Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Aceace said: Aluriel said: şu saaradın 5 mana olması çok saçma ya Kac olsun? 4 mu 6 mi? Digerleri cevap vermesin. Bakalim ne dicek? Accik koylu falan deriz. 6 olsun. Hatta 5/4 olsun statlari da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 1gb patch gelmiş neyin nesidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Hımm açıklayayım da amme hizmeti olsun. - 4/5 vanilla = 4 mana (Yeti) - Hero power = Hemen hepsi 0.5 mana ama senin hatrına Mage olsun. en iyisi o (Holy Smite 1 mana) - 1 Card draw = 1,5 mana (Yeti Statları - Gnomish inventor = 1.5 mana) Thoughtsteal gibi rakibin deckinden çeksen yine bir yere kadar kabul edilir. Full random spell bir drawı hem de :) Gelecek kartın sinerjik olmaması ya da çok leş olması ihtimali hala duruyor :) Hadi seni kırmayalım kabul edilebilir bir spell geldi varsayalım. Yani sen 7 mana harcadığın zaman 4 + 0.5 + 1.5 = 6 manalık value alıyorsun. Benzeri bir kart Ancient of Lore hem daha iyi body sağlıyor, hem kendi deckinden iyi olduğunu bildiğin bir kartı çekiyor, hem de 1 de değil tamı tamına 2 kart çekiyor :) Ve sen bu kadar kötü bir legendary'e bir de nerf gelsin istiyorsun. Hem de 1 mana artırmakla kalmayıp, ayakta kalma ihtimalini de düşürmek için 5/4 olsun diyorsun öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 healbot bi donem oynadıgım rogue millde aggroya karsı cok zevkliydi aggrolar genelde oyundan cıkıyodu eauheahuhae 2 healbot 16 hea 2 gang uptan 6 tane daha heal bot 48 heal 2 shadow steple 2 tane daha healbot 16 heal daha vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal 112 heal oluyo asufhausfuhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 BonePART said: healbot bi donem oynadıgım rogue millde aggroya karsı cok zevkliydi aggrolar genelde oyundan cıkıyodu eauheahuhae 2 healbot 16 hea 2 gang uptan 6 tane daha heal bot 48 heal 2 shadow steple 2 tane daha healbot 16 heal daha vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal 112 heal oluyo asufhausfuhsa o bide deploy edilmiş kartın 3 kopyasını desteye karan kart var ya, adamla destelerde 15 teydik zaten 2 kerede o karttan kullandı her çektiği healbot anasını satayım, bende mech mage bitti minion vs fireball bekliyorum adam 8de, 7 vuruyorum obaa tekrar heal. evet kaybettim ama şöyle oynanmaz ya fsadasd hhe gangup o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Vingthor said: priest öyle heallayamıyor kendini bi dünya minyon heallıyor ama. hatta yeri geliyor illallah ettiriyorlar. bırak ta kendini fazla heallamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ladder da kaç tane rogue görüyorsunuz ki bu kadar şikayet ediyosunuz. 20 oyunda belki 1 tane geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Masticore said: 1gb patch gelmiş neyin nesidir ? bana gelmedi? geldiysede görmedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 20 oyunda 1 baya iyi iyimser olmuş valla. Son 1 haftadır 2 tane falan gördüm heralde. Ki bu aralar günde 20 maç atıyorum. Adamlar paladine ayarı kaçırınca gelenlerin %50si pala oluyor zaten. Biraz warlock - warrior,- priest - hunter - druid, çok az mage, nadiren shaman diye gidiyor liste rank 5in altında. Bunların yanında rogue'a yer kalmamış gibi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 icphedia said: Vingthor said: priest öyle heallayamıyor kendini bi dünya minyon heallıyor ama. hatta yeri geliyor illallah ettiriyorlar. bırak ta kendini fazla heallamasın. prophet velen + justicar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gang up evet özellikle şey çok komik oluyo son kartlara gelince son 5 6 gibi murloc gangleyip geçtikçe murlock gelyo felan elenceli deckte oynamak imkansız nerdeyse aggroya karşı fena değil ama azcık kontrol oldu mu azına vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 BonePART said: healbot bi donem oynadıgım rogue millde aggroya karsı cok zevkliydi aggrolar genelde oyundan cıkıyodu eauheahuhae 2 healbot 16 hea 2 gang uptan 6 tane daha heal bot 48 heal 2 shadow steple 2 tane daha healbot 16 heal daha vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal 112 heal oluyo asufhausfuhsa bu arada fantaziyi unutmuşum eauhea en komiği o tabi vanishle 4 değil 14 döndürebilirsin teorik olarak (yerde 7 healbot varsa) 24 * 8 192 heal mı ediyo asuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 rank3ten legenda rushlarken 10 a düştüm sdfsdfsdf shamanlar baydı hala nooblet aggro huntera kaybediyorum early taunt gelmeyince dragon priest gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben de dragon priest oynuyorum ysera'm yok, onun yerine kel koydum elimde o var diye. rank 16 foreva :( doğrusu günde 2 maçla ne olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ysera olmadan dragon priest ihhh mirror gelirse ve MC atarsa yseraya ben direk cikiyorum oyundan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 shrinkmeister + cabal Çok concede attırttım karşıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ysera yoksa Nefarian gayet oluyor tavsiye ederim. Nef biraz rng katıyor ve bgh tehlikesine açık ama genede güzel bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kel iyi değil mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Kel win more karti. Ysera kendi basina win condition olabiliyor Arada cok fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 off yok ki abi dust yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 dr skills craftladım ve legendary oldum baya yetenek istiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bu adam hiçbişeyle mutlu olamıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 mutsuzluk elementi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dragon pri ile oynarken desteden ne kadar dragon çıkarıp yerine başka kart koyarsan o kadar sorun yaşıyorsun. Ben ilk 10 kartta dragon gelmediğini bilirim. Yani bu olasılığı dahada arttırmak pek doğru değil. Ysera yokse yerine gene bir dragon koyman önemli. Nef olur, chromaggus olur ama dragon olması ve sana bir şekilde ekstra kart avantajı vermesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 doğru diyosun, aslında 1 leg'lik dustım vardı, gittim o 7 manalık dragondan yaptım işte dragon gerekiyor diye. ikincisini de chro veya nef yapayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar