Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

main'i paladin biri olarak ben bile illallah demiştim warsong combo'sundan. avenging wrath craft etme sebeplerimden biri oldu yani. neyse iyi de oldu.

rip falan değil, geber grim patron.

avenging wrath ne alaka ya.. ayrıca main'i paladin olan kişi "ben bile baymıştım patron'dan" diyemez. çünkü direk paladin'in ağzına sıçan bi deckti patron. paladin baymayacak da kim bayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi süper deck'i olan bir adam değilim, twitch, guide, meta ile de haşır neşir değilim. 2 aydır oynuyorum adam akıllı.

kendimce yarattığım bir deck işte. bol bol low cost minion'lardan oluşuyor, onları bufflıyorum vs.

benim işimi görüyor şu ana kadar avenging. ben de 4 - 5 rank'leri görmeyi planlamıyorum bu deck ile. 13-14'lerde tutunmaya çalışıyorum şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane dude'um varken, quartermaster inecekken, karşıdaki mage'in portal'dan dread infernal çekmesi...............

ya bu noob deckleri nasıl bu kadar ballı oluyor aklım almıyor gerçekten. fast druid'lerde de inanılmaz bir top deck potansiyeli var. bugün 5-5 mi ne yaptım toplamda. 4 yenilgim baya baya top deck ve rng ötesi...
Sosyal ağlarda paylaş

bazen çıldırtıyor abi oyun. adamın yerde 3 minionu var ve hepsi 1 hp. benim knife juggler + savannah + houndmaster var yerde. savannah bufflı 8/4 taunt durumda + snake trap aktif. yerdeki 3 miniondan biri ölse bi sonraki turn kazanıyorum. önce savannaha vurdu, snake trapten 3x knife face, ardından 2x knife hyenadan face. yetmedi, başka herhangi bi kart çekmiş olsa yine öldüremeyecek ama bi de skill command çekmiş topdeckten. 2 minion + bow + hero power + kc 17 mi 19 mu ne vurdu bitirdi oyunu. hayır bi de snake trap proclayacağı garanti diye bi önceki tur adamın savannaha hunters mark attım knifelardan ölsün diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...