Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 arenada paladinim, adamın 5 hpsi var. elimde avenging wrath var sadece 4 minyonu var. 5 vurdum herife. bazen böyle şeylerde olmuyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 avenging wrath hep gerekeni vuruyor öyle ilginç bir şey çok faydasını gördüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 senin deckle 2 rank düştüm ben çok tatsız oldu ya fdksh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 legend olunca bir çok farklı deck denedim, onun gibi oynaması rahat basit ve avantajlı deck görmedim. şans büyük etken yinede tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 benim istatistik şöyle zaten 12 win streak 14 lose streak falan. böle bi ortalama gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Riot games açıklama yapmış yeni bir card game yapıcaklarmış gibi gözüküyor, yaparlarsa boş olmayacağı kesin, en çok aktif oyuncuya sahip firma sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 avuclarini yalarlar, riot ole bos beles piyasada sivrildi artik zor hs gibi oturmus bir urune rakip olmalari, scrolls icinde silicek piyasayi oha minecraftcilar yapiyor diye gazi verdiler ama tutunamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Riotun patlamasının sebebi F2P denen olayıyu resmen keşfetmeleri oldu. HS zaten F2P o nedenle zor. Ama gene oyuncusu olur belki. Card game çok var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ben de daha iyisini yapcaklarını sanmıyorum ama yapsınlar benim itirazım yok denerim.. Kesin bir şey yok zaten yeni bir oyun ve heartstone lafı geçmiş konuşmada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bi ara m&m çıkmıştı. çok iyi başladı. sonra 2 tane deck herşeyin avradını emiyodu nerflemediler bitti dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 "Avradını emmek" çok humiliating bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://i.ytimg.com/vi/dljfEXNq96I/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 saraad çıktı paketten tempo mage'e yarar mı? yeri var mı herhangi bir deckte. kıracağım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben kırmıştım tgt ilk çıktığında bana denk geldiğinde, sonra pişman oldum, hotform'un tempo mage'i var nexus'lu: http://www.hearthpwn.com/decks/318729-tgt-top-4-legend-tempo-mage-by-hotform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 eyv deneyeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 saraad mage icin cok iyi ya, jusicar onceligim olmasa sirada onu yapardim zaten az eksigim kaldi banaa anca packten illidan gelsin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yav said: ben kırmıştım tgt ilk çıktığında bana denk geldiğinde, sonra pişman oldum, hotform'un tempo mage'i var nexus'lu: http://www.hearthpwn.com/decks/318729-tgt-top-4-legend-tempo-mage-by-hotform deck fena değilmiş yalnız 5 streak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 şu saaradın 5 mana olması çok saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben face hunter oynarım elime ilk elden 2 tane owl falan gelir. karşıma gelenler allah gibi oynar her el top deck atar deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 allahım şu antique healbotu roglara vermesinler 70 damage vurdum hala devam ediyoruz kafayı yiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 az önce şu subreddite denk geldim https://www.reddit.com/r/HSPulls drop rate increase confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://www.twitch.tv/bmkibler/v/18353761?t=3h30m00s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Aluriel said: şu saaradın 5 mana olması çok saçma ya Kac olsun? 4 mu 6 mi? Digerleri cevap vermesin. Bakalim ne dicek? Accik koylu falan deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Lectre said: allahım şu antique healbotu roglara vermesinler 70 damage vurdum hala devam ediyoruz kafayı yiyeceğim DSKFHKDSFHK. deme öyle şeyler. rogu zaten itin kalın barsana kadar sokmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yani bide hadi diyelim 2x heal bot oynuyor. 10 manaya 16 heal. warrior tek turnde 3mana 3 armor shieldblock+5 mana 5 armor shieldmaiden+2 mana hero power 2 armor=10 heallıyo tek turnde 1 kart çekip 5/5 mob düşerek. veya 2mana 2 armor+6 mana justicar+2mana 4 armor= 6 heallıyor yine. oyun boyunca kalıcı olacak şekilde hero power değiştirerek falan. priest öyle heallayamıyor kendini bütün yapmaları gereken şey şu warrioru dengeli hale getirmek için shieldslami 2 mana yapacaklar. armorsmithi 1/4 yerine 1/3 yapacaklar. sırf armorsmithi 1-3 yapsalar dengelenir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar