Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Deck baya iyiymiş ya. Ne gelse yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 3 tane fire elemental mı var o deck'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 arena yapmadıgımdan bilmiyorum deck'e aynı karttan 3 tane alınabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Aynen. Gelen kartlar tamamen sans. 0 flamestrike da gelebilir. 5 de 10 da Benim max rekorum 4 blizzardli bi deckti. 7 win yapmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 4 blizzard pek mantıklı degil zaten ya. Hani elini guclendiriyo gibi gorunuyo ama curve sıcıyo, ayrıca bir oyunda 4 kez blizzard'a ihtiyac duymaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 aggro şamanın antisi nedir? rank1'den döndüm. hırsa kestim legend olacağım. agro şamanı yenen dek varsa rank5'ten sonra yapın. sadece aggro şaman geliyor. aklımı kaybedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 aggro shaman'a murlock gider ya http://1.1m.yt/dgJMWUh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 dedim beast druid yapayım. aggro yarışına gireyim. 2 tane arkarkaya RENOMAGE şimdi control warrior geldi. önceki 6 oyun agro şaman. sokayım yapıcağınız karta da deke de sokayım gerçekten bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Hahaha yetersiz ezik kaybedip kaybedip oyuna laf ediyor. Kazananlar nasıl kazanıyor vingtooorrrr?? zzzZZZZZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Vingthor said: aggro şamanın antisi nedir? rank1'den döndüm. hırsa kestim legend olacağım. agro şamanı yenen dek varsa rank5'ten sonra yapın. sadece aggro şaman geliyor. aklımı kaybedeceğim. I know that feel bro.. ben de bu sezon cekildim yaristan.. shamana karsi sanirim en etkili cevap warrior ya.. control veya dragon (control daha iyi gibi veya cthun).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 axedice said: Hahaha yetersiz ezik kaybedip kaybedip oyuna laf ediyor. Kazananlar nasıl kazanıyor vingtooorrrr?? zzzZZZZZAAAAA ya abi ne kadar zorlican bunu. sdkfk yani bi kere ciddi cevap vermişliğim yok neden yapıyorsun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 kendi beceremediği için anca başkalarına salça işte asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Vingthor said: dedim beast druid yapayım. aggro yarışına gireyim. 2 tane arkarkaya RENOMAGE şimdi control warrior geldi. önceki 6 oyun agro şaman. sokayım yapıcağınız karta da deke de sokayım gerçekten bu nedir we feel you bro. üzülme. aggro şaman'ı boarda attığı her bi boku temizleyerek alabiliyorsun ama bu her zaman olmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Vingthor said: axedice said: Hahaha yetersiz ezik kaybedip kaybedip oyuna laf ediyor. Kazananlar nasıl kazanıyor vingtooorrrr?? zzzZZZZZAAAAA ya abi ne kadar zorlican bunu. sdkfk yani bi kere ciddi cevap vermişliğim yok neden yapıyorsun bunu Belki bigün öfkelenir de adres ister kalkar taa mersine gelirsin diye bekliyorum ^__^ Akabinde terli terli.. Oyuna kızanlarla dalga geçmek çok eylenceli ama onu da atlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 benden duymuş olmayın ama spyro şu an 9-1 arenada. bi 12 daha geliyy sanırım. biz de anca ağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 mersine gelmem ki abi. mersinin yarısı benim ailem. direk söylerim 20 kişi döverler. bayramda aile buluşabilsin diye HİLTON kiralanıyor falan. mersin biziz zaten dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 mersin dersin dayağı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Künefe de var mı lan tantuni mantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 biyolojik annem kunefe diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Vingthor said: axedice said: Hahaha yetersiz ezik kaybedip kaybedip oyuna laf ediyor. Kazananlar nasıl kazanıyor vingtooorrrr?? zzzZZZZZAAAAA ya abi ne kadar zorlican bunu. sdkfk yani bi kere ciddi cevap vermişliğim yok neden yapıyorsun bunu made you reply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 bu tavern brawl ne sıkıntı ya. belli minionların çıkma şansını arttırmışlar. Prince çıkıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ben bu shamanların gelmişini geçmişini seviim ya.... ya böyle bir çekiş nası yapabilir bir insan oğlu. allah 1001 türlü belasını versin: https://hsreplay.net/replay/TXFmT3t9BBfz3TCRJvSjJY sonra niye aggro'dan nefret ediyorsun. Tabii ki edersin abi. Adam her 3 maçın 1'inde buna benzer çekiyor. Bir kontrol deckinin istediği gibi çekme olasılığı ise 10'da 1. Ne anladım ben bu işten. Herkes aggro/tempo oynasın, rahatlasın Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar