quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Kanuni said: 2,9gb update :( Aygirimin kuyruğu geri geliyor iyi bari.. Benimki niye 9.1 GB indiriyo ya Eta: Hatta o kalan miktarmis 13 GB indiriyorum Bi de nasıl bir download tekniği varsa İnterneti resmen sömürüyor siteler açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 gog or steam? steam benim, insallah bu sekilde kalir. delircem ben turkiyede sanirim bu gidisle. 100gb limitimiz dolmus simdi oyle tingir mingir.. lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 gog indirdi bitti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ha iyi bari. allahtan gog'umdaki witcher 3 u yuklememisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 gog ile indirilmiş witcheri başka bir pc'ye aktarma şansımız var mı ? google ile arattım ama yok falan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 steam'den alın yia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ekran kartinin hediyesiydi gogdaki bide steamden aldim gecen indirimde season pass ile beraber ana oyun gog daki ciplak Season pass fiyatinaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 aynen ben de ekran kartı hediyesi ile aldım yoksa steam varken kim uğraşır gog ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 çok başarılıydı yine. ana oyunu ve ilk ek paketi iyi bitirmiştim de blood and wine'ı en kötüde bitirdim heralde. sağlık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 steamden alın sonra steame yuklemeyın kendı klasrounden acın updatesız mıs gıbı oynarsınız fakır ınternetlı olunca bu kadar oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şu arkada kaldı, tekrar bir sorayım dedim belki bir yolu vardır diye. S-H said: gog ile indirilmiş witcheri başka bir pc'ye aktarma şansımız var mı ? google ile arattım ama yok falan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 setup yoksa kurulmuş klasörünü kopyala yapıştır çalışır gog oyunu. saveleri de windows docs, userdata vs artık neredeyse internetten bak, onları da kopyalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Gog versiyonunda kopya koruma yok çalısması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben önce bi google ile aratıp bakmıştım da olmadığını söylemişlerdi, her neyse denemekten zarar gelmez, dediğiniz gibi yapmayı bir denerim sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 esas hatun bunların hiç biri değilde ulaşamıyoruz. Arkadaşımızın aşkı (gerçi bu oyunda çok engel olmaması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Yennefere seni sevmiyorum lan demenin hazzı!!! Ahahah ve ustune domates gibi kalışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Steam yaz indiriminde alayım ben şu oyunu artık. Evlenecem diye erteleyip duruyordum, pes ettim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bence de salla evlenmek o kadar elzem bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Valla ilk anda ben de evlenmekten vazgeçtiğini anladım bravo diyecektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=zabgNv6f2ZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Baya değişmiş arayüzü falan, PC'ye de çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 xbox ve pc de beta olarak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Asdf Hasan Mezarcı var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Geralt olmayacaksa şu dünyada sorcerer(ess) oynadığımız bir oyun da güzel olurdu ha. Doğrusu tam olarak net belirli bir spell list yok gibi, aklına esen şeyi yeterli enerji varsa yapabiliyo şeklinde çalışıyo ama yapsınlar işte bi şekil onu da ben mi düşünücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar