Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Zoolock çok dengeli bi deck. Early, mid, late, her şey var. POH, Doomguard vs ile burst de yapıyorsun. Karşısında en zorlandığım decklerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ben dragon preist'la pek oynamadım bu ay, günlük göreveleri falan yapıyorum sadece rank 9 a indim. hem oynaması zevkli hem gayet iyi ay sonuna doğru kasmaya başlarım, bu ayda legend'e olurum gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Pirate Rogue'dan fena dayak yedim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Yersin tabi çok oynadım bilirim :) Diğer deck'lere hiç benzemez al aşağı eder adamı anında, genelde etkisiz kalıyor ama hunter gibi bir şey oluyor oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 benim hatelist'imin başı dragon priest. 1-2-3-4-5 mulligan'ları çatır çatır geliyor adamların bodyleri de çok sağlam minyonların. uğraşamıyorum iflahım kesiliyor elim iyi değilse. 1/3 heal ile kart çektiren kızla başladıklarında truesilver elime gelene kadar kart oynayamıyorum öyle diyeyim. leg yaparken 10 kere düşünmeyecek kadar dust'um olsa, black knight'ı alırdım direkt hatta sırf priest ve druid'e karşı kullanabilmek için. --- cw'nin brawl'u bu arada, sylvanas'la kombolayınca esas bi fena oluyor. o günleri de görebilirim umarım. ysera ve baron geddon olmadan CW yapılır mı mesela? boom, justicar, sylvanas, grommash var alexstrazsa yolda geliyor az kaldı. ysera ve baron'a daha uzun süre elim uzanamaz ama. bi de 2xbrawl 1xs.slam eksik ama illa ki bir gün olacak onlar (hoş alex'i freeze için de istiyorum orda da echo, ice block, doomsayer hep eksik, toplasan 2 leg dust'ı da onlara vermem lazım. açarım bi gün diye umuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ilk turnde northshire inmek baya buyuk risk aslında buff cıkmazsa yada yoksa elinde direk yem oluyor ya da en iyi halde 1 kart cektirip tradeleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 priest oynamadığım için bilmiyorum risk mi, ama paladin'e karşı risk değil. Truesilver'dan başka 3 vurup 1'den fazla canı olup 2-3 turn yaşayacak minyon yok la resmen. priest de boş durmuyor northshire'ın yanına koyuyor 3-5'li 2-6'lı dragonları -__- kart çekip o lanet dragonları koymaya devam etmesin diye T1'de coin+owl oynadım çok kez. hiç hoş hissettirmiyor öyle başlamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paladin olarak düşünme. Mage ve Hunter direk eziyor cleric'i. Bu arada dragon priest için dediğinde doğrusun. Mulligan'ın kötü gelmesi için baya bahtsız olman lazım. Elbet geliyor :) rahat oynanmasının sebebi early game'i iyi olmasından. Elimde dragon'um yok derken topdeck azureler, yseralar geliyor bi gülümsüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Hunter dövüyorum ben gnelde face huntersa. Cok taunt oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 http://s27.postimg.org/hqhxjo8j7/Dragon_Priest.jpg Drakonid Crusher'ı deck'e koyan görmedim hiç kullanıyorum çok iyi işler çıkarıyor dragon olması yine artı. bir de vol'jin kullanıyolar genel olarak onun yerine Rend Blackhand kullanıyorum çok daha iyi, söyle diyim vol'jin basıyor adam ben de blackhand la ikiye bölüyorum direk vol'jin'i yada işte hangi legendary koyarsa, vol'jin çok gereksiz geliyor bana. Nefarian Chilmaw Chromaggus drake'ler falan çok havalı bir Deck, dragon basıyorsun paso çok keyifli oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 rend cok kotu bir kart değil mi ya cok situational onun yerine shadow word death ya da BGH olsa daha mantıklı bence crusherda bence kotu bir kart bazen 9 a 9 olacak diye 6 manaya 6 ya 6 creaute konmaz bence decke yerine git baulderfist ogre koy bence daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kullanan yok zaten crusher'ı pek dedim ya ama ben çok faydasını gördüm çoğu maçta RendBlackhand'da aynı durum, bu ikisini hep değiştirmeyi düşündüm senin dediğin gibi çok faydasını görünce kaldı belki sansa denk geldi hep bilmiyorum simdilik memnunum. baulderfist ogre dragon değil ayrıca elinde dragon olmadı için maç kaybettiğin olmuştur o bile baya bir artı.. çok az maç yaparak rank 9 indim bu deck'le kasmadım bile daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Her yiğidin yoğurt yiyişi var tabi. Öyle rahatsan öyle oyna sadece fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ben de geri dönüp destende boulderfist ogre mi var diye bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 rendle 9 8 lik challengerı nasıl öldürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 O da eksik kalsın alamıyım :) Pek secret paladin'de çıkmadı karşıma çıkanıda almıştım sanırım tam hatırlamıyorum. tekrar ediyim rend de ısrarlı değilim zaten ama hep çok iyi işler çıkardı dokunmadım ben de kaldı. adam ysera koyuyor çat diye indiriyorum 8/4 minionum oluyor yerde bir de, tadını alınca değiştiremedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arenada 11. maçım aynı deckle 6. paladin bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 welcome to ticaret meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/19288409377 patron warrior gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 HA HA HAA HAAA Her yer secret pala dolacak şimdi. Aha buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ohhh, ee yani herkes saçma buluyordu ve öyleydi ki düzeltiler. eline gerekli kartlar gelene kadar bekle ölme ve yen, en çok ben sevindim bu habere. bir kaç sayfa geriye giderseniz nasıl yakındığımı görürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sanki dolu diil amünyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 oyundan sogumustum.. son iki haftadir oynamiyordum pek.. bir sevk geldi bi anda walla :).. rank 5 ustu secret pala gelme yuzdesi baya artacak.. bir tek o kotu oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ALLAM ŞU ÇELINCIRIDA NÖRFLETTE DÜZGÜN OYUN ATALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ondan kurtulmanın yolu baya var hatta çoğu kez kurtuluyosun. Patron da yok, yaparsa düzeneği 100% gidiyorusun kurtulma şansın yok. Patron gitti ya yeter yani tek belalım dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar