Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- Portal arena'da İNANILMAZ olacak bence... Ulan zaten Rogue ve Mage sikertiyorlar arena'yı. Gidip bir de common kart olarak bunu vermişler. Epic yapsalardı bari veya hadi rare yapsınlar. Constructed'da kullanılmayabilir bu arada, 7 mana biraz geç çünkü.

- Barnes'ı saf burn olan freeze mage gibi bi deckte düşünün, içinde sadece Antonidas ve Maly olan. Normal deckte kullanılmaz yani. Bu kartı kullanacaksan, ona göre deck yapacaksın. Yani aslında bir nevi 2 Maly - 2 Antonidas ile oynuyor olacaksın. Mesela Emperor tick'i sonrasında, 3 manaya bunu atıcan, Maly gelecek, Fireballx2, Forgotten Torch, Frostbolt gömecen kafaya gg. gibi gibi..
Mesaj tarihi:
sabonis said:
- Barnes'ı saf burn olan freeze mage gibi bi deckte düşünün, içinde sadece Antonidas ve Maly olan. Normal deckte kullanılmaz yani. Bu kartı kullanacaksan, ona göre deck yapacaksın. Yani aslında bir nevi 2 Maly - 2 Antonidas ile oynuyor olacaksın. Mesela Emperor tick'i sonrasında, 3 manaya bunu atıcan, Maly gelecek, Fireballx2, Forgotten Torch, Frostbolt gömecen kafaya gg. gibi gibi..

cidden barnes tekrar freeze mage'i metaya sokabilir sanki.. tek problem novice engineerlar falan.. yoksa minionlar hep kendi basina is yapan cinsten.. emperor, maly, antonidas, vs..
Mesaj tarihi:
barnes'lı freeze epey fantezi ya
novice'ler loothoarder'lar acolyte'lar emperor&alex vs. çekilip oynanana kadar eeeheh

sadece burn'e dayalı freeze mage'de piyangodan malygos/tony çıkartmaya çalışmaktansa, grinder tarzdaki reno mage vs'e gidebilecek bir kart en iyi ihtimalle
Mesaj tarihi:
barnes rogueta da is yapabilir. bolca shadowstep i olabiliyor xaril ile birlikte.

tomb pillager, huckster,thalnos,xaril, auctioneer falan bunlardan birini koysa yine faydali.
Mesaj tarihi:
aynen abi keyifli oynaması. bana da bu ara cok fazla shaman gelmeye basladi shiv i cikardim betrayel koydum biraz daha iyi oldu. millet beklemiyor cunku betrayel atmanı hic, rastgele diziyorlar minionları.
Mesaj tarihi:
yavaşını falan geçtim, kart zaten o kadar güzel diil anasını satiim. 6 mana 4/4, ortalama muhtemelen 3 veya 4 heal ediyorsundur paladin'de o kadar secret varken.
eadric gibi ilk bakışta imba ötesi gözüken kart oynanmadı şu metada.
Mesaj tarihi:
sade olduğu için benim işimi innkeeper görüyor. collection u hearthpwn.com a attığı içinde, deck falan bakarken eksikleri, dust needed olarak miktarı falan gösteriyor. siteyle etkileşimi güzel.

daha komplike bir şey istersen hearthstone deck tracker var.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...