Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Class legendarylerinden malkorok xaril fandral ragnaros iyi baya. Deathwing de dragon agirlikli decklerde var. Cthun ve emperor da kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 valla fena değil Old Gods kartları. kullanılan legendary'ler, 20'de 8 boru diil valla: Fandral Ragnaros Light Xaril (%50 falan) Malkorok (%33 falan) Twin Emperor (Druid, Rogue, Warrior) N'Zoth (Paladin, Warlock, Rogue) C'thun (Druid, Rogue, Warrior) Yogg (Druid, Hunter, Mage ve hatta Rogue'da bilem gördüm) TGT'de, Gormok, Justicar harici net oynanan legendary yoktu yani. Korkunçtu TGT gerçekten. Rhonin ve Varian çok kısa süreler denendiler bi de Chillmaw Dragon Priest'te oynandı. 20'de 5 legendary. toşşank geçer gibi resmen... Old Gods epic konusunda da TGT'ye göre biraz daha başarılı. Zaten epic'ler genellikle özel durumlarda kullanılacak kartlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 4 tane old godsdan bahsetmeye calismistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 e tamam onlar da oldukça kullanılıyolar yaw daha nolsun. turnuvalarda nzoth renolock da görüyoruz, cthun druid ve warrior da görüyoruz, yogg da görüyoruz. hepsi var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 https://www.twitch.tv/sjow/v/77282748?t=05h32m46s bugüne bugün Sjow'un eline vermiş bulunuyoruz :P hem de süper ballı bir Yogg atmış olmasına rağmen :D ama tam copyrightlı müzik denk gelmiş sessiz :( edit: timestamp'i tutturamadım maloz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Hadi locknloaddan gelen beast + wrangler combosuna ağlamadın, o wranglerdan çıkan şeyhhuluda da mı ağlamıyorsun? Sabo gelişme var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 elinde cevabı olunca ağlamamıştır. yalnız herif baya kötü çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yshaarj mıdır nedir o hiç kullanılmıyor misal. astral druid'e baya iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 axedice said: Hadi locknloaddan gelen beast + wrangler combosuna ağlamadın, o wranglerdan çıkan şeyhhuluda da mı ağlamıyorsun? Sabo gelişme var sende. görüyorsunuz işte başıma gelenleri. Yogg: forgotten torch --> cairne soul of the forest mass dispel mass dispel lock and load sonra lock and load ile kullanabilmesi için 2 mass dispel'den çektiği kartlar Innervate + Raven Idol. Raven Idol'dan da Naturalize buluyor. ve onu da cast edebiliyor. harbi baya inanılmaz. bu 3 spell'den de Lock & Load ile, Wolf + Ram Wrangler kombosu alıyor. üstüne Giant Sand Worm çıkıyor falan. Saçmalığın daniskası. inanılmaz bi yogg'du gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 abi niye sinirleniyosun ki. ben öyle durumlarda gülümsüyorum. ulan diyorum epic combo izledik. şans faktörü çok yüksek bir oyun oynuyorsun olacak bunlar. bazen benim de karşıma geliyor, bazen ben yapıyorum. ha yapınca pis pis sırıtmıyor muyum? sırıtıyorum tabikisi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Wishmaster said: yshaarj mıdır nedir o hiç kullanılmıyor misal. astral druid'e baya iyi gider. Cok iyi gidiyo zaten. Arada dream hand geliyo. Turn 1 coin + innervate + astral Butun o shamanlarin zoolocklarin turn 2 de gordugu ironbark/Sunwalker/deathwing gibi kartlar karsisinda cektigi concedeleri zevkle izliyorum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 50 oyunda 1 kere belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 3-4 oyunda 1 geliyo ya,astral gelmese bile innervate ve wild growth yetiyo, veya nourish/mire keeper da aynı şekilde, adam 4 manayken ben 6-7 civarı tauntları inmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ve removeları basıp 6-7 manaları eline veriyor (literally). O decki oynaması çok zevkli de winratei iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ortalama 8-9 arenada 1, 12 yaparım genelde. düşünün yani ne kadar fazla 12'm vardır. İlk defa 12-0 oldu hemi de ortalama bi deckle. Ne Blizzard, ne FS, ne frostbolt. 1'er tane Water Ele, Faceless Summoner, Fireball ve Twilight Flamecaller var kaliteli mage kartı olarak o kadar. bugüne kadar hep illa biri gelip çakıyordu 12'ye ulaşırken, şans biraz yaver gitti ilk defa. Mesela unstable portal'dan Yshaarj ve tırt olan Deathwing geldi, onlar 1'er maç kazandırdı. Gerçi Yshaarj pek birşey yapmadı 2/3 getirdi sadece sonraki tur da öldü zaten :D Bir kere Servant of Yogg rakibin 2/3'üne Torch attı. Bi kere rakibin Servant'ı, Bouncing Blades attı, rakibe baya zarar verdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 öyle ya da böyle 12-0 yapmışsın. hem de bu deckle. bu 8'lik deck, fazlası başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 3 ortalama altı kart var işte Servant, Golem bi de aslında kötü deck değil de, aoe yok. peki allah aşkına, şu açılışa benzer bir şeyi arenada yiyen var mı lan.... olamaz böle bişi ya. Chow, into Argent Protector, into Direwolf ile bedava SI7 öldürme, into Argent Lance, into Argent Protector, into Muster for Battle, into Spectral Knight (rogue'a karşı imba), into Aldor...... daha iyi bir arena açılışı, elle dizsen yapamazsın. ama yiyoruz işte anasını satiim şunu. yuhas yani YUUHAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 2 gblik oyuna 1.5 gb update gelmiş? yoksa benim oyuna mı bir şeyler olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Yeni shaman herosu yapmislar lul cok ezik lan bildigin murloc ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ne demek istiyosun şimdi sen murloclara? Bana burada fishmaster derler. Murloclara yamuk yapanı üzerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 recruit isteyen varsa gönderebilirim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Meta agro mu oldu yine? Quest yaparken normal deckleri falan kullanayım diyorum ama aggro hem ez win hem de hızlı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Priest baya güçlü değil mi ya? Her şey var adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 iyi ama yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mobile gelen güncellemeden sonra masaüstü versiyonu geldi telefona. Çözünürlük cok küçük oldu boyle ya. Yavaşladı da sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar