Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 mulgear6 said: 100 kere warriora karşı oynadıysam 95inde ilk attıgım minionu fiery war axe ile kesti gerek coin gerek tur 2de ben warrior oynadıgımda elimde silah olmuyo yada sadece silah oluyo şu ya warrior oynarsın full mulligan atsan silah gelmez, karşına warrior gelse elinden war axe eksik olmaz http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Miracle rogue bitirildiğinden beri rogue meta dışı. Oil rogue geçici bi heves. Shaman bile metada midrange totem olarak yer buldu rogue yokları oynuyor. Miracle gittiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Rank 1 ken legedary 240 çıktı karşıma dövdüm.. Bu durumda avrupa 240'cısını dövmüş oluyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 rank1 son yıldızdan 4 kere büyük downswingle düştüm. artık saldım olamayacağım demek ki bu sezon legedary. baydım yemin ediyorum bi maç kazansam gg ya amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ben şu an o durumdayım her an olabilirim legendary. 2 maç alsam olucam 1 geriye düşüyorum yine aynı şey takıldım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ne oynuyosun ya postlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ben bu sezon 7-8 kere son maç, 2 yıldız arası gidip geldim sanırım. En son shaman geldi de öyle legend oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 verin accountları leg yapayım. sezon ne zaman bitiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Slint said: Ben bu sezon 7-8 kere son maç, 2 yıldız arası gidip geldim sanırım. En son shaman geldi de öyle legend oldum. ben 4 kerede illallah ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Hahaha oldum legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ooo gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben de rank 1, 4 yıldıza kadar geldim ama metaya uyacak deckle oynamadığım için sonra ağzımı kırdılar, sinirlendim deck değiştirdim daha kötü oldu. rank 4'e kadar düştüm asudfuah valla daha önce legend olmamış olsam, mysterious challenger craft edip şu iğrenç secret pala'yı kurardım ama yok arkadaş nefret ediyorum deckten, onun için 800 dust harcayamıcam kusura bakmasınlar. işin kötüsü deckin en zayıf yanı freeze mage ama freeze mage de metada en çok bulunan 2. deck yani patron'a karşı ağır sıçıyor... hem iğrenç pala hem patron'a karşı fena olmayan bi deck bulunsa, 25 maçta falan legend olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Dragon priest secret palaya karşı %80 falan, patron'a karşı da iyi diye biliyorum. rank 4 -> legend 25 maçta baya hayal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben patron'dan çok çektim 3-4 kere legend olacağım maçı kaybettirdi Benim secret pala biraz farklı ama piyasadakiler gibi değil, baya iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 koyda görelim kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben son 60 maçta bitane freeze mage görmemişim. rank 1-4 arası bütün maçlar. nasıl metadaki en çok ikinci dek frizmeyc anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Taktik İki Güzel açılış YapabiliyoruzSecretkeeper:piyasa secret paladin dolu olduğu için açılışta rakibini engellemiş oluyorsun rahat bir şekilde secret'ları koyamıyor hemde üstüne sen koyuyorsun 3 ve 4. turn'ler coghammer'la korumaya alıp üstüne Blessing of Kings atarsan muhiş bir açılış oluyor bu durumdan sonra kaybetmedim hiç nerdeyseKnife juggler: ilk turn redemption yada noble sacrifice ardından juggler koyun 3. turn coghammer la korumaya alabilir yada muster for battle knife yağmuruna tutabilirsiz rakibin oynayışına göre, creeper lar bu süreç içinde güzel kullanılabilir. oynadıkca güzel farklı şeyler üretebiliyorsunuz ben genel olarak yazdım 6. turn'e kadar Mysterious koyarsanız genelde gerek bile kalmıyor işi bitiyor zaten son olarak Avenging Wrath bunu devamlı değiştirdim en son bunda karar kıldım çoğu kez maç kazandırdı. Hoşunuza gidermi bilmiyorum ama çok rahat bir şekilde legend oldum bu deck'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 7 secret+boom+tiryon en iyi avenging wrath dışında birebir aynı deckle tırmandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ranked Chest'te legend oldu güzel şeyler çıkar kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 avenging wrath enteresanmış, ben hiç kullanmadım onu. craftasam mı ki... lay on hands olsaydı keşke demedin mi hiç oynarken? controle karşı falan çoşkür rank 5'e indim ben de, henüz 2.sezonumda :P strifcro'nun midpala'sıyla combo druid değiş tokuş yapa yapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 lay on hands da denedim maçı uzatıyor sadece avenging direk maç aldırdı bir çok kez. heal falan ihtiyaç duymadım hiç zaten, rank 4 den rank 2 ye 14 win yapmıştım üst üste rank 1 de takıldım biraz bir al bir ver sonra yine bir seri yaptim oldu bitti. Tek zayıf noktası Patron dragon priest karşıma çıkmadı pek bir şey diyemiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 strifcro'nun midpala deck'ine baktım, bgh olmayan deck oynamak istemiyorum ya :) handlock'lar bu kadar artış göstermişken hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Tymex said: Ranked Chest'te legend oldu güzel şeyler çıkar kesin.. Ne ciktigina dair bir Database fln var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ne çıkacağı belli zaten? Ekstra dust çıkıyor işte bir miktar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 legend rank1'e legend vermesi lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar