Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

benim hatelist'imin başı dragon priest. 1-2-3-4-5 mulligan'ları çatır çatır geliyor adamların bodyleri de çok sağlam minyonların. uğraşamıyorum iflahım kesiliyor elim iyi değilse. 1/3 heal ile kart çektiren kızla başladıklarında truesilver elime gelene kadar kart oynayamıyorum öyle diyeyim.

leg yaparken 10 kere düşünmeyecek kadar dust'um olsa, black knight'ı alırdım direkt hatta sırf priest ve druid'e karşı kullanabilmek için.

---

cw'nin brawl'u bu arada, sylvanas'la kombolayınca esas bi fena oluyor. o günleri de görebilirim umarım.

ysera ve baron geddon olmadan CW yapılır mı mesela? boom, justicar, sylvanas, grommash var alexstrazsa yolda geliyor az kaldı. ysera ve baron'a daha uzun süre elim uzanamaz ama. bi de 2xbrawl 1xs.slam eksik ama illa ki bir gün olacak onlar (hoş alex'i freeze için de istiyorum orda da echo, ice block, doomsayer hep eksik, toplasan 2 leg dust'ı da onlara vermem lazım. açarım bi gün diye umuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

priest oynamadığım için bilmiyorum risk mi, ama paladin'e karşı risk değil. Truesilver'dan başka 3 vurup 1'den fazla canı olup 2-3 turn yaşayacak minyon yok la resmen. priest de boş durmuyor northshire'ın yanına koyuyor 3-5'li 2-6'lı dragonları -__-

kart çekip o lanet dragonları koymaya devam etmesin diye T1'de coin+owl oynadım çok kez. hiç hoş hissettirmiyor öyle başlamak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin olarak düşünme. Mage ve Hunter direk eziyor cleric'i.

Bu arada dragon priest için dediğinde doğrusun. Mulligan'ın kötü gelmesi için baya bahtsız olman lazım. Elbet geliyor :) rahat oynanmasının sebebi early game'i iyi olmasından.

Elimde dragon'um yok derken topdeck azureler, yseralar geliyor bi gülümsüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

http://s27.postimg.org/hqhxjo8j7/Dragon_Priest.jpg

Drakonid Crusher'ı deck'e koyan görmedim hiç kullanıyorum çok iyi işler çıkarıyor dragon olması yine artı.

bir de vol'jin kullanıyolar genel olarak onun yerine Rend Blackhand kullanıyorum çok daha iyi, söyle diyim vol'jin basıyor adam ben de blackhand la ikiye bölüyorum direk vol'jin'i yada işte hangi legendary koyarsa, vol'jin çok gereksiz geliyor bana.

Nefarian Chilmaw Chromaggus drake'ler falan çok havalı bir Deck, dragon basıyorsun paso çok keyifli oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

kullanan yok zaten crusher'ı pek dedim ya ama ben çok faydasını gördüm çoğu maçta RendBlackhand'da aynı durum, bu ikisini hep değiştirmeyi düşündüm senin dediğin gibi çok faydasını görünce kaldı belki sansa denk geldi hep bilmiyorum simdilik memnunum.

baulderfist ogre dragon değil ayrıca elinde dragon olmadı için maç kaybettiğin olmuştur o bile baya bir artı..

çok az maç yaparak rank 9 indim bu deck'le kasmadım bile daha.
Sosyal ağlarda paylaş

O da eksik kalsın alamıyım :)

Pek secret paladin'de çıkmadı karşıma çıkanıda almıştım sanırım tam hatırlamıyorum.

tekrar ediyim rend de ısrarlı değilim zaten ama hep çok iyi işler çıkardı dokunmadım ben de kaldı.

adam ysera koyuyor çat diye indiriyorum 8/4 minionum oluyor yerde bir de, tadını alınca değiştiremedim ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...