Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

oil rogla legend olduğumda sıfır legendary vardı dekimde benimde. violet teacher piloted shredder assasins blade'le oldum bende legend

ama o zaman oyun kolaymış gerçekten. daha doğrusu paladin dışında herşey vardı rank5'ten sonra çok renkliydi ladder. o zamanda korkunç bi antiydi mesela cw ama 50 maçta 7-8 tane geliyodu.

sadece paladin+warrior oynanmıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda ilk amacın naxx'ı açmak olacak, o açılana kadar amacın her ay rank 15'e ulaşmak olabilir ancak. Naxx sonrası BRM ilk wing'i alacaksın. Bu aşamada rank 10 civarını zorlayabilir hale gelme şansın var ama 1-2 tane ballı legendary kart bulman lazım brawldan falan. Onlar yoksa bir süre daha rank 15 hedefi ile devam edeceksin.

Sonra 1-2 ay GvG pack alacaksın gelen goldlarla (yaklaşık 40-60 arası), sonrasında komple TGT alarak devam edeceksin. 1-2 tane düzgün deste yakalıyabilirsen onlarla rank 5 olmaya kasacaksın. En az 1 yılı bu şekilde geçecek.

Yok ben bu oyuna böyle bir süre ayırmak istemiyorum, 3-4 ay zaman geçirsin yeter dersen, yukarıda söylediğim kısımları direk para verip açabilirsin keyfine göre.

Ben şu an benim yeni hesapta GvG pack alma kısmını bitirip 1 aydır TGT almaya başladım. Geçen ay rank 4 gördüm dragon priestle ama çok ballı 2-3 tane legendary yakaladım, onlardan gelen dustlarla oldu o iş. Yoksa rank 10 kovalıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyuna başladığımda para harcamıycam huleyn diye girişip günlük görev kasıp bi şekilde paladin'i sevip, shockadin'i keşfedip cayır cayır oynayıp rank 9'a inmiştim

sonra ne oldu, acayip keyif almaya başladım ve oyuna para harcayasım geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

Ben ucuz 1200-1700 arasi dust degeri olan decklerle 18 ustu goremiyorum. Karsima 4-5 legendaryli , butun pve setleri acik adamlar geliyor rank 18de.

Para vermeden gidilicek yer bu kadar midir?

face hunter 1600 dust

al yap bu decki rank 14 e rahat inersin bunla.

öncelikle oyunda rank atlamak için oyundaki deckleri çok iyi öğrenmen lazım. 17den sonra karşına belli deckler çıkıyor. karşındakli adamın oynadığı 2-3 karttan tüm deckini tahmin etmen lazım (koyduğu replace ettiği 1-2 sürpriz kart hariç)

belli bir ranktan sonra grind işi rank atlamak onu da göze alacaksın.

şu yukarıda verdiğim deck 15k dustlı decklerden daha çok iş yapıyor.

Bu arada o 13-15k dustlı bol legendaryli control deckleri ile bir yerlere gelebilmek için çok neredeyse 0 hata yapıyor ve karşına gelen deckleri ezbere bilip adamın hangi turda hangi kartı oynayacağını tahmin etmen gerekiyor.

bir de lucky draw, sen kötü kart çekersin adam süper kartlar çeker. Yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

handlock secreta karşı kötü ama demonlock o even matchup deniyor. ben demonlockla 4 rank düştüm ilk kez kontrol deki oynuyorum çok zor geldi bana ya.

demonlockla düşüp oil rogla geri çıkıyorum sonra geri düşüyorum falan.
bu arada neira olsun levato olsun falan biçok streamer rank 10-5 arasında hala legend olan doğru dürüst görmedim.

neira izliyorum bi yandan adam diyo bu ay ki kadar hiç zorlanmadım ladderda falan. büyük ihtimal geçen sezonun rank3 ve altı şu anda rank10dan sonra gibi diyo kimse hata yapmıyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...