Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Benim astral druid hala guzel is yapiyo ya. Ilk turnlerde komple 6 7 8 mana minion gelmezse oyun bende oluyo genelde. Turn 1 astral, turn 2 deathwing indigimde olmuyo degil simdi, veya yshaarj/onyxia/bog creeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 DotC uzerinde beast yazmiyor ama sectigin kart beast olarak cikiyor,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Amaz bir arena draftlamış. ★AMAZ★ THE BEST MAGE ARENA DRAFT 2016 başlığı da bu olarak koymuş. Deck bu. 3-3 :) I'm new to Hearthstone. So it means number of legendaries equals to number of wins right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Masticore said: Şöyle bişey yaptım. http://1.1m.yt/gi3ACrO.jpg evet cenarius'um yok :( soggoth koydum yerine idare ediyor Malygos destelerini seviyorum deniycem bunu, eyvallah. Fandral yok ama viloet mi atayim yerine ne yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 benim gibi shaman ve warriorlardan tukenmis bir haldeyseniz size kesin cozumu soyleyim.. xixo'nun yeni discard lock'u: https://twitter.com/NaViXiXo/status/772037288666816513 https://pbs.twimg.com/media/CrbTn6zWcAAt-Ix.jpg demin denemek icin biraz oynadim.. skor su an 7-0.. ki yendiklerim arasinda 2 shaman, 1 dragon warrior, 1 hunter, 3 de lock var (2 reno, 1 zoo).. bu kiyagimi unutmayin (sanki ben yaptim decki :P).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 spyro yapıcam denicem şimdi. senin ağzını öpeyim. şaman warrior yensin başka bişey istemiyorum. bu arada dün bu yeni rog kartını deneyeyim dedim etheral bişeyler. dikkat etmemişim kartta ne yazdığına. karşıma rog geldi ve neden kartın kullanılmadığını anladım tekrar. sdfkhksdfhksdfh gerizekalılar. ÇALINAN KARTLAR yaz bari oraya. karşına rogue gelince kartın hiçbir değeri kalmıyor abi inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 12-3 su an deckle.. yalniz soyleyim.. tempo mage fena uzuyor.. ama sorun degil.. biraz da magelere yenileyim ama su samanlar beter olsun istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi neyse antisi şamanın dragon warriorun onu oynayarak zaten yüzde 55-60 bişey yakalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bu ne ya görev yapıyım diye girdim standarta , murloc paladin , dragon priest , control warrior hani aggroydu meta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ranklar arası değişiyor babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 hade tartışak. hangisi seçilir burada ve niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 emperor alırım bende. tempo tutması kolay paladin çünkü bide curve'u hesaba katarak emperor alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 diğerlerini zaten kullanamıyıcaksın çok büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 nefarian alirdim because it's fun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 nefarian tabi ki. emperor oynayana kadar muhtemelen kartın kalmaz elinde su deckle. discount yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 emperor almazdım kesinlikle. Öbürü tartışılır ikisi de iyi hiç heal'in yok hunter'a karşı cok iyi olur lightlord ama amac hizli bitirmekse neferian alınabilir ya... Yani 9.'turn ineceksin sonuçta neresi hizli diyeceksiniz ama kartların ufak mana'lı kartlar,güzel bir tempo ile elin boşalır gibi... cok kart çektirecek kartında yok. neferian derdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ragnaros alirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 sabonis said: hade tartışak. hangisi seçilir burada ve niye? yeni sayfaya geçmişiz arkada kalmasın da neyden konuşulduğu anlaşılsın. Emperor almazdım diyenlere katılıyorum, ekstradan saygımı da kazandılar ayrıca :P niye çünkü Heartharena gibi bi program gidip kallavi bir farkla öneriyorsa ona karşı çıkmak hiç kolay olmuyor psikolojik olarak. direk o karta yöneliyorsunuz. hani gidip Wisp olsa "hassie" dersiniz daha rahat ama gidip Emperor gibi constructed'da paso oynanan ünlü bi legendary olunca aynı kolaylıkta karşı çıkılmıyor. Emperor bu deckte hiçbir işe yaramaz neredeyse. 5 mana üstünde zaten kart yok. Deck'in curve'üne bakarsak Emperor elime geldiğinde de çok yüksek ihtimalle elimi bitirmiş olurum, Emperor maksimum 1 hadi bilemedin 2 karta indirim verir. O indirime de zaten ihtiyacım olmaz 7-8. turlarda çünkü zaten elimdeki kartları indirimsiz de rahatlıkla oynarım. Zaten oyunun ileriki safhasında kendisi rezalet bir topdeck oluyor yani 6 manaya düz 5/5.. Rag vs Nef konusunda ise arada kaldım. Bu arada draft'ı sabah yapıyordum, hala seçimi yapmadım he, duruyor draft :D Nef'in artıları; bu deck kartlarını hızlı bitireceği için hem 8/8 ayı gibi tehdit hem de 2 kart avantajı. Hele Mage falan var arena'da bi sürü, Fireball, Frostbolt, FS, Blizzard, Flamelance, Poly gibi kartlar direk maçı kazandırabilir. Ragnaros'un avantajı 8 mana olması. Pek bi bok heal'layacağım yok, büyük minion olarak 2 tane Stormwind var o kadar. Onlar da Rag ile aynı anda gelecek de, damage'lı olacak da bilmemne.. Bu deck'te zaten board'u rakibe verdiysem ve kendimi heal'lama ihtiyacı duyuyorsam boku yemişim demektir. Tek düşünme sebebim bu kadar ucuz ve hızlı bir deck'te Nef'in 1 tur geç inilebiliyor olması Rag'e göre... hala da kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 3 tane protector var deckte. gaylord bana daha mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 12. win'inde bu decki bırakacağın için, içini bi hüzün kaplayacaktır sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Hunter ve Shaman'ın oynanma yüzdeleri toplamı kaç şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 shaman kendi başına 80% heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yüzde yüz yirmi falan şu anda. oyunu kapatıyorum sokakta bile şaman geziyor. tıral böyle geziyor çay içiyor. (mınısiktiim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bence senin içinde gez(dir)iyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 doompenis çekip çifterli vuruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar