yav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bi ara avucum kaşındı ama sonra düşündüm para vermeden survive mode: on oynamak daha zevkli benim için. ordan burdan tırtıklayarak ucuza deck yapıp onunla yükselmek legendlı megendlı adamları yenmenin tadına doyum olmuyor. hem zaten bu haliyle bile sardı oyun, pack mack alsam kafamı kaldıramıcam... tehlikeli yani :D şimdi, bu dediğim mentaliteyle oynayan arkadaşlar, var biliyorum, kendilerine 1-2 class seçip hep onlara mı kasıyor? mesela paladin kasıyorum sırf, warlock'a da hoşuma gidiyor bişeyler deniyorum. öte yandan hunter antipatik, malum face mevzusundan dolayı. rogue shaman vs. mekaniklerine çok uzağım, sempatim de yok. böyle bu kafayla 2-3 class seçip diğerlerinin tüm rare epic cart curtunu craftlasam pişman olur muyum? bi aggro palam bi de midrange palam var şimdi, bi de warlock'la da arena oynarken hearharena'nın yardımıyla Attrition deck'i yaptım, oynarken accayip hoşuma gitti. (ucuza (1-1.5kdust) olmaz mı ondan ya? pek bişi bulamadım nette ilginç olarak, metada değil galba sadece arenada denk geldi iş yaptı...) birazdan deck atıp tavsiyenizi de alacam. rank 15'te takıldım kaldım, 3-4 defa 14'ü gördüm o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tunca said: http://1.1m.yt/qvbkqF9wj.png http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/18132665/images/1330606962828.jpg bu baya kötüydü de bu fena olmadı gibi http://4.1m.yt/xU__7wCL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yav said: bi ara avucum kaşındı ama sonra düşündüm para vermeden survive mode: on oynamak daha zevkli benim için. ordan burdan tırtıklayarak ucuza deck yapıp onunla yükselmek legendlı megendlı adamları yenmenin tadına doyum olmuyor. hem zaten bu haliyle bile sardı oyun, pack mack alsam kafamı kaldıramıcam... tehlikeli yani :D şimdi, bu dediğim mentaliteyle oynayan arkadaşlar, var biliyorum, kendilerine 1-2 class seçip hep onlara mı kasıyor? mesela paladin kasıyorum sırf, warlock'a da hoşuma gidiyor bişeyler deniyorum. öte yandan hunter antipatik, malum face mevzusundan dolayı. rogue shaman vs. mekaniklerine çok uzağım, sempatim de yok. böyle bu kafayla 2-3 class seçip diğerlerinin tüm rare epic cart curtunu craftlasam pişman olur muyum? bi aggro palam bi de midrange palam var şimdi, bi de warlock'la da arena oynarken hearharena'nın yardımıyla Attrition deck'i yaptım, oynarken accayip hoşuma gitti. (ucuza (1-1.5kdust) olmaz mı ondan ya? pek bişi bulamadım nette ilginç olarak, metada değil galba sadece arenada denk geldi iş yaptı...) birazdan deck atıp tavsiyenizi de alacam. rank 15'te takıldım kaldım, 3-4 defa 14'ü gördüm o kadar. Deckler daha tam oturmadı deniyor millet ama evet birkaç deck belirleyip onlar üzerine gitmek en iyisi. Budget decklerle de yükselmek hatta yeteri kadar oynarsanız legend olmak mümkün ama adam gibi deckle oynamak daha zevkli oluyor. Kartları da bellirlediğiniz deckler dışında kırmayın amacınız direkt tek decke yönelip onla legend olmak değilse sıkıcı olur oyun ranked tek deckle kassan bile başka şeyler istiyor insan ama her kartı biriktirerek çok zor kullanılmayan legend epic ne varsa kırmak rahatlatır. Ben koleksiyon takılıyordum ama yavaştan zor yetişmeye başladım bi sonraki expansion muhtemelen kırıcam ben de ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 FreEmoon said: Düzenli olarak günde 1-1,5 saatini ayıracağın bir oyun arıyosan bir kuruş bile vermene gerek yok. Gayet güzel bir gelişme hissi vereceğine emin olabilirsin oyunun. Evet en az 4-5 ay boyunca milletin yaptıkı destelerle işin olmayacak çünkü o kartların hiçbirine sahip olmayacaksın. Ama bu demek değilki oyundan zevk alacağın destelerin olmayacak. Zaten oyunun ilk alışma sürecini geçip, bütün classları level 10 yapıp, başlangıçta ciddi gold veren tek seferlik questleri tamamlayana kadar (ki bunlardan 1000 gold, 6-7 tane pack falan geliyor) nerdeyse 1 ay geçmiş olacak. Günde 50 gold oralama desek ordanda 1500 gold falan gelecek sende oyuna alışmış olacaksın bu sürede. Bu gelen goldlarla naxx komple açılıyor ki oyuna yeni başlayan biri nerdeyse her destesini naxx kartları ile kuruyor. Sonraki 1 ay artık alıştığın oyunda hafiften uzmanlaşma ayı olarak geçiyor. BRM'yi açıp yavaştan GvG ve TGT kartlarını toplamaya başlarsın. Bu aşamalardan istediğini direk para vererek atlamak mümkün, ben 1,5 yıllık hesabımın yanına 3,5 ay önce bir hesap daha açtım. Çok ölümcül zorlanmadım hiçbir aşamasında, "Allahım kesin para vermem lazım" durumuda olmadı hiç. Gelişme hissi çok hoş çünkü oyunda bunu para verip baltalamanı istemem. Ancak bazı insanlara göre bu 4-6 aylık ilk dönemde oynanan 1,5 saat x 30 gün x 6 ay dan 2000-300 saatlik dönem işkence olarak görülür, bazılarına görede oyun oynuyor olduğun gerçeği ile çok zevkli görünür. Sen nasıl görüyorsan ona göre hareket etmen en doğrusu. budget deckler cok iyi, sirf naxx ve beles packlerden gelen dustlarla yaptiydim sunu http://i.imgur.com/e4ptaWR.png ve su deckten daha cok win getiriyor bana HALA http://i.imgur.com/clLCmID.png buda bugun ikinciye oluyor, RNG tanrilari benimle dsfadsf http://i.imgur.com/ltsMqRb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Üstteki budget deckten ziyade facetard ya sayılmaz o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 200 altınım var 2 pack alıcam hangisini seçeyim the grand tournament classic goblins vs gnomes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Oyunu devamlı oynamayı düşünüyorsan classic den başla kartları tamamlamaya çalış, öyle 2 pack'le falan yolun uzun zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben de şu budget deckle 14-13'e sabitlendim çok keyifle oynuyorum: http://www.hearthpwn.com/decks/273544-legend-on-a-budget-shockadin?page=9&similar-decks-sort=-rating#related:similar-decks bugün en az 10 tane dr.boom atanı yenmişimdir, overrated galba o legend. ben zeki değilimdir yani heralde sdjkf şimdi bi aggro yaptık şukela oldu, bi de maraton deck'i yapmak istiyorum -siz ne diyosunuz-, rakibin kartını bitirmeli uzun süre dayanmalı falan işte. var mı tavsiyeniz?? böyle 2 farklı oyun stili ve 2 class falan beni götürür sanıyorum ya. ---- yalnız aggro oynarken kendimi kaba kuvvete başvuran hödük gibi hissediyorum ara sıra :D bazen karşıma deli gibi hesap kombinasyon kovalayan warrior'lar, efendime söyleyeyim ilginç ilginç seçenekli kombinasyonlu priest'ler druid'ler rogue'lar falan geliyor. bi heyran olayazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 akirafes said: 200 altınım var 2 pack alıcam hangisini seçeyim the grand tournament classic goblins vs gnomes arena oyna ben hiç satın almadım paket ya, çok gereksiz sanki. 150 arenaya veriyosun her türlü altınların bi kısmını geri alıyosun +1 paket çıkıyor. dust must da çıkabiliyor. arena'da başarının anahtarı ise pratik+ heartharena dat com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 pek, areneda hangi saat ler acemi bulunuyor genelde mesela bu saatlerde acemim, vardır prof mu? Yoksa gunduz telden falam girenler acemi dahamı coktur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yuh o nasıl bi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bu kadar stratejiyle bi çırpıda legend olursun abi sen zaten, hele bi tut ucundan ehueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 eheueh topu topu 280 goldum var arena 150 gold elim titriyor gidicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bişi olmaz abi icy veins diye site var orda arena guide'ı oku ordan heartharena.com'a geç ona göre deck yap hem zaten günlük görevler ve play mode ile 150 altını 1-2 günde kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 akirafes said: pek, areneda hangi saat ler acemi bulunuyor genelde mesela bu saatlerde acemim, vardır prof mu? Yoksa gunduz telden falam girenler acemi dahamı coktur ? Gece tavsiye etmiyorum. Bir ada uzun bir süre 00:00 - 06:00 arası oynamıştım hep 3-5 win alıyordum Hemen sonrasında normal saatlerde oynamaya başlayınca en az 6 win en çok 10 win yapar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 evet geceleri sakat, Nerd'ler yer adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yav said: ben de şu budget deckle 14-13'e sabitlendim çok keyifle oynuyorum: http://www.hearthpwn.com/decks/273544-legend-on-a-budget-shockadin?page=9&similar-decks-sort=-rating#related:similar-decks bugün en az 10 tane dr.boom atanı yenmişimdir, overrated galba o legend. ben zeki değilimdir yani heralde sdjkf 1 saat önce demişim şimdi 11 oldum, en son karşıma druid yerine gene bi facehunter falan gelse 10'dum ehueh bu deck bir şahane ps: oyuna başlayalı 1 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 akirafes said: pek, areneda hangi saat ler acemi bulunuyor genelde mesela bu saatlerde acemim, vardır prof mu? Yoksa gunduz telden falam girenler acemi dahamı coktur ? Ayın sonuna doğru iyice kolaylaşır rank alman hele son bir kaç gün, son günlere çürük elmalar kalıyor. Bu ay olmaz ama herkes abandı ek pakete çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 akirafes said: eheueh topu topu 280 goldum var arena 150 gold elim titriyor gidicek diye. Bence yapma aki, agir noobsun henuz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 en bereketli packim bu oldu sanirim http://i.imgur.com/ZLm7qTO.jpg dust :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Laurelin said: ve su deckten daha cok win getiriyor bana HALA Face deckler kolay win ancak senin de gördüğün gibi bi tempo mage kadar veya diğer combo deckler kadar zevkli değil oynaması. Face decklere çözüm gelse herkes rahatlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Face decklere çözüm ağır tank decklerle oynaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ahahah portaldan gelen ucuz patronu 3 kere cogalttim mage ile, kanser direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Gördüğüm kadarıyla eski haline dönmüş oyun, rank 17'den ileriye geçemiyorum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Laurelin said: Ahahah portaldan gelen ucuz patronu 3 kere cogalttim mage ile, kanser direk :D :D şu dragon fiyaskosundan 1 orj. kart cıktı o da efsane oldu... En sevdiğim kart <3 http://www.youtube.com/watch?v=gcP28w2FF7M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar