quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Dragonfire said: ben daha expansionun başlarındayım ama çok keyifli ilerliyor. Bir soru şu gog olayına bir çözüm bulundumu? Arkadaş kutulu DnR dan almış steamden expansion alamıyor şimdi gog key olduğu için 231456798 tane yazı var okumaya üşendim. Varmı bir çözümü? Çözümü ne olacak abi GoG Galaxy client üzerinden alacak expansion ı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 gog da 1 expansion parasından daha ucuza steamde seasion pass alıyorsun. Summer sale falan gelince daha da ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yvQYNZmWHqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 HoS akşam bitti. Hiç biteceğini beklemediğim anda bitti. DAha 2-3 saat gameplay bekliyordum. Ama güzel olmuş tadı damağımda kaldı. BaW çıksında onu oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 lan merak ediyom şunu ya herkes övüyo. ama 2. oyunu oynicam galiba önce nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 2 de çok keyifli, ben hala 3'te 2 de tanıştığım etkileştiğim karakterlerden bulabilecekmiyim diye bakıyorum. scoia'tael mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 1 gameplay icin oldukca eski. su saatten sonra bayabilir. hos ben hic sıkılmadan oynamıstım onu da. ama 2 cok guzel oyun, hala oynanır buyuk keyifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Bu arada spoiler yemeyim diye bakmamıştım öncekilerede; HoS için Gaunter O'Dim için güzel spekülasyonlar var. Yeniden gelecek ciri ile alakası var falan filan. Benim hoşuma giden devil ve crossroads olayları oldu. Zevkli karakter olmuşç w3 the hatırlamasam da güzeldi. Sonunda giderken Elder dilinde; "You are primitive. You think you've defeated me but you are wrong. I can't be killed, I will be back." diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 aa 31 mayısda çıkıomuş ya, ben daha geç zannediodum oh çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 31 mayısda overwatch olcak zaten oynamazsın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Saeros said: lan merak ediyom şunu ya herkes övüyo. ama 2. oyunu oynicam galiba önce nolur nolmaz. abi baştan oyna işte. gerçekten top 5 en iyi seriden biri oyun dünyasındaki. neeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 mükemmel oyun eyvallah , ama şu sign buildin saçma sapan OP'liği ve kalan save dosyamın new game+ olması üstüne birde dğer save dosyamında zibilyon tane recipe'i eksik melee build olması ve oynanır gibi olmaması sebebiyle ilk expension'ı bile bitirmedim çok güzel oyun ama çok üşeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ne yaptın hacı bütün saveleri sile sile mi gittin bu bir, ikincisi de respec potion diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 GenjuroXXX said: mükemmel oyun eyvallah , ama şu sign buildin saçma sapan OP'liği ve kalan save dosyamın new game+ olması üstüne birde dğer save dosyamında zibilyon tane recipe'i eksik melee build olması ve oynanır gibi olmaması sebebiyle ilk expension'ı bile bitirmedim çok güzel oyun ama çok üşeniyorum :( "Burası oyunun sonudur, bizce bitirmeden apayrı bir save alın dursun" diye uyarı çıkıyor end game dövüşünden önce. SKIPE BAS SKIPE diye oynadın heralde biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 quixef said: Ne yaptın hacı bütün saveleri sile sile mi gittin bu bir, ikincisi de respec potion diye bişi var. Baggio said: "Burası oyunun sonudur, bizce bitirmeden apayrı bir save alın dursun" diye uyarı çıkıyor end game dövüşünden önce. SKIPE BAS SKIPE diye oynadın heralde biraz :p yok üst üste save ettim 1 kere yanlışlıkla parmağım stick'den kaydı :/ , respec potion var ama bütün gear sign build gear'ı diğer save'de zibilyon tane recipe eksik toplamaya uğraşmak ölüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 eski sistemde 20 fps ile oynanmiyordu. Simdi steamde %50 indirim yemis aldim direkt base i. Lan ise gieden dl u acacaktim 30 gb. Unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Expansion pass fiyatını 39.99 dan 79.99 a yükseltmişler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bu zamana kadar almamak ayıp. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 60 yuro eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bu expansionlari son fighta girmeden bitirmemiz mi gerekiyo yoksa new game plus'dan oynanabiliyo mu? 1 senedir oynamadim witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 expansionın fiyatı 2 kat arttırmışlar hakkaten, base'i iadeedip bundle alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Expansion passsiz gog da vardi benim steamdenmi alsam komple sanki daha ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 1 sene oldu, http://i.imgur.com/GRQL8md.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 :.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar