Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

valla fena değil Old Gods kartları.

kullanılan legendary'ler, 20'de 8 boru diil valla:

Fandral
Ragnaros Light
Xaril (%50 falan)
Malkorok (%33 falan)
Twin Emperor (Druid, Rogue, Warrior)
N'Zoth (Paladin, Warlock, Rogue)
C'thun (Druid, Rogue, Warrior)
Yogg (Druid, Hunter, Mage ve hatta Rogue'da bilem gördüm)

TGT'de, Gormok, Justicar harici net oynanan legendary yoktu yani. Korkunçtu TGT gerçekten. Rhonin ve Varian çok kısa süreler denendiler bi de Chillmaw Dragon Priest'te oynandı. 20'de 5 legendary. toşşank geçer gibi resmen...

Old Gods epic konusunda da TGT'ye göre biraz daha başarılı. Zaten epic'ler genellikle özel durumlarda kullanılacak kartlar oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Hadi locknloaddan gelen beast + wrangler combosuna ağlamadın, o wranglerdan çıkan şeyhhuluda da mı ağlamıyorsun?

Sabo gelişme var sende.

görüyorsunuz işte başıma gelenleri. Yogg:

forgotten torch --> cairne
soul of the forest
mass dispel
mass dispel
lock and load

sonra lock and load ile kullanabilmesi için 2 mass dispel'den çektiği kartlar Innervate + Raven Idol. Raven Idol'dan da Naturalize buluyor. ve onu da cast edebiliyor. harbi baya inanılmaz.

bu 3 spell'den de Lock & Load ile, Wolf + Ram Wrangler kombosu alıyor. üstüne Giant Sand Worm çıkıyor falan. Saçmalığın daniskası.

inanılmaz bi yogg'du gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi niye sinirleniyosun ki.

ben öyle durumlarda gülümsüyorum. ulan diyorum epic combo izledik. şans faktörü çok yüksek bir oyun oynuyorsun olacak bunlar. bazen benim de karşıma geliyor, bazen ben yapıyorum. ha yapınca pis pis sırıtmıyor muyum? sırıtıyorum tabikisi de :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

yshaarj mıdır nedir o hiç kullanılmıyor misal.

astral druid'e baya iyi gider.

Cok iyi gidiyo zaten.

Arada dream hand geliyo. Turn 1 coin + innervate + astral

Butun o shamanlarin zoolocklarin turn 2 de gordugu ironbark/Sunwalker/deathwing gibi kartlar karsisinda cektigi concedeleri zevkle izliyorum yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

ortalama 8-9 arenada 1, 12 yaparım genelde. düşünün yani ne kadar fazla 12'm vardır. İlk defa 12-0 oldu hemi de ortalama bi deckle. Ne Blizzard, ne FS, ne frostbolt. 1'er tane Water Ele, Faceless Summoner, Fireball ve Twilight Flamecaller var kaliteli mage kartı olarak o kadar.

bugüne kadar hep illa biri gelip çakıyordu 12'ye ulaşırken, şans biraz yaver gitti ilk defa. Mesela unstable portal'dan Yshaarj ve tırt olan Deathwing geldi, onlar 1'er maç kazandırdı. Gerçi Yshaarj pek birşey yapmadı 2/3 getirdi sadece sonraki tur da öldü zaten :D
Bir kere Servant of Yogg rakibin 2/3'üne Torch attı. Bi kere rakibin Servant'ı, Bouncing Blades attı, rakibe baya zarar verdi falan.

Sosyal ağlarda paylaş

3 ortalama altı kart var işte Servant, Golem bi de aslında kötü deck değil de, aoe yok.

peki allah aşkına, şu açılışa benzer bir şeyi arenada yiyen var mı lan.... olamaz böle bişi ya. Chow, into Argent Protector, into Direwolf ile bedava SI7 öldürme, into Argent Lance, into Argent Protector, into Muster for Battle, into Spectral Knight (rogue'a karşı imba), into Aldor......

daha iyi bir arena açılışı, elle dizsen yapamazsın. ama yiyoruz işte anasını satiim şunu. yuhas yani YUUHAS.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...