Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Riot games açıklama yapmış yeni bir card game yapıcaklarmış gibi gözüküyor, yaparlarsa boş olmayacağı kesin, en çok aktif oyuncuya sahip firma sonuçta.
Mesaj tarihi:
avuclarini yalarlar, riot ole bos beles piyasada sivrildi artik zor hs gibi oturmus bir urune rakip olmalari, scrolls icinde silicek piyasayi oha minecraftcilar yapiyor diye gazi verdiler ama tutunamadi
Mesaj tarihi:
Ben de daha iyisini yapcaklarını sanmıyorum ama yapsınlar benim
itirazım yok denerim..

Kesin bir şey yok zaten yeni bir oyun ve heartstone lafı geçmiş konuşmada..
Mesaj tarihi:
ben kırmıştım tgt ilk çıktığında bana denk geldiğinde, sonra pişman oldum, hotform'un tempo mage'i var nexus'lu: http://www.hearthpwn.com/decks/318729-tgt-top-4-legend-tempo-mage-by-hotform
Mesaj tarihi:
yav said:

ben kırmıştım tgt ilk çıktığında bana denk geldiğinde, sonra pişman oldum, hotform'un tempo mage'i var nexus'lu: http://www.hearthpwn.com/decks/318729-tgt-top-4-legend-tempo-mage-by-hotform

deck fena değilmiş yalnız 5 streak oldu
Mesaj tarihi:
Lectre said:

allahım şu antique healbotu roglara vermesinler 70 damage vurdum hala devam ediyoruz kafayı yiyeceğim

DSKFHKDSFHK. deme öyle şeyler. rogu zaten itin kalın barsana kadar sokmuşlar.
Mesaj tarihi:
yani bide hadi diyelim 2x heal bot oynuyor. 10 manaya 16 heal.

warrior tek turnde 3mana 3 armor shieldblock+5 mana 5 armor shieldmaiden+2 mana hero power 2 armor=10 heallıyo tek turnde 1 kart çekip 5/5 mob düşerek.

veya 2mana 2 armor+6 mana justicar+2mana 4 armor= 6 heallıyor yine. oyun boyunca kalıcı olacak şekilde hero power değiştirerek falan.

priest öyle heallayamıyor kendini

bütün yapmaları gereken şey şu warrioru dengeli hale getirmek için shieldslami 2 mana yapacaklar. armorsmithi 1/4 yerine 1/3 yapacaklar.

sırf armorsmithi 1-3 yapsalar dengelenir zaten
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...