Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bi iki oyununu izledim, mustahak sana :D
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hatta ben olsam armor basip beklerdim ropeu bi yandanda emote spamlardim, adami nasi delirttiysen dellenmis iste :D
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Masticore said: Control warrior'a çektikleri kıyak yetti ya... Oyunu piç ediyor resmen. Brawl'ı kaldırsalar oyun dengelenir veya shield maiden. Brawl yüzünden hiç bişey oynuyamıyorsun. 2 brawl - 2 execute - 2 shieldslam hangi deckte var bu kadar lethal... tek tek fat creature oyniyim desem execute ve slam iniyor kafana. Rush yapayim desem brawl'la hallediyor. Bunlardan kurtulursan sonunda alex ve grom. geliyor. Ben crush kullaniyorum 2 tane temiz
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 mulgear6 said: Buna nerden bakıyorsun?? güzelmiş..
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Masticore said: Control warrior'a çektikleri kıyak yetti ya... Oyunu piç ediyor resmen. Brawl'ı kaldırsalar oyun dengelenir veya shield maiden. Brawl yüzünden hiç bişey oynuyamıyorsun. 2 brawl - 2 execute - 2 shieldslam hangi deckte var bu kadar lethal... tek tek fat creature oyniyim desem execute ve slam iniyor kafana. Rush yapayim desem brawl'la hallediyor. Bunlardan kurtulursan sonunda alex ve grom. geliyor. Hiç biri önemli değil. Execute ve shield slam aslında iyi removallar da değiller. Brawl desen hem rng hem de gerçek anlamda bir aoe clear değil. Asıl sorun Fiery Win Axe ve Death's Bite. T2 ve T3'ü resmen pas geçiyorsun (Minibot hariç). t4'te Bite geliyor. Yetmiyor t5'i de yiyor....
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 CW tabiki iyi olucak o dust gereksinimi ile, yenilinde paralari basip hirs yapip pack alin istiyor blizz :P
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hepsi birbiriyle baglantılı fark etmes. En efektif diye söylemedim ben o kartları , denge adına söyledim. Death's bite'ı cıkarmak daha cok zarar verir warrior'a ve execute'un değerini cok düşürür başka kartlarında tabi vs... Fiery war axe yine en iyi kartlarından biri. Şu dediğim kartlarla oynasalar kafi ama nerdeee
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 CW'ye floood yapıcan, kafasına kafasına da vurucan, kenarda kılıcın hazır duracak. Ben dragon priest'e karşı daha çok zoranıyorum halen...
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 mulgear6 said: http://hss.io/d/2574776 13360 Crafting Cost close enough dfgfdg Varian neden yok?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Varian yavaş bir kart. Onu oynadığın Zaman çoğu kart zaten elinde oluyor.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 olmadığı için yok :D bi de daha varianlı versiyonuna denk gelmedim ladderda hiç
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 varian gereksiz kartları pörtletiyo bi de, bana denk geldi 1-2 kere karşımdaki bgh, owl falan çıkartarak varian ile işimi kolaylaştırmıştı bi'nevi bu arada 7/7 gibi bi streak ile kendimi rank 3'te buldum, tam ne zaman bitiyo sezon? :d o kadar hunter warrior warlock priest tokatladım, 8.maçta rogue'a denk geldim ona yenildim bu arada ehueh. az hava almaya çıkayım bari
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 mid druid o kadar kırılgan yapısıyla nası tier 1 oluyor anlamıyorum. 2-3 kilit kartı var kitledin mi bitiyor oyun.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 dragon priest ile bu sezon da 4 olduk çok şükür. rnjesus voljinden ve mulgear kardeşimden sağolsun http://s28.postimg.org/rve8wz73x/8100.png
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Yeni sezon için farklı bir deck yapıcam, dragon warlock denedim 70% win rate diyor, hem çok kasıyor keyifte vermedi hiç. http://www.hearthpwn.com/decks/316967-dragon-warlock-tgt-70-win-rate başka bir şey deniycem büyük ihtimal, Rend Blackhand güzel oluyor ama legendary'leri püfflüyon gidiyor..
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 heartpwndaki winrate'ler gazete manşeti gibi. zor yoldan öğrendim *thug life*
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Dragon paladine döndüm ben 6dır maç vermiyorum.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 mulgear6 said: olmadığı için yok :D bi de daha varianlı versiyonuna denk gelmedim ladderda hiç az once varianli olan su versyonu denedim warrior son. Harrison yerine justicari koydum. Aggro Hellden cikamiyor malesef...
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 şans oyunu, kart oyunu bana göre değil ya. deneyimle pekiştirdim. baya sinirleniyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Glatheros said: mulgear6 said: olmadığı için yok :D bi de daha varianlı versiyonuna denk gelmedim ladderda hiç az once varianli olan su versyonu denedim warrior son. Harrison yerine justicari koydum. Aggro Hellden cikamiyor malesef... şu şekilde yaptım ben de son halini ragnaros çıkartıcam ama muhtemelen başka bişeyler koymak için nefarian güzel gibi harrisonum olsa harrison koyucam belki bi shieldmaiden yada syl çıkartıp da bi owl koyucam çok kararsız kaldım 2. brawl da fena değil aslında shieldmaiden yerine aşırı derecede çok aggro var 4e çıktım bi kere sonra kaybedip duruyorum sürekli mirror geliyo win rate yerlerde ww çıkartıp cleave koydum ama biraz saçma oldu gibi emin değilim bi shield block yerine bash koydum ss'dekinden değişik olarak şu an - cleave - ysera + emperor + nefarian koydum aggrolar döverse ses ederim
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sabah rank1dim yine şimdi yine rank4. sıkıldım gerçekten ya
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 demin elimde deadly poison varken burgle dan gorehowl geldi, tek turnde blade flurry ile katliyam yaptim gg cekip cikti waryor asfsd
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ahaha rank 15 oldum, warriorun biri coinle attığım snowchuggerı fiery war axe ile aldı, 1 durabilitysi kaldı ve oyun öyle bitti, sürekli freezedeydi kullanamadı bile 2. kere ahahahahas.
Öne çıkan mesajlar