Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

Control warrior'a çektikleri kıyak yetti ya... Oyunu piç ediyor resmen.

Brawl'ı kaldırsalar oyun dengelenir veya shield maiden.

Brawl yüzünden hiç bişey oynuyamıyorsun. 2 brawl - 2 execute - 2 shieldslam hangi deckte var bu kadar lethal... tek tek fat creature oyniyim desem execute ve slam iniyor kafana. Rush yapayim desem brawl'la hallediyor. Bunlardan kurtulursan sonunda alex ve grom. geliyor.

Ben crush kullaniyorum 2 tane temiz
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Control warrior'a çektikleri kıyak yetti ya... Oyunu piç ediyor resmen.

Brawl'ı kaldırsalar oyun dengelenir veya shield maiden.

Brawl yüzünden hiç bişey oynuyamıyorsun. 2 brawl - 2 execute - 2 shieldslam hangi deckte var bu kadar lethal... tek tek fat creature oyniyim desem execute ve slam iniyor kafana. Rush yapayim desem brawl'la hallediyor. Bunlardan kurtulursan sonunda alex ve grom. geliyor.

Hiç biri önemli değil. Execute ve shield slam aslında iyi removallar da değiller. Brawl desen hem rng hem de gerçek anlamda bir aoe clear değil.

Asıl sorun Fiery Win Axe ve Death's Bite. T2 ve T3'ü resmen pas geçiyorsun (Minibot hariç). t4'te Bite geliyor. Yetmiyor t5'i de yiyor....
Mesaj tarihi:
hepsi birbiriyle baglantılı fark etmes. En efektif diye söylemedim ben o kartları , denge adına söyledim.

Death's bite'ı cıkarmak daha cok zarar verir warrior'a ve execute'un değerini cok düşürür başka kartlarında tabi vs...

Fiery war axe yine en iyi kartlarından biri. Şu dediğim kartlarla oynasalar kafi ama nerdeee
Mesaj tarihi:
CW'ye floood yapıcan, kafasına kafasına da vurucan, kenarda kılıcın hazır duracak. Ben dragon priest'e karşı daha çok zoranıyorum halen...
Mesaj tarihi:
varian gereksiz kartları pörtletiyo bi de, bana denk geldi 1-2 kere karşımdaki bgh, owl falan çıkartarak varian ile işimi kolaylaştırmıştı bi'nevi

bu arada 7/7 gibi bi streak ile kendimi rank 3'te buldum, tam ne zaman bitiyo sezon? :d

o kadar hunter warrior warlock priest tokatladım, 8.maçta rogue'a denk geldim ona yenildim bu arada ehueh. az hava almaya çıkayım bari
Mesaj tarihi:
Yeni sezon için farklı bir deck yapıcam, dragon warlock denedim 70% win rate diyor, hem çok kasıyor keyifte vermedi hiç.

http://www.hearthpwn.com/decks/316967-dragon-warlock-tgt-70-win-rate

başka bir şey deniycem büyük ihtimal, Rend Blackhand güzel oluyor ama legendary'leri püfflüyon gidiyor..
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

mulgear6 said:

olmadığı için yok :D

bi de daha varianlı versiyonuna denk gelmedim ladderda hiç

az once varianli olan su versyonu denedim
warrior son. Harrison yerine justicari koydum. Aggro Hellden cikamiyor malesef...

şu şekilde yaptım ben de son halini
ragnaros çıkartıcam ama muhtemelen başka bişeyler koymak için
nefarian güzel gibi
harrisonum olsa harrison koyucam
belki bi shieldmaiden yada syl çıkartıp da bi owl koyucam çok kararsız kaldım
2. brawl da fena değil aslında shieldmaiden yerine
aşırı derecede çok aggro var
4e çıktım bi kere sonra kaybedip duruyorum sürekli mirror geliyo
win rate yerlerde

ww çıkartıp cleave koydum ama biraz saçma oldu gibi emin değilim
bi shield block yerine bash koydum

ss'dekinden değişik olarak şu an
- cleave
- ysera

+ emperor
+ nefarian koydum

aggrolar döverse ses ederim
Mesaj tarihi:
ahaha rank 15 oldum, warriorun biri coinle attığım snowchuggerı fiery war axe ile aldı, 1 durabilitysi kaldı ve oyun öyle bitti, sürekli freezedeydi kullanamadı bile 2. kere ahahahahas.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...