Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya sonlara doğru level atlama işi çok güle oynaya olmaya başladı, sizde de aynı mı? uzun süre yan questlerle ve velen-novigrad ın tamamını bitirmekle uğraştım, az xp ye alıştım da bana mı öyle geliyor nedir. 29 dan sonra main qustlerde 900 xp veren vardı ya, birkaç saatle hop 34 oldum
Sosyal ağlarda paylaş

Main questler daima çok fazla xp veriyor, genelde chain olarak gittiklerinden bi başlayınca 3-4 lvl almak normal. Side questler anlamsız olmasın diye önce düşük lvllı olanları yapıp bitirip sonra mainlere geçmek lazım. Mainler gri lvllı olsa bile elle tutulur xp veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yok derdim, o ursineler felineleri tam takım yapacağım diye level kasarken, novigrad dan skellige ye gittim diye 900xp dayayınca, meh oldu. dengeyi kaçırdım, çok fazla vakit harcadım şu soru işaretlerine.

şimdi griffin geliyor, tükürükle boğabiliyorum. earth elemental geliyor, üstüne işeyip elektirik veriyorum. çok kolay oldu. tek zorlayan

şu ladies vardı 3 tane, ağacın olduğu tepede, wild hunt ın bir generali. bir o zorladı. onda da çözmek gereken basit birşey vardı, onu anlayana kadar. öyle çok düşünmeye sevk eden boss-vari karakterlere denk gelemedim. yok öyle birşey heralde. bu bir süre sakin sakin saldırırken, bir anda çeşitleyince, omm zorluk diye sevindirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

her seti yapmak zorunda degilsin eger zirt pirt build degistirmiyorsan

light armour gidiyorsan feline armour yeterli misal. digerlerini kasmaya gerek yok

ama dedigin seyi anliyorum. bi sure sonra gucleniyorsun haliyle.

ben side q'leri main q levelina esitleyerek gitmistim. cok fazla sorun olmamisti. yani main q levelinin altinda side q birakmiyordum main q in yeni step i yapmadan once

edit: bold
Sosyal ağlarda paylaş

Setler overpowered biraz, öyle ki set item olmayan lootları ilvl yüksek olmasına rağmen giymiyorsun bi yerden sonra. Feline best melee çünkü fast attack > all , griffin set de oyun sonunda %400 igni sign intensityle saçma damage ve yrden ccsine sahip olunca ursine ve wolf biraz yeto kalıyor. Daha doğrusu yeterince min-max olamıyorlar. Özellikle strong attackların çok kısıtlı kullanım alanı var, mixed build gidince de ya alchemy ya signlara yeterince puan kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş resim kalitesinde kaçak çayı bile geçtiniz bu nasıl bi ekran görüntüsüdür acı çekiyor beni lütfen öldürün bu pikseller yaşamayı hak etmiyor diye ağlıyor resmen..

Meanwhile bugün lvl34+ biraz daha deneme yaptım. Feline armor fast attack mutagen builde ursine kılıçlar en iyi kombinasyon diyorum. Griffinle castercılık çok uzun sürüyor, en iyi dps output bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Görünüş olarak sanırım en iyisi wolven, sonra ursine. Ama feline da o kadar kötü değil ya.

Ursine swordun iyi olmasının nedeni feline ın saçma salak aard bonus vermesinden de değil, zaten fast attack oynarken yeterince backstab ve crit vuruyorsun hızlı hareket ettiğin için, bi de tutup crit chance gereksiz oluyor. Asıl dps crit damagedan geliyor aka ursine. Moar instagib için adrenalin vermesi de cabası. Ayrıca gerçek bir alpha geralt olduğum için papyon değil kurt maskesi takıyorum

https://pbs.twimg.com/media/CLDylfDUMAAKVfx.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

şekil değil, set giyince bonus veriyor... daha doğrusu bonusları var

ayrıca misal, great sun armor da güzel bonusları var ama, temsili resim vermek gerekirse:

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/436071025130436668/41F77849566B52A46BBF9E45EEB6F11B6C3A57CE/
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvbOVDQ6zgmCtDKhFtV7GnsHs1ejFj6OB65UD_e4sZb7Wnk5xrEg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...