Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

100 kere warriora karşı oynadıysam 95inde ilk attıgım minionu fiery war axe ile kesti
gerek coin gerek tur 2de

ben warrior oynadıgımda elimde silah olmuyo
yada sadece silah oluyo

şu ya
warrior oynarsın full mulligan atsan silah gelmez, karşına warrior gelse elinden war axe eksik olmaz

http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o
Sosyal ağlarda paylaş

ben de rank 1, 4 yıldıza kadar geldim ama metaya uyacak deckle oynamadığım için sonra ağzımı kırdılar, sinirlendim deck değiştirdim daha kötü oldu. rank 4'e kadar düştüm asudfuah

valla daha önce legend olmamış olsam, mysterious challenger craft edip şu iğrenç secret pala'yı kurardım ama yok arkadaş nefret ediyorum deckten, onun için 800 dust harcayamıcam kusura bakmasınlar.

işin kötüsü deckin en zayıf yanı freeze mage ama freeze mage de metada en çok bulunan 2. deck yani patron'a karşı ağır sıçıyor... hem iğrenç pala hem patron'a karşı fena olmayan bi deck bulunsa, 25 maçta falan legend olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Taktik
İki Güzel açılış Yapabiliyoruz

Secretkeeper:piyasa secret paladin dolu olduğu için açılışta rakibini engellemiş oluyorsun rahat bir şekilde secret'ları koyamıyor hemde üstüne sen koyuyorsun 3 ve 4. turn'ler coghammer'la korumaya alıp üstüne Blessing of Kings atarsan muhiş bir açılış oluyor bu durumdan sonra kaybetmedim hiç nerdeyse

Knife juggler: ilk turn redemption yada noble sacrifice ardından juggler koyun 3. turn coghammer la korumaya alabilir yada muster for battle knife yağmuruna tutabilirsiz rakibin oynayışına göre, creeper lar bu süreç içinde güzel kullanılabilir.

oynadıkca güzel farklı şeyler üretebiliyorsunuz ben genel olarak yazdım

6. turn'e kadar Mysterious koyarsanız genelde gerek bile kalmıyor işi bitiyor zaten

son olarak Avenging Wrath bunu devamlı değiştirdim en son bunda karar kıldım çoğu kez maç kazandırdı.

Hoşunuza gidermi bilmiyorum ama çok rahat bir şekilde legend oldum bu deck'le
Sosyal ağlarda paylaş

avenging wrath enteresanmış, ben hiç kullanmadım onu. craftasam mı ki...
lay on hands olsaydı keşke demedin mi hiç oynarken? controle karşı falan

çoşkür rank 5'e indim ben de, henüz 2.sezonumda :P
strifcro'nun midpala'sıyla combo druid değiş tokuş yapa yapa.
Sosyal ağlarda paylaş

lay on hands da denedim maçı uzatıyor sadece avenging direk maç aldırdı bir çok kez.

heal falan ihtiyaç duymadım hiç zaten, rank 4 den rank 2 ye 14 win yapmıştım üst üste

rank 1 de takıldım biraz bir al bir ver sonra yine bir seri yaptim oldu bitti.

Tek zayıf noktası Patron dragon priest karşıma çıkmadı pek bir şey diyemiyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...