df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 tak bi gamepad oyna işte temiz temiz iyi fps ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sorun yok büyük patchten beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 xbox gamepadi iyi baya supportluyor mu aslında boşta duran kol var bi tane pcye aktarayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 satislarin %70'i konsolmus zaten :p official bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konsol oyununa gamepad destekliyor mu diye sormak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Fin said: xbox gamepadi iyi baya supportluyor mu aslında boşta duran kol var bi tane pcye aktarayım :P Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ffdxS9R6NTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 pre-order i koydum ps4 kendinden acilip dl edicek cok heyecanli tek oturusta bitmese bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://twitter.com/Marcin360/status/652131063792336896 http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_10_changelog_en.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 15 gb patch ne ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 expansion pass aldım ben steamden 2 expansionı da beraber veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bence tek bu expansion yeniden başlayıp bitirmeye değmiyor diğeride gelsin tekrar oynayalım :D Shani <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Benim zamanlamam bayağı iyi olmuş ya eheh. 17lvl falanım önümüzdeki hafta sonu biter herhalde, sonra da biraz ara verip dlc questlerini yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Darksun said: bence tek bu expansion yeniden başlayıp bitirmeye değmiyor diğeride gelsin tekrar oynayalım :D Shani <3 nasıl ya bu expansion için yeniden mi bşalamak gerekiyormuş? ben oyunu bitirdiğim yerden yeni haritaya vs gidip yapamıo muyum hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 yok ya o anlamda demedim, oyun bitince sizi şehre geri yolluyor zaten oradan istediğiniz yeri geziyorsunuz da böyle büyük eklentiler gelince devam etmek bende aynı heyecanı uyandırmıyor. Oyun genişlemiş halde baştan başlamak en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Oyun bayağı akıcı olmuş patchten sonra. GTX 660ti kullanıyorum ben, çok kötü olmasa da sürünüyordu bir de bayağı yavaşlıyordu çoğu cutscene'de. O problemler ortadan kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 optimizasyon kısmını biraz geç beceriyorlar, witcher 2 yi aldığımda da feci kasılıyordu, bilgisayar değiştirince anca oynayabildim, ilk halini oynayabilmek bayağı zormuş. Full ayarlar için o zamana göre anormal spec istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ben daha 40 saat falan oynadım. alayım mı dlc'yi bitince mi alayım bişey değişiyo mu? dlc olayına çok uzağım lan. hiç dlc oynamam. ama bu oynanmalı gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 DLC değil bu eski model expansion pack. İlk çıkacak olan hearts of stone aynı bölgede geçiyor ama velende harita sınırlarını genişletmiş daha çok oralarda aksyon var, yeni bi main quest ve tabi side questler var 10+ saat deniliyor. 2016da çıkacak ikinci xpac daha uzun olacak, o zaten toussaint diye tamamen farklı bi ülkede geçiyor ve 20+ saat. Gerçi sen bunları 1,5la 2yle çarp her türlü DLC dedikleri milletin paid dlcleriyle dalga geçmek için çıkardıkları yok alternative look, bonus quest vs. Onların da tamamı bütün platformlarda beleşe zaten, bi iki güzel quest dışında içerik yok. Steamde 39TLye, gogda 25$a expansion pass var (gog ;_;) ikisini de veren, ayrı ayrı alırsan daha pahalı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kutu fetişizmimden dolayı gogdan alıcam mecbur. -.- neyse hele bi bitsin o zaman daha 60 saat gider benim oyun zaten bayarım ben bitene kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dlc oyun bitmeden oynanırsa daha anlamlı olmazmı yahu, bittikten sonra son olaylar yaşanmamış gibi şehre geri atmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Tamamen farklı bi hikaye var xpaclerde, bide endgame questler 28den başlıyordu burası direk 30la başlayacak sanırım. Gameplay ya da hikaye olarak açıkta kalan bi taraf olmaz gibi. Bide olaylar yaşanmamış derken? Main quest npclerinden hiç birinin olmaması lazım falan, nasıl olaylar yaşanmamış gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 heart of the stone ne zaman çıkıo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 axedice said: Tamamen farklı bi hikaye var xpaclerde, bide endgame questler 28den başlıyordu burası direk 30la başlayacak sanırım. Gameplay ya da hikaye olarak açıkta kalan bi taraf olmaz gibi. Bide olaylar yaşanmamış derken? Main quest npclerinden hiç birinin olmaması lazım falan, nasıl olaylar yaşanmamış gibi asd Main questtekiler yok işte ama orada burada karşılaştıkların olaylar yaşanmamış gibi konuşuyor işte. Bir nevi ME3 DLC leri gibi renk seçimi yapmadan takılıyorsun ehaueahe. Biriniz oynasında söylesin :D Ben diğer expansion sonrasına bıraktım bir 120 saat daha veremem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar