dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 10 da 3 kart veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 mulgear6 said: 5e 505 dust (2 golden common + 1 golden epic + 5 dust) legend'a 550 dust (3 golden common + 1 golden epic) daha düşük pleb rankları bilmiyorum (tabi istersen patlatma kartları ama o değerde dust veriyo patlatırsan) ayyy bakmamıştım rewardlara. bilsem rank 5'e kasardım 1 golden epic için. neyse artık her sezon 5'e kasarız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 said: Rank 20 - 1 golden common card, 5 dust Rank 19 - 1 golden common card, 10 dust Rank 18 - 1 golden common card, 15 dust Rank 17 - 1 golden common card, 20 dust Rank 16 - 1 golden common card, 25 dust Rank 15 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust Rank 13 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust Rank 12 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust Rank 11 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust Rank 10 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 5 dust Rank 9 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 10 dust Rank 8 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 15 dust Rank 7 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 20 dust Rank 6 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 25 dust Rank 5 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 5 dust Rank 4 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 10 dust Rank 3 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 15 dust Rank 2 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 20 dust Rank 1 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 25 dust Legendary - 3 golden common cards, 1 golden epic card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 sabonis said: mulgear6 said: 5e 505 dust (2 golden common + 1 golden epic + 5 dust) legend'a 550 dust (3 golden common + 1 golden epic) daha düşük pleb rankları bilmiyorum (tabi istersen patlatma kartları ama o değerde dust veriyo patlatırsan) ayyy bakmamıştım rewardlara. bilsem rank 5'e kasardım 1 golden epic için. neyse artık her sezon 5'e kasarız artık :D Tabi tabi biz de yedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ulan çocukluğumdan beri hayalimdi freeze mage oynamak ilk defa bu sezon yapıyım dedim ilk oyunda elime 2 manalık kart gelmedi 12 turda çok moralim bozuldu bana aslansın kaplansın diyin döversin RNG'yi diyin de moralim düzelsin yoksa ya çirkin flamewaker'lı tempo yada çirkin secretlı paladin oynıyıcam bi tane kanser azalsın ranked mode'da VERİN GAZI PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 http://www.upmatik.com/m/2015/09/01/Hearthstone_Screenshot_09-01-15_071535.png http://www.upmatik.com/m/2015/09/01/Hearthstone_Screenshot_09-01-15_071557.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ve Aviana orgazmına eriştim. 13 manaya 32 manalık combo yaptım. Çok çılgın değil mi lan? Buyrun. before after final darbesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 vanilladan bir sürü epic eksik ancientların hiçbiri olmadığı için druid bile oynamıyorum o derece ranked chestden tree of life geldi hay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 giriyosun hearthpwn aratıyosun budget deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Bu Aviana ile Only the Mighty questi yapmak ne kolaylaştı anlatamam :) çatır çatır döşüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mill Rogue yaptım, yeniliyorum ama yine de çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aviana craftladım, ilk maçta deckin son kartı olarak geldi :D. Kazandım ama karşımdaki deckin kötülüğünden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Benim ss'lerden mi can çekti ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Valla aklımdaydı ama burdaki muhabbet önceye çekti. Natural olanlardan isteklerimi craftlarım diyordum ama aviana ağır bastı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 axedice görmesin naturalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Neçırıl diye okuduğu sürece sorun yok (tu) Avianna deckleriniz nasıl? Bana da düştü ama malygostur ragnarostur cenariustur olmadığı için deck yapmadım, daha böyle bütçeli bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sunthewhich said: Mill Rogue yaptım, yeniliyorum ama yine de çok zevkli :) bi gazla ben de beneath the ground var diye yaptım tam bir patates deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 axedice said: Neçırıl diye okuduğu sürece sorun yok (tu) okumasına değil, neutral'a natural dediği için kızarsın diye düşünmüştüm sdf. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Btg mill'e pek uymaz bence photographer said: sunthewhich said: Mill Rogue yaptım, yeniliyorum ama yine de çok zevkli :) bi gazla ben de beneath the ground var diye yaptım tam bir patates deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Hımm ben direk natural olarak yazdım, yazım hatası yok ama neutral çok daha iyi ifade ediyor harbiden o kartları. Bundan sonra bunu kullanırım. Hiç aklıma gelmemişti. @axedice Valla özel bir deck değil aslında, kesin alman gereken kartlar 2x Sludge belcher en az bir tane Ancient of war Dr. boom Kel'thuzad 2x Ancient of lore 2x innervate Gerisi senin deck terciğine göre şekillerir asında. Ama bunlar olmadan Aviana eksik kalıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sunthewhich said: Btg mill'e pek uymaz bence photographer said: sunthewhich said: Mill Rogue yaptım, yeniliyorum ama yine de çok zevkli :) bi gazla ben de beneath the ground var diye yaptım tam bir patates deck btg mill'e baya uygun da sorun şu Ne çıkartıcaksın 1 tane deadly 1 tane blade flurry yada 1 flurry 1 loot hoarder filan beleşe 4/4 koyuyosun boarda + 1 kart çekiyo ama galiba mill'lediğinde 4/4 gelmiyo boarda yada 4/4 geliyo ama kart çekmiyo öyle bişeyleri vardı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2 Wild growth ve 2 innervate şart. High costlara çabuk ulaşman lazım yoksa temposu yüksek deckler içinden geçiyor. Sludge, Druid of the Claw, Ancient Healbot. İsteyen loatheb falan koyabilir. Ben sylvanas da koydum. Cenarius, boom, ancient of lore/war(x2), ragnaros. Bir de faceless manipulator koyuyorum. Onu çıkarıp kel thuzad mı koysam? Ama Druid of the claw ve ancient of war, battlecry ile taunt'a dönüşüyorlar. Yeniden doğunca 4/4 ve 5/5 olurlar. Perma taunt olmaz ama yine de iyidir. Emperor Thau. yok, force of nature vs yok. Benimki kontrol druid destesi. Nourish'in yeri yok sanırım artık. 2 mana kristali veriyor aslında. Ramp için çok iyi. Late'te de 3 kart çekersin. Ama 5. turn'ü boş geçirmek bugünün metasında çok ballzy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 paladin ile knife juggler + muster for battle combom ile ne board temizliyorum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sen yenisin galiba........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 rank 25 falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar