Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 rank5lersin net. ama ötesi zor o deckle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 paladin olmasaydı legenddım heralde. sezon başından beri fastmid druid deki bu. şaka gibi gerçekten. ne yeniyosa paladini onu yapın matematik yalan söylemez. paladinleri yendiğin müddetçe yükseliyosun mantıken 345 el. 79 eli paladin. yüzde 43 paladin gelmiş yani. yüzde 40'la kazanmışım. allah belanısını versin blizardın. tek bi kartla gerçekten ne meta bıraktılar ne bişey. 9 class var. yüzde 43 paladin geliyor. sokarım ledırına ya amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 https://thestoppableforce.files.wordpress.com/2010/11/u-mad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Vingthor said: sokarım ledırına ya amaan https://i.ytimg.com/vi/ydH8QsHpzGc/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 burakçım neden böyle yapıyorsun? yani hani ben seni tanıyorum sen beni tanıyosun. kaç kere gördün trollendiğimi ): edit: spark zaten hehe (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 paladine ağlayıp oil rogue ve face hunter falan oynuyosun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 adam 7 oyun oynamış lan rogue'la, insan onu saymaya utanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Sparkcaster said: paladine ağlayıp oil rogue ve face hunter falan oynuyosun yaa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İyi rage yapmışsın Aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Karşıma Paladin gelince evil smile yapıyorum ben. Basıp geçiyorum alayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sen bi de benimkini gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Wishmaster said: Karşıma Paladin gelince evil smile yapıyorum ben. Basıp geçiyorum alayına. Ne oynuodun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 O zaman şu an devam ettiğim 'secret paladin' istatikini yazayım, yerden yere vurmuşunuz secret paladin'i. ilk 5 maç win sonrası 1 kere yenildim 3 maç daha kazandım üstüne 2 kayıp daha 3 maç daha win Rank 4 üm şu an devam ediyorum.. 11/14 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 justicar warrior için mutlaka nerflenmeli. 3 armor olması lazım. 4 çok ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bu kart bozuk çalışmıyor :D http://i.imgur.com/xOmUKFo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ahmedinejad'da kimsenin sallamadıgı kartlara nerflenmeli diyip duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 control warrior kullanıyor abi nerede kullanmıyor kimse? warrior için cidden güçlü kart. 1 turn'de 6 armor alabiliyorsun. oyun ilerledikçe de her turn aldığın 4 armor inanılmaz etkili oluyor. diğer classların hero powerları bu kadar etkili değil. armor warrior'a çok fayda getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 aynen ole. hic bi heroyla cwye yaradigi gibi yaramiyo. bu arada dun bu paladin dekinyaptim tiryonlu falan. mirrorlari yensem legend olurum diyerek rank 3 oldum bi saatte rank altiya dustuydum en son druidle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 warrior hero power en boktanı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 5 pack açtım bugün, golden wrynn çıktı abv. şu pasterinodaki sorundan muzdaribim: Hey Forsen, I want to play control warrior but I'm missing: Grommash, Alexstrasza, Harrison, Sylvanas, Baron Geddon, Shield Slam, Brawl, Naxx, and the Hearthstone game. Can you suggest replacements? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 2 pack açtım üst üste 2 legendary çıktı :P biri korsan yeni olan adını unuttum, diğeri nozdormu, nozdormu 4 kere çıktı simdiye kadar 1 golden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 mech mage oynamaya başladım çok hoşuma gitti fakat antonidas'ım yok, az kaldı o da olacak. birkaç epic kartım var onları bozarsam antonidas yapabiliyorum. dolayısıyla sorularım var, - Handlock'un geleceği var mı? şahsen oynamıyorum ama hoşuma giden bir sistem. Karşıma gelenleri yenebilmek için gerekli teorik ve pratik bilgim var dolayısıyla şimdilik not a big deal, ayrıca handlock yapmak için dev minyonlardan sadece Frost Giant var. Benim karşıma gelen handlocklar mı başarısız, elde kritik darbe biriktirene kadar kritik health'e indirmeme taktiği baya her türlü yetiyor mu bunlara? Rank 10-1 arası handlock kullanan, ortalığı öttüren var mı? Yani dustlayayım mı frost giant'ı yoksa dursun mu bir gün handlock yapma ihtimali için. - Astral Communion'lu enteresan druid'ler... Druid henüz oynamıyorum ama paladin, mage ve shaman'a doyduktan sonraki 4. yoğunlaşacağım sınıf gibi gözüküyor. Bu kart etrafında deste kurmak ve onu oynamak çok marjinal bir durum mu? Eğer öyleyse daha çok var deyip bozdurcam 100 dust 100 dust'tır. - Confuse Priest de oynamıyorum. Tokatlayıp geçen dragon'lardan dolayı gıcıklığım da var oynayasım gelmiyor daha pek. Bu kart da değişikmiş. Saklamaya değer mi emin olamadım. - TGT Charged Hammer - Shaman - Deathrattle: Your hero power becomes deal 2 dmg Bundan 2 adet var. Mech ve totem shaman oynama ihtimalim çok yüksek önümüzdeki sezon, shaman destem umut vaad ediyor sayılır. Bu kart da çok güzel gözüküyor. Fakat 2incisi gerekli değil gibi, birini bozcam o yüzden. İtirazı olan? :P Bu yukarıdakilerden 300 dust çıkarır kasıp 1-2 paket daha açabilirsem 1600 dust'a ulaşmış oluyorum. Bir diğer sorumsa antonidas'ın yerine işime yarayacak birkaç epic mi alsam, mage için pyroblast, paladin için quartermaster gibi... ama aklım antonidas'ta yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 mage oynayacaksan anto reis gelecek oraya öyle ya da böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 işte öyle mi böyle mi diye sordum :D şu 5 epic'ten 3 veya 4ünü bozarsam veya biraz daha sabredersem olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar