Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace said:

Aluriel said:

şu saaradın 5 mana olması çok saçma ya

Kac olsun? 4 mu 6 mi?

Digerleri cevap vermesin. Bakalim ne dicek?

Accik koylu falan deriz.

6 olsun. Hatta 5/4 olsun statlari da
Mesaj tarihi:
Hımm açıklayayım da amme hizmeti olsun.

- 4/5 vanilla = 4 mana (Yeti)

- Hero power = Hemen hepsi 0.5 mana ama senin hatrına Mage olsun. en iyisi o (Holy Smite 1 mana)

- 1 Card draw = 1,5 mana (Yeti Statları - Gnomish inventor = 1.5 mana) Thoughtsteal gibi rakibin deckinden çeksen yine bir yere kadar kabul edilir. Full random spell bir drawı hem de :) Gelecek kartın sinerjik olmaması ya da çok leş olması ihtimali hala duruyor :) Hadi seni kırmayalım kabul edilebilir bir spell geldi varsayalım.

Yani sen 7 mana harcadığın zaman 4 + 0.5 + 1.5 = 6 manalık value alıyorsun. Benzeri bir kart Ancient of Lore hem daha iyi body sağlıyor, hem kendi deckinden iyi olduğunu bildiğin bir kartı çekiyor, hem de 1 de değil tamı tamına 2 kart çekiyor :)

Ve sen bu kadar kötü bir legendary'e bir de nerf gelsin istiyorsun. Hem de 1 mana artırmakla kalmayıp, ayakta kalma ihtimalini de düşürmek için 5/4 olsun diyorsun öyle mi?
Mesaj tarihi:
healbot bi donem oynadıgım rogue millde aggroya karsı cok zevkliydi
aggrolar genelde oyundan cıkıyodu eauheahuhae

2 healbot 16 hea
2 gang uptan 6 tane daha heal bot 48 heal
2 shadow steple 2 tane daha healbot 16 heal daha

vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal

112 heal oluyo asufhausfuhsa
Mesaj tarihi:
BonePART said:

2 healbot 16 hea

vanishle de en kotu 2 tane daha donduruyosun 4 dondurdurugunu varsayalım 32 heal

o bide deploy edilmiş kartın 3 kopyasını desteye karan kart var ya, adamla destelerde 15 teydik zaten 2 kerede o karttan kullandı her çektiği healbot anasını satayım, bende mech mage bitti minion vs fireball bekliyorum adam 8de, 7 vuruyorum obaa tekrar heal. evet kaybettim ama şöyle oynanmaz ya fsadasd

hhe gangup o sanırım
Mesaj tarihi:
20 oyunda 1 baya iyi iyimser olmuş valla. Son 1 haftadır 2 tane falan gördüm heralde. Ki bu aralar günde 20 maç atıyorum.

Adamlar paladine ayarı kaçırınca gelenlerin %50si pala oluyor zaten. Biraz warlock - warrior,- priest - hunter - druid, çok az mage, nadiren shaman diye gidiyor liste rank 5in altında. Bunların yanında rogue'a yer kalmamış gibi ortam.
Mesaj tarihi:
icphedia said:

Vingthor said:

priest öyle heallayamıyor kendini

bi dünya minyon heallıyor ama. hatta yeri geliyor illallah ettiriyorlar. bırak ta kendini fazla heallamasın.

prophet velen + justicar?
Mesaj tarihi:
gang up evet
özellikle şey çok komik oluyo
son kartlara gelince son 5 6 gibi murloc gangleyip geçtikçe murlock gelyo felan
elenceli deckte oynamak imkansız nerdeyse

aggroya karşı fena değil ama azcık kontrol oldu mu azına vuruyo
Mesaj tarihi:
BonePART said:

2 healbot 16 hea

bu arada fantaziyi unutmuşum eauhea en komiği o tabi

vanishle 4 değil 14 döndürebilirsin teorik olarak (yerde 7 healbot varsa)

24 * 8 192 heal mı ediyo asuhea
Mesaj tarihi:
rank3ten legenda rushlarken 10 a düştüm sdfsdfsdf
shamanlar baydı hala nooblet aggro huntera kaybediyorum early taunt gelmeyince dragon priest gg.
Mesaj tarihi:
Dragon pri ile oynarken desteden ne kadar dragon çıkarıp yerine başka kart koyarsan o kadar sorun yaşıyorsun. Ben ilk 10 kartta dragon gelmediğini bilirim. Yani bu olasılığı dahada arttırmak pek doğru değil.

Ysera yokse yerine gene bir dragon koyman önemli. Nef olur, chromaggus olur ama dragon olması ve sana bir şekilde ekstra kart avantajı vermesi şart.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...