kaçırma görevlerini ne zaman yaptığına bağlı ne kadar geriye gitmen gerektiği. Birinden birini seçmen lazım ikisine de yürürsen o dediğin oluyor işte. Ciri'nin geri gelmesi için yapılması gerekenler nette var zaten, ama zaten senin yapmadıklarını yapman da yeteceği için spoiler içinde veriyorum - Kartopu oyna (I know what might lift your spirits) - Avallach ın laboratuvarını dağıtmasına izin ver (Go for it) - Lodge un yanına tek başına girmesine izin ver - Eğer imparatora götürdüysen imparatordan para alma - Skjall'ın mezarını ziyaret ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZABNHbOwVmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 olm yenı farkedıorm bu emperor tywin laaaaaaaaaaaaaan neyse daha vanilla bitmedi benim. De şu wolf seti bi çıkaramadım, bende çıkmıyo. Base game var, ama indirimden almıştım steame tanıtmadım baska pc de ındırıp oynuorm falan. Free dlc ile gelio o diyolar, dlc yi indirmemişmiyim şimdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ben de ilk seferde aktive etmemişim, bi kontrol et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bitti b&w :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ya gidip simdi yuklesem steama played hourla achivementlar cikarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 B&W de bitti sonunda Happy Ending Küs kardeşleri barıştırdım, Yenneferle şarap bağına yerleştim. Oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Kanada'da yaşayan bi arkadaşıma hediye etmek istiyorum ama Steam'den sanırım country restriction çekiyor. Gog'dan ya GMG falan gibi bi siteden mi halletsem, kod mu veriyor onlar direkt Steam library'ye atmak için. Var mı akıl verecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Şurayı deneyebilirsin: https://www.amazon.com/dp/B00XCRT0GS/ref=twister_B00L4SD1F8?_encoding=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Unavailable This item is currently unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gog dan gönder, hem zaten kopya koruması yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 arkadaş ben o düğün questine ya, oyundan soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 HoS tamı? çok eğlenceliydi ya baya güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 karakteri maymun ettiğimiz yetmedi, 25 dakika sürüyor o beladan çıkması. bütün aktiviteleri yaptım, oyunu kapattım. tabi ki de gölde bitti 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 simülasyon yapmışlar işte. nerd aktiviteleri ile geçen bir date ne kadar başarılı olabilir gerçekte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Oyun sonu + HoS spoiler olur da oyunu bitirmeden önce HoS'u kötü (Olgierd'in öldüğü) sonla bitirirseniz O'dimm oyunu iyi sonla bitirmek için ne yapmanız gerektiğini söylüyormuş resmen. https://youtu.be/D_Sdm3E5cpI?t=307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 HoS içimi baydı resmen. Oyundan soğutuyordu neredeyse. Umarım Blood and Wine böyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Nasıl zevksizmişsin sen öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 düğün bayabilir ama kalan kısmı çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar