Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aha geldi nerf. GG PATRON sdfhjsdfhsodıfhjsdopfhpohkdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Artık 2 attacklı minionları yere rahat rahat koyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 main'i paladin biri olarak ben bile illallah demiştim warsong combo'sundan. avenging wrath craft etme sebeplerimden biri oldu yani. neyse iyi de oldu. rip falan değil, geber grim patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Sparkcaster said: inanılmaz ya soysuz hunterın biri tracking açtı bekliyor 15 dakikadır, böyle bir exploiti 2 senedir düzeltmeyen blizzarda teşekkürler düşmüşsündür oyundan ya, çok geldi başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 -Deno- said: main'i paladin biri olarak ben bile illallah demiştim warsong combo'sundan. avenging wrath craft etme sebeplerimden biri oldu yani. neyse iyi de oldu. rip falan değil, geber grim patron. avenging wrath ne alaka ya.. ayrıca main'i paladin olan kişi "ben bile baymıştım patron'dan" diyemez. çünkü direk paladin'in ağzına sıçan bi deckti patron. paladin baymayacak da kim bayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 deno çok alakalı değil oyunla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aggro paladin benim deck'im, avenging wrath de gayet iş yapıyor? ne demek ne alaka? ve equality + consecration combosu var? anlamadım neden savunduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi grime avenging wrath atmak nedir? ben gerçekten anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi sanırım avenging wrath'i direkt kullandığımı falan düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 2 equality ve 2 consec var zaten deck'de, avenging wrath'i de yeri geldiğinde equality ile kullanıp board clear yapabiliyorum. nesini anlamadığınızı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 deno bu oyunda da mı silversin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yine çok iyi değil equality+avenging. şimdi otuz saat yazmayayım ama 2 tane equality ve 2 tane consec olan deckte avenging wrath deke value kaybettirir. aggro paladin diyosun bide. grim'e karşı avenging wrath teklemek çok mantıklı bi hareket değil onu diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 8 manadan bahsediyoruz. veya 6 manaya çok mantıklı olmayan 8 dmgdan bahsediyoruz. 'aggro' deckte çok bi iş yapabilecek bi kart değil avenging wrath. iyi bir finisher değil falan. midtemp falan decklerde burstun veya hiç reachin yok diye kullanılan bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 neyse ne işte, gereksiz bir combo'ydu özellikle warsong + patron + berserker. iyi olmuş. geç bile kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi süper deck'i olan bir adam değilim, twitch, guide, meta ile de haşır neşir değilim. 2 aydır oynuyorum adam akıllı. kendimce yarattığım bir deck işte. bol bol low cost minion'lardan oluşuyor, onları bufflıyorum vs. benim işimi görüyor şu ana kadar avenging. ben de 4 - 5 rank'leri görmeyi planlamıyorum bu deck ile. 13-14'lerde tutunmaya çalışıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 o zaman akıllı olacaksın itaat edeceksin efendi olacaksın at at konuşmayacaksın. ağzını burnunu kırarım senin yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi seni yerimden kalkmadan tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 -Deno- said: abi seni yerimden kalkmadan tokatlarım Üstteki mesajı alıntılıyorum pardon ama, harbi süpermiş :D. Ben bunu kullanırım ki bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Geçengün horsepower diye biriyle oynadım. Hanginizdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 http://i.imgur.com/esLgWCD.png 12si var heralde saçma combolar yemezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 4 tane dude'um varken, quartermaster inecekken, karşıdaki mage'in portal'dan dread infernal çekmesi............... ya bu noob deckleri nasıl bu kadar ballı oluyor aklım almıyor gerçekten. fast druid'lerde de inanılmaz bir top deck potansiyeli var. bugün 5-5 mi ne yaptım toplamda. 4 yenilgim baya baya top deck ve rng ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bazen çıldırtıyor abi oyun. adamın yerde 3 minionu var ve hepsi 1 hp. benim knife juggler + savannah + houndmaster var yerde. savannah bufflı 8/4 taunt durumda + snake trap aktif. yerdeki 3 miniondan biri ölse bi sonraki turn kazanıyorum. önce savannaha vurdu, snake trapten 3x knife face, ardından 2x knife hyenadan face. yetmedi, başka herhangi bi kart çekmiş olsa yine öldüremeyecek ama bi de skill command çekmiş topdeckten. 2 minion + bow + hero power + kc 17 mi 19 mu ne vurdu bitirdi oyunu. hayır bi de snake trap proclayacağı garanti diye bi önceki tur adamın savannaha hunters mark attım knifelardan ölsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/esLgWCD.png 12si var heralde saçma combolar yemezsem oha desteye gel yok böyle bişi ne oldu acaba sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Destede kart çekecek hiçbir şey yok, ordan kaybederse kaybeder. Yoksa karşı tarafın üstünden geçer her maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 bi sürü kötğ kart var lan nesini begendiniz anlamadım tamam iyi kartlar varda yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar