dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 karşıdaki o zamana kadar önlemini almamışsa olabilir tabi neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: yoktan 3 tane toplamda 6 dmg i olan treant çıkartıp, +3 dmg verip, bir roundda 15 + 3 = 18 dmg vurmak ve çok ucuza yapmak biraz op olabilir mi? 18 diil 14 vuruyorsun. 2 kartla vuruyorsun. taunt varsa vuramıyorsun. vs vs vs 2 fireball 12 vuruyor mesela direk hiç sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Druid'in olayi o zaten. Druidken masayi o duruma getirmeye, druid rakibinse de o durumdan korunmaya veriyosun tum eforunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ne var abi 2. sezonda 2 ye çıkmak. İlk oynayışımda 3 e çıkmıştım sıkılıp bırakmışım, aşırı RNG var çünkü oyunda. MTG rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 +2 veriyormuş dmg, ben 3 sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Blizzard eşleşme ayarını dragon prieste warrior gelsin diye değiştirmiş galiba :D Son 11 maçta 7 tane CW, 3 tane patron, 1 tane mage geldi. Nerde lan bu hunterlar, secret paladinler falan. Edit: Ohaaa 12 maçta da warrior geldi. Edit2: Ya harbiden inanamıyorum, 9 dan 12ye düştüm warriorlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bana hiç warrior gelmiyo. CW oynuyorum bende. Kolentonun bi ara rank oynarken classlara göre eşleşme oluyo tarzı bi geyiği vardı. CW oynarken 5 maçın 3'ü druid geliyo mesela. Lock ile hunter daha çok geliyo gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben magele ne zaman girsem paladin geldi. 5-6 maç peşpeşe. dragon priest yaptım kendimce girdim druid geldi. mage fix paladin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle demin mage in biri 2 tane grom attı unstable portaldan gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle sonra bu adam gelip oyuna bok atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 http://s12.postimg.org/jdv5x9yh9/123r324.jpg bu sezon bunla oynamaya karar verdim tabi bu ilk hali zamanla değişir v.1 diyim, legend olmak kadar zaman da ayırmıycam bu sefer rank 5 olmak amaç. etkili ve oynaması zevkli şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sparkcaster said: 18 üstüne çıkamadım abi face olmayan decklerle demin mage in biri 2 tane grom attı unstable portaldan gelen SAKDFHGPOKDSAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Cromaggus veya ysera yerine neferian deneyebilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ysera'nin yerine düşünüyorum direk alıyosun iki kartı güzel oluyor daha etkili olabiliyor Patron belasından kurtuldum bu deck'le en iyi yani o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Rend yerine voljin kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 rend güzel ya legend'ları ikiye bölüyosun direk 8/4 kartın oluyor üstüne bir de masada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Rogue'un teki burgle ile doomhammer çalmış. Sonraki turn sorry spamlayarak doomhammer+poison+Oil attı.... YA ŞAKA BU OYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 başına her şey gelebilir oyunda osu güzel weapon 9 damage 5 durability mi oldu yani iyimiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 rend'i slyvanasta kullanmayın önce deathrattle sonra battlecry çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 burgle asiri eglenceli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Burgle bu her an herşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 dün arenada grand crusaderdan tirion geldi 2 hp'den oyunu çevirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 spellslingerdan shadowworddeath geldi unstabledan sylvanas geldi adamın deathwingini aldım. en inanılmaz rngm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sezon başı ile sonu acayip farkediyor ya. Birincisi millet hızlı rank atlamak için aggro deckleri daha çok kullanıyor.Anti-aggro deckle oynamak dragon priest gibi sağlam win streaklere sebep oluyor. İkincisi şimdiki rank 10 ile sezon sonundaki rank 10 arasındaki adamlar arasında siyahla beyaz gibi fark var , çünkü sezon sonu sağlam adamlar zaten legend e ulaşmış oluyor daha kolay rakiplerle eşleşiyorsun sende. Yani özetle sezon başı anti-aggro decklerle rank 6 ya 5 e felan gelip , sezon sonuda legend olmak için kasmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Vingthor said: spellslingerdan shadowworddeath geldi unstabledan sylvanas geldi adamın deathwingini aldım. en inanılmaz rngm sanırım iyiymis bu. bana da demin tempo mage oynarken rhonin cikti. 5manada rhonin pesinden effigy verdim. divine shieldli tank cikinca concede geldi direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar