dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bilmeyenler için, steamapps ın içinde appmanifest_292030.acf gibi bir dosya olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 forum dışı yollanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 oh be indi sonunda. simdi tekrar sindire sindire yennefersiz bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 1gb bir güncelledi dün bugünde 7gb exp. geldi. maşallah. insede oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abi bildigin yeni oyun bu dlc falan degil Boyle dlc gormedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 . *edit diye alıntı yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 eve gelip dışarı çıktım unutmuşum bunun çıktığını ya. açıp çıksam da inseydi akardım şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Dlc degil expansion zaten. 30 saatlik content yeni zone vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 B & W Kadınların memeleri çok güzel 10 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ayy lmao Black blood için ghoul blood gerekiyor hepsini dismantle etmiştim 50 tane monster blood var çantada üşeniyorum şimdi ghoul aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ındırımden aldım oyunu dl etmem 3 hafta surdu sfdsdasa. ilk 20 dakkası çok güzel, bide bunu falloutla falan kyıaslıyolar. 2 nin kalitesinde olmuş gibi şimdilik. AA yı kapadım bu arada ama bloomla bluru kapayasım gelmiyor, öte yandan da kasıyor oyun biraz. o ikisini kapayınca sanki viççır olmuyor oyun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 güzel gidiyor. keyifli keyifli fransız havasınıda koymuşlar şarap bağları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tomkat said: Abi bildigin yeni oyun bu dlc falan degil Boyle dlc gormedim ben Eskiden DLC denmez di zaten bunlara. Ah eski günler ah. HL:OF yada HL:BS gibi expler vardı. İnternet yaygınlaşınca DLC oldu bu olay. Sonra DLC hızlı tüketim aracı ve para kaynağı oldu(selam cod). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Canım çekti ya daha eve gidecem tekrar kurup güncellemeler falan offf of :((:(:(:(:(:(:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 update ve son exp benim base save i bok etmez ins daha yeni basladiydik ama hayvan gibi oynadim haftasonu 15 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yok etmez. bu arada level düşük geldiyes kendi buildi var oyunun level 39 olarak başlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 benim 38.5 te kalmıştı. 39 sa req iyiymiş. denk getirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://i.imgur.com/GHMtE38.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/540/656/f26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 38 olrak devam ettim bende 1-2 quest içinde 39 oldum. Menu falan değişmiş. yeni itemler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bu bayramı witcher reise ayıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Suark said: ilk 20 dakkası çok güzel, bide bunu falloutla falan kyıaslıyolar. 2 nin kalitesinde olmuş gibi şimdilik. f4ü tamamını toplasan w3ün bi orta uzunlukta sidequesti etmez biri vienna digeri fikirtepe kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 leeroy basganin cenazeye giderim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 blood & wine i paketli aldim icinden 154 kartli gwent seti cikti zaaa efsane bi kutusu falan var. hem de digital ps4 fiyatina esit aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 at sorunum var :) at belli sure sonra en hizli gidiste kontrol edilemez hale geliyor, ne saga ne sola donuyor ornegin donmesini istedigimde duruyor. mouse ile saga sola o hizda hareket etmiyor zaten. en hizla normal arasi yok oluyor. ya en hizlida gidiyorum ya da tingir mingir. boyle bir seyin cozumunu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 expansionları oynamadım da, oyun sonlara doğru aşırı basit hale gelmişti, tüm tree ler baya OP yapıyordu karakteri , herhangi bi balance change oldu mu ? oyun şuan nasıl bu açıdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar