knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 axedice said: İkincisi ne? Bide combat şey gibi ya. Left click spamleyerek öldürecek kadar iyi build (cat) vs kaçışarak eğlendirecek buildler. Deathmarchta bile böyle. Aksyon combattan devame edeceklerine göre ilerki oyunlara şöyle selective souls combat koysalar özellikle bosslar için ne iyi olurdu. Konsolcular yine X'e O'ya basarak kessin herşeyi, bize bari aksyon combatı güzel yapsınlar =/ daha tuto kismini gecemeyen biri kalkmis souls combati istiyor neremle gulsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Uuuu shots fired http://www.gifbin.com/bin/1236337872_fat_guy_shooting_his_gun.gif Recoil : 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hadi mağaraya giriyoruz cat yapayım dediğim her seferinde kısacık mağara çıktı. bir de disable etmek için potla uğraştım. bu sefer içmeyeyim dediğimde de büyük mağara çıktı. murphy kanunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Nerden alioz simdi bu rezil oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bunu fallout u aldığın yere sorsana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 steamde %30 indirimde şu an. 62,30 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 lel bir fallout neredeyse 3 witcher parasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 eyimiş alayım gitsin o zaman pass indirimde olmasa da. maksat paramla oy vermek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ben de aldım zaten. hazır yeni w10 kurmuşum, önceki "deneme" sürümü kurulumu gitmiş bilgisayarımdan, taze taze bi daha başlarız. veya saveleri kurtarırız bi bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Horace sen AoD alsana ya. Tam seveceğin oyun türü. Her queste 2-3 farklı çözüm , factionlar ihanetler plotlar, zorlu combat, dandik grafikler. Senin kalemin bence. İyi de yazılmış sıkmıyor hiç. En kötü demosunu bi indir oyna. Sararsa bırakamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 AoD ney lan deyip heyecanla gittim baktım. yazıyı gördüm "You can imagine it like one of the old fallout games with dark souls difficulty. Extremely immersive, experimental and addicting new and underrated RPG." heyecanlandım. sonra video oynamaya başladı orada bozdu. grafik önemli değil dediysek yani 90lardan kalma süper amatör görünümlü bi oyunu 50 lira verip alıcaamı sanmıyorum ben. yine de bir iki vidya izlerim ama karar vermeden önce madem öyle diyon. demosu varsa tabi onu indireyim daha iyi. wiçırı aldım bu arada hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pişman olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 AoD'yi oynayip bitiren tek oyuncu axedice farkli nicklerle yorum yaziyo burda ve steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 adam çünkü mersinde oturuyor abi her zaman küçük şeylerle mutlu olabilen İĞRENÇ PİSLİK BİR HERİF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 mersin? srs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 mersin guzel sehir ya Sabah Et Lokantasi'na mi ne goturmuslerdi beni seneler once, tadi hala damagimdadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 YA SRS. Ayrıca 4 sene olmuş, iyice alışıyor muyum ne =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 veya Aslanli Et Lokantasi. onu google dan bulamadim ama bundan bi 15-16 sene once de Silifke - Incekum da genclik kampina gitmistim 10-15 gunlugune gizli Mersinli cikicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Anne tarafim mersinli :) Ama hic gormedim orasi ayri, ya da cok kucuktum hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 AoD neymiş diye baktımda 90'lardan terk oyuniçi görüntüleri görünce alt f4'ledim. Sene 2016 ya, bu saçmalıklara para vermeye acıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Yalniz degilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 axedice said: YA SRS. Ayrıca 4 sene olmuş, iyice alışıyor muyum ne =/ mersinli geralt yha. hahaha. alışmışsındır tabi niye alışmıcan. comfortably numb takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 eski grafiklere ne çok alerjiniz var ya. geçen sene final fantasy 7 oynadım şuanda lionheart oynuyorum bitsin bi de arcanum patlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Aod de grafik degil sorun tek basina . Grafik animasyon oynanabilirlik ui vs kotu yani bas baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 AoD indie oyun, aka bütçesi yok bulabildikleri en ucuz motorla yaptılar. Ha şimdi unreal engine çıktı toplam %5 gross revenue alırım dedi, unity yaygınlaştı falan ama AoD'ın yapımına başlandığında bu kadar olanak yoktu ortada. Oyunun olayı zaten grafikleri değil, çok farklı şekillerde oynamaya imkan vermesi. 0 combat diplomat, assasination, bodoz merc, knight diplomat, tomb raider, thief, bunların karışımı vs. her quest için skillerine bağlı olarak çok sayıda farklı çözüm var, dünya karakterinin yaptıklarına göre şekil alabiliyor, questler asla basit fedex değil, setting, dünya ve dialoglar iyi yazılmış. 2016da para vermeye değen bi oyun yani, hiç bi KS projesi bu adamlar kadar derin gameplay sunamadı. Hatta eski rpglerin altın çağında bile bu kadar iddalı seçenekler sunabilen yoktu, o açıdan arcanum ve falloutları geçebilen bi oyun. Yapım kalitesi düşük çünkü bütçesiz bi indie, hani KSa bile yetişemediler falan. Ama inanılmaz eğlenceli ve doyurucu bi oyun çıkardılar sonunda. O yüzden rpg seven HERKESE şiddetle tavsiye ediyorum (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar