Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 deck bu deckle oynuyorum su an turn 6-7 gibi 2 tane arcane giant indim birkac oyun 0 manaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 o çok inandırıcı gelmedi be sanki :D turn 6'da, 19-20 spell'inin 12'sini falan nası oynuyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 auctioneer ile. ss alirim bir dahaki oyunda 2-3 tane coin kullanıyorsun birde zaten ordan discount geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 farkındayım nasıl olabileceğinin teoride ama auctioneer gelecek, 2. başlıcan ve üstüne tomb pillager'ın ölecek, üstüne prep'in gelecek, üstüne giant'ların gelecek falan filan. öle sıklıkla olabilecek bişi diil anlamında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Oyle biraz, ben de dusundum roguela zaten t6'ya saglikli ulasip gadgetzan inebildikten sonra klasik buildlerle de sonlandiriyosun oyunu :D ama dusuncesi acayip, biraz daha denicem aksam su giant isini yani Biraz da patron oynadim giant'li, o deckin daha bi gideri var gibi. Bi nevi patron on steroid decki olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bende her oyun t6-7 de 2 giant iniyorum demedim ki abi :) bak sanssizdim yine burda 2. i giant i cekemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Gadgetzan varken giant'i sifirlayip gang up'layip tekrar giant falan cekmek. Orgasmstone :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 2 gang up lazım onun icin cunku card cekiyor once auctioneer sonra spell oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 yine gelmiş murloc paladinler. hay allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 rakiplerin %60'ından fazlası BM kasıyo (gereksiz lethal fazlası kart + yersiz emote), neden acaba? oyunu oynayan kitlenin yaşı mı küçük ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rank 7-8 civarı herkes Rogue oynuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senfglasın otk warrioru çok keyifliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Kesinlikle. Rogue ile oyalandim, druid'le takildim, gene warrior'a dondum arcane giantli deckler arasinda. Daha once patron da oynamamistim.fakat worgen oynuyodum yogun bir aydir. Cok hosuma gitti yav. Reynad da blood warriorlusunu oynuyo bu arada. Bende yok o kart maalesef :( o.deck de muthis eglenceli gozukuyor ya, anomalus greenskin skycapnkraag falan dandik legendary kartlarim var kirsam mi onlardan iki epic icin acaba :D Senfglasin decki bu arada otk degil aslinda ya, giantlarla maksimum 28 vuruluyor full kombo. Post patron (patron otesi) decki demek lazim. Otk kastiramiyosun zaten cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 otk decki ama işte patron da var ekstra threat olarak. güzel bence. reynad'ınki saf giant ve daha riskli bana göre. 1 tane yap blood warriors 2 değil. 2 fazla bana göre, reynad izledim biraz, hep elinde patladı 2 tane. ben patron'luya 1 tane blood warriors sıkıştırdım 1 acolyte çıkarıp, iyi olabilir gibi geldi. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Ha ufacik tel.den baktim ben, patron yok muymus reynadinkinde :D ben de senin dedigini dusunmustum, hem patron hem bloodwarriorlu falan bi deck. Kirmicam bisi ya, koleksiyon kafasina girdim biraz. Belki iki yil sonra wildda pirate destesi oynarim neme lazim :D kart birikiyo bi sekil nasilsa. Bi de karazhan metasi yerlessin evvela Bakarim blood warrior hype olursa craftlarim bi sekil Yalniz blood w.kartini ilk gordugumden beri eski echo mage stili warrior decki olur mu acaba diye dusunuyodum. Arcane giant super oldu, tisikkir bilizird! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Birazda şununla takıldım da akıyo resmen http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/thijs-secrets-hunter-kindly-grandmother-cloaked-huntress-barnes-august-2016-season-29/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Uzun zamandır ilk defa 2-3 ayda 1-2 maç attım sadece 700 goldum varmış ilk wingi aldım Metadan da çok uzak kalmışım zaten Arada sadece dog'u izliyorum geceleri hs'la alakalı olarak Ve ilk defa para vermedim bi adventure için Hs bitmiş galiba benim için yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 yav said: Ha ufacik tel.den baktim ben, patron yok muymus reynadinkinde :D ben de senin dedigini dusunmustum, hem patron hem bloodwarriorlu falan bi deck. Kirmicam bisi ya, koleksiyon kafasina girdim biraz. Belki iki yil sonra wildda pirate destesi oynarim neme lazim :D kart birikiyo bi sekil nasilsa. Bi de karazhan metasi yerlessin evvela Bakarim blood warrior hype olursa craftlarim bi sekil Yalniz blood w.kartini ilk gordugumden beri eski echo mage stili warrior decki olur mu acaba diye dusunuyodum. Arcane giant super oldu, tisikkir bilizird! Cidden. Giant giant bide faceless hatta ustune whirlwind ve copy. 3 tane 0 cost elde. Sonraki turnde 2 daha at yere bi ww copy daha. 5 daha elde. Hmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 mulgear6 said: Uzun zamandır ilk defa 2-3 ayda 1-2 maç attım sadece 700 goldum varmış ilk wingi aldım Metadan da çok uzak kalmışım zaten Arada sadece dog'u izliyorum geceleri hs'la alakalı olarak Ve ilk defa para vermedim bi adventure için Hs bitmiş galiba benim için yavaştan Aaa ne kadar ilginç.. Biraz daha anlatsana merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Diyaloga adanmis bir hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 yine başladı bana inanılmaz kötü eller gelmeye Bakıyorum 2 oyun üst üste kötü geldiğinde çıkıyorum artık, nasıl olsa sonrası da öyle olucak. 5-6-4 mulligandan gönderip 6-7-8 el , sonrasında gelen ilk 3 kart 4-7-6 ve sürekli oluyor bu belli zamanlarda. /ağlama off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 mulgear6 said: asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 tunch said: yine başladı bana inanılmaz kötü eller gelmeye Bakıyorum 2 oyun üst üste kötü geldiğinde çıkıyorum artık, nasıl olsa sonrası da öyle olucak. 5-6-4 mulligandan gönderip 6-7-8 el , sonrasında gelen ilk 3 kart 4-7-6 ve sürekli oluyor bu belli zamanlarda. /ağlama sabonis mode off fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 şu ağlama melis postlarını gizleyen bi script olsa keşke forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar