Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

paladin olmasaydı legenddım heralde. sezon başından beri fastmid druid deki bu.

şaka gibi gerçekten. ne yeniyosa paladini onu yapın matematik yalan söylemez. paladinleri yendiğin müddetçe yükseliyosun mantıken

345 el. 79 eli paladin. yüzde 43 paladin gelmiş yani. yüzde 40'la kazanmışım.

allah belanısını versin blizardın. tek bi kartla gerçekten ne meta bıraktılar ne bişey. 9 class var. yüzde 43 paladin geliyor. sokarım ledırına ya amaan
Sosyal ağlarda paylaş

5 pack açtım bugün, golden wrynn çıktı abv. şu pasterinodaki sorundan muzdaribim:

Hey Forsen, I want to play control warrior but I'm missing: Grommash, Alexstrasza, Harrison, Sylvanas, Baron Geddon, Shield Slam, Brawl, Naxx, and the Hearthstone game. Can you suggest replacements? :(

Sosyal ağlarda paylaş

mech mage oynamaya başladım çok hoşuma gitti fakat antonidas'ım yok, az kaldı o da olacak.
birkaç epic kartım var onları bozarsam antonidas yapabiliyorum.
dolayısıyla sorularım var,

- Handlock'un geleceği var mı?
şahsen oynamıyorum ama hoşuma giden bir sistem. Karşıma gelenleri yenebilmek için gerekli teorik ve pratik bilgim var dolayısıyla şimdilik not a big deal, ayrıca handlock yapmak için dev minyonlardan sadece Frost Giant var.
Benim karşıma gelen handlocklar mı başarısız, elde kritik darbe biriktirene kadar kritik health'e indirmeme taktiği baya her türlü yetiyor mu bunlara? Rank 10-1 arası handlock kullanan, ortalığı öttüren var mı?
Yani dustlayayım mı frost giant'ı yoksa dursun mu bir gün handlock yapma ihtimali için.

- Astral Communion'lu enteresan druid'ler...

Druid henüz oynamıyorum ama paladin, mage ve shaman'a doyduktan sonraki 4. yoğunlaşacağım sınıf gibi gözüküyor.

Bu kart etrafında deste kurmak ve onu oynamak çok marjinal bir durum mu? Eğer öyleyse daha çok var deyip bozdurcam 100 dust 100 dust'tır.

- Confuse

Priest de oynamıyorum. Tokatlayıp geçen dragon'lardan dolayı gıcıklığım da var oynayasım gelmiyor daha pek. Bu kart da değişikmiş. Saklamaya değer mi emin olamadım.

- TGT Charged Hammer - Shaman - Deathrattle: Your hero power becomes deal 2 dmg

Bundan 2 adet var. Mech ve totem shaman oynama ihtimalim çok yüksek önümüzdeki sezon, shaman destem umut vaad ediyor sayılır. Bu kart da çok güzel gözüküyor. Fakat 2incisi gerekli değil gibi, birini bozcam o yüzden. İtirazı olan? :P

Bu yukarıdakilerden 300 dust çıkarır kasıp 1-2 paket daha açabilirsem 1600 dust'a ulaşmış oluyorum.

Bir diğer sorumsa antonidas'ın yerine işime yarayacak birkaç epic mi alsam, mage için pyroblast, paladin için quartermaster gibi... ama aklım antonidas'ta yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...