Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Hımm açıklayayım da amme hizmeti olsun.

- 4/5 vanilla = 4 mana (Yeti)

- Hero power = Hemen hepsi 0.5 mana ama senin hatrına Mage olsun. en iyisi o (Holy Smite 1 mana)

- 1 Card draw = 1,5 mana (Yeti Statları - Gnomish inventor = 1.5 mana) Thoughtsteal gibi rakibin deckinden çeksen yine bir yere kadar kabul edilir. Full random spell bir drawı hem de :) Gelecek kartın sinerjik olmaması ya da çok leş olması ihtimali hala duruyor :) Hadi seni kırmayalım kabul edilebilir bir spell geldi varsayalım.

Yani sen 7 mana harcadığın zaman 4 + 0.5 + 1.5 = 6 manalık value alıyorsun. Benzeri bir kart Ancient of Lore hem daha iyi body sağlıyor, hem kendi deckinden iyi olduğunu bildiğin bir kartı çekiyor, hem de 1 de değil tamı tamına 2 kart çekiyor :)

Ve sen bu kadar kötü bir legendary'e bir de nerf gelsin istiyorsun. Hem de 1 mana artırmakla kalmayıp, ayakta kalma ihtimalini de düşürmek için 5/4 olsun diyorsun öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

healbot bi donem oynadıgım rogue millde aggroya karsı cok zevkliydi
aggrolar genelde oyundan cıkıyodu eauheahuhae

2 healbot 16 hea
2 gang uptan 6 tane daha heal bot 48 heal
2 shadow steple 2 tane daha healbot 16 heal daha

vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal

112 heal oluyo asufhausfuhsa
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

2 healbot 16 hea

vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal

o bide deploy edilmiş kartın 3 kopyasını desteye karan kart var ya, adamla destelerde 15 teydik zaten 2 kerede o karttan kullandı her çektiği healbot anasını satayım, bende mech mage bitti minion vs fireball bekliyorum adam 8de, 7 vuruyorum obaa tekrar heal. evet kaybettim ama şöyle oynanmaz ya fsadasd

hhe gangup o sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

20 oyunda 1 baya iyi iyimser olmuş valla. Son 1 haftadır 2 tane falan gördüm heralde. Ki bu aralar günde 20 maç atıyorum.

Adamlar paladine ayarı kaçırınca gelenlerin %50si pala oluyor zaten. Biraz warlock - warrior,- priest - hunter - druid, çok az mage, nadiren shaman diye gidiyor liste rank 5in altında. Bunların yanında rogue'a yer kalmamış gibi ortam.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

2 healbot 16 hea

bu arada fantaziyi unutmuşum eauhea en komiği o tabi

vanishle 4 değil 14 döndürebilirsin teorik olarak (yerde 7 healbot varsa)

24 * 8 192 heal mı ediyo asuhea
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon pri ile oynarken desteden ne kadar dragon çıkarıp yerine başka kart koyarsan o kadar sorun yaşıyorsun. Ben ilk 10 kartta dragon gelmediğini bilirim. Yani bu olasılığı dahada arttırmak pek doğru değil.

Ysera yokse yerine gene bir dragon koyman önemli. Nef olur, chromaggus olur ama dragon olması ve sana bir şekilde ekstra kart avantajı vermesi şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...