Arma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Big bad wolf summonlayan kart acımasız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 portal sunlar arasından en op si heralde. rogue unki de cok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 - Portal arena'da İNANILMAZ olacak bence... Ulan zaten Rogue ve Mage sikertiyorlar arena'yı. Gidip bir de common kart olarak bunu vermişler. Epic yapsalardı bari veya hadi rare yapsınlar. Constructed'da kullanılmayabilir bu arada, 7 mana biraz geç çünkü. - Barnes'ı saf burn olan freeze mage gibi bi deckte düşünün, içinde sadece Antonidas ve Maly olan. Normal deckte kullanılmaz yani. Bu kartı kullanacaksan, ona göre deck yapacaksın. Yani aslında bir nevi 2 Maly - 2 Antonidas ile oynuyor olacaksın. Mesela Emperor tick'i sonrasında, 3 manaya bunu atıcan, Maly gelecek, Fireballx2, Forgotten Torch, Frostbolt gömecen kafaya gg. gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 barnes da op olabilir. sadece ragnaros, ysera, antonidas,yshaaraj, emperor, sylvanas vs gibi kartların oldugu bir mage deckinde is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ivory knight sırf temadan beni benden aldı. bide o karazandaki satranç geyiği falan. çok hoşma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Fantezimi söylüyorum- 1. el innervate + coil at barnes üstüne http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/289/90/33156.png gelsin gg vp yani ne oluyo 1. turn 10/10 1/1 3/4 creature'in oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sabonis said: - Barnes'ı saf burn olan freeze mage gibi bi deckte düşünün, içinde sadece Antonidas ve Maly olan. Normal deckte kullanılmaz yani. Bu kartı kullanacaksan, ona göre deck yapacaksın. Yani aslında bir nevi 2 Maly - 2 Antonidas ile oynuyor olacaksın. Mesela Emperor tick'i sonrasında, 3 manaya bunu atıcan, Maly gelecek, Fireballx2, Forgotten Torch, Frostbolt gömecen kafaya gg. gibi gibi.. cidden barnes tekrar freeze mage'i metaya sokabilir sanki.. tek problem novice engineerlar falan.. yoksa minionlar hep kendi basina is yapan cinsten.. emperor, maly, antonidas, vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 barnes'lı freeze epey fantezi ya novice'ler loothoarder'lar acolyte'lar emperor&alex vs. çekilip oynanana kadar eeeheh sadece burn'e dayalı freeze mage'de piyangodan malygos/tony çıkartmaya çalışmaktansa, grinder tarzdaki reno mage vs'e gidebilecek bir kart en iyi ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 barnes rogueta da is yapabilir. bolca shadowstep i olabiliyor xaril ile birlikte. tomb pillager, huckster,thalnos,xaril, auctioneer falan bunlardan birini koysa yine faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 barnes roga baya güzel gider hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bu arada nekro deck çok tatlıymış. hala tam alışamadım miracle oynadığım için. ama KEYİFLİ en azından. 8-9-10 gidip geliyorum paso. (şaman gelince patlatıyor genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 aynen abi keyifli oynaması. bana da bu ara cok fazla shaman gelmeye basladi shiv i cikardim betrayel koydum biraz daha iyi oldu. millet beklemiyor cunku betrayel atmanı hic, rastgele diziyorlar minionları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Aynen abi, betrayal'ı hesaba katan çok az oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bide böle düşüneyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 summon olunca battle cry yapıyor mu bu arada abicim white knight mı neyse beyaz at ne komik kart lan hem creature iniyo hem spell discover hemde heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 O kart kendi başına güzel gözüküyor da, paladine early game desteği lazımdı daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 6 manaya early game mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 onu diyorum, 6-7-8 mana'ya istediği kadar güzel olsun paladin kartları. çünkü zaten varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bonepart.exe çalışmayı durdurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 da yı atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 yavaşını falan geçtim, kart zaten o kadar güzel diil anasını satiim. 6 mana 4/4, ortalama muhtemelen 3 veya 4 heal ediyorsundur paladin'de o kadar secret varken. eadric gibi ilk bakışta imba ötesi gözüken kart oynanmadı şu metada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ahaha izledim şimdi baya saçmalamıslar sunumda,gösterilen kartlardan barnes fena harbiden. bakalım daha ne kartlar gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Dayilar, 3rd party olarak ne kullaniyorsunuz, sonunda bi pc aldim, hangi deck tracker daha iyi falan bi yaziverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sade olduğu için benim işimi innkeeper görüyor. collection u hearthpwn.com a attığı içinde, deck falan bakarken eksikleri, dust needed olarak miktarı falan gösteriyor. siteyle etkileşimi güzel. daha komplike bir şey istersen hearthstone deck tracker var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 chrome akar,tam erkan oynamıyosan chroma yazıyosun abi control maçlarda ne attıgını adamın, 1 ex 2 slam falan tarzında unutmuyosun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar