Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Masticore said: bu priest hero'sunu nasıl acıcaz ya yardım edin. Amazonda us adresi lazim. Bide ona ek us kart lazim. Ben herseyi yaptim girdigim sanal kart tr diye tamamlanmadi. Kisaca bol sanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 us kart gerekli değil tr kredi kartı oluyor. seninki sanal diye olmamıştır, tr ile ilgisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 hala shaman'dan bıkmış olan var mı yoksa iyice azaldılar mı. bıktıysanız çılgın dragon mage öneririm. midrange shamanı evire çevire ağzına vura vura dövüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 o şamanların ilacı warrior fds,hala şaman dolu bitmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Thijs de shamanlardan bıktıgı için freeze mage oynuyordu en son . 2 tane sağlam nerf yedi ama yıkılmadı shaman ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ben inatla yogsaron maly druid oynuyorum. eğlenceli en azından çılgın çılgın işler yapıyosun. çılgın işler yapılmayan dekleri sevmiyorum zaten. hatta şöyle söyleyeyim ben hs'yi sevmiyomuşum rog seviyomuşum sadece. keşke oil rog geri dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Weapon class rogue 4Head Decklerinde silah yada modifikasyonu (miracledaki genelde 1 kopya deadly hariç) olmayan tek silahlı class Gj blizzard LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Shaman kanserini meta snapshotta tier 1 de baska deste birakmiyarak goz onune koymuslar Definetly on our radar guys... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 6-3 arena pakedinden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 https://www.twitch.tv/disguisedtoasths toast maskesiz sebebi de burda https://www.youtube.com/watch?v=zG8DXV4k4do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Çocuğun sesi çok uyuz da anlatımı falan güzel. Yazık olmuş güzel bi geyikti. Benim en çok güldüğüm hs vidyaları bu elemandan, matematikçiymiş zaten belli kafa var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 k1nJo said: us kart gerekli değil tr kredi kartı oluyor. seninki sanal diye olmamıştır, tr ile ilgisi yoktur. ben sanal'la denedim olmadı. 4 gundur kredi kartında bekleyen islemlerde duruyor. simdi amazon payment'ı degistirdim ama bi kere sanal ile odeme yaparak prime oldum zaten, nasıl duzelir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 k1nJo said: us kart gerekli değil tr kredi kartı oluyor. seninki sanal diye olmamıştır, tr ile ilgisi yoktur. 3 defa kontak kurdum amazon customer service ile. En son attiklari mail soyle said: Thank you for contacting Amazon. I trust you are well. This is Kyle from Amazon-Twitch Support. I have researched your account and have found that your payment method is registered to Turkey (TR). At this time Twitch-Prime is not available in this country, and is only available in the US, Canada, United Kingdom, France, Germany, Spain, and Italy. If you are in one of the above countries please add a valid payment method registered within that same country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 toggie said: k1nJo said: us kart gerekli değil tr kredi kartı oluyor. seninki sanal diye olmamıştır, tr ile ilgisi yoktur. ben sanal'la denedim olmadı. 4 gundur kredi kartında bekleyen islemlerde duruyor. simdi amazon payment'ı degistirdim ama bi kere sanal ile odeme yaparak prime oldum zaten, nasıl duzelir ki bu? anlamadım amazon prime'ı iptal mi etmek istiyorsun şimdi? onun için "Your Account" -> sağ tarafta "Need Support?"un altında "Update Prime Membership" sonra da sol tarafta Cancel var. 3 kere falan soruyo bak emin misin gitme diye sonra iptal ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Pordakal said: k1nJo said: us kart gerekli değil tr kredi kartı oluyor. seninki sanal diye olmamıştır, tr ile ilgisi yoktur. 3 defa kontak kurdum amazon customer service ile. En son attiklari mail soyle said: Thank you for contacting Amazon. I trust you are well. This is Kyle from Amazon-Twitch Support. I have researched your account and have found that your payment method is registered to Turkey (TR). At this time Twitch-Prime is not available in this country, and is only available in the US, Canada, United Kingdom, France, Germany, Spain, and Italy. If you are in one of the above countries please add a valid payment method registered within that same country. o zaman hem sanal hem tr diye olmamıştır belki. veya ilk defa girildiği için mi acaba.. ben daha önce alışveriş yapmıştım amazondan, benimki normal tr kredi kartı oldu yani hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 prime uye oldum, ama sanal karttan 1$'lık on cekim yapamadı amazon. kredi kartında bekleyen islem olarak gorunuyor. bu yuzden twitch'i prime'a baglayamıyorum diye dusunuyorum. prime'ı iptal edip tekrar 30 gunluk beles baslatamam sanırım. odeme yontemi degistirmek de cozmedi isi, sanal yerine normal kartı verdim ama uyeligim tamamlanmıstı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi sen ordan amazon prime'ı iptal et. twitch hesabının battle.net bağlantısını da kes. yeni twitch hesabı aç, gerekirse yeni amazon hesabı da aç öyle dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 yav said: 6-3 arena pakedinden çıktı :D senden 2.5 yıl önce falan başladım hearthstone'a. Bırak 2 legendary aynı anda çıkartmayı, golden leg bile düşmedi lan. Nasıl bi bahtsızlık bendeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 k1nJo said: abi sen ordan amazon prime'ı iptal et. twitch hesabının battle.net bağlantısını da kes. yeni twitch hesabı aç, gerekirse yeni amazon hesabı da aç öyle dene bence. biraz ugrastıracak ama sanırım yapılabilecek tek sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi ne kadar büyük beyinsizler var ya. şöyle insanlar oynuyorken arena'da ortalamamı 7'ye falan çekemediğim için utanç duyuyorum resmen. maç şu: https://hsreplay.net/replay/5YZepSrmEKY5WmggAwC3Mc turn 14'ten itibaren adamın inatla yapmadığı harekete dikkat.... adamın baya baya ciddi iyi olan decki de bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Wishmaster said: yav said: 6-3 arena pakedinden çıktı :D senden 2.5 yıl önce falan başladım hearthstone'a. Bırak 2 legendary aynı anda çıkartmayı, golden leg bile düşmedi lan. Nasıl bi bahtsızlık bendeki.. Temmuz 15'den beri ucuncu gold leg oldu bu. Hic beklemiodum ya poker face actim kartlari ahuas Ilk ikisi justicar ve nozdormu idi Justicarin normali de cikinca kirmistim goldeni, fakir zamanlarimdi oyunda :( Simdi de keske kullandigim bisey ciksaydi diorum ama. Nerde kullancam ben bu yeni deathwingi simdi eheh. Neyse dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 15 temmuz mu https://pbs.twimg.com/media/CWE-F_xUEAAkDF1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Dragon deckleri çok zevkli bence. BRM'nin gidecek olması üzücü ama. Nasıl telafi edecekler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Wishmaster said: Dragon deckleri çok zevkli bence. BRM'nin gidecek olması üzücü ama. Nasıl telafi edecekler göreceğiz. şu an en zevk aldığım deck dragon mage. shaman süper ballı değilse çok güzel shaman dövüyor. ama hunter'a karşı sıçıyor gibi. Book Wyrm "kıçı 4 ve yukarısında olan süper güçlü minionlarım var napacaksınız nihoho" diyen shaman ve tempo mage'in ağzına sıçıyor. Thunderbluff öldürünce korkunç oluyor. yalnız en önemli kart 2 kart Corruptor ve Twilight Guardian. biri 5 manaya 5/4 ve remove a minion gibi bişi. inanılmaz tempo veriyor. Diğeri en kritik noktalarda dragon taunt olarak ölmemeni sağlıyor. aşırı önemli. bunların gidişi çok etkileyecek dragon decklerini bence. bu iki kartın yerine bişiler gelmezse, işlemez kontrolümtırak dragon deckleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Wishmaster said: Dragon deckleri çok zevkli bence. BRM'nin gidecek olması üzücü ama. Nasıl telafi edecekler göreceğiz. Gitmesin ya BRM, daha son tier kartları açmamıştım ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar