Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 http://puu.sh/pN3i7/0d544ec0f3.jpg 5-3 bitti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Xesxe oynamak bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dedi 7x legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 tavern brawldan ne kazanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 anub'arak warriorları cok pis dövüyor acayip egleniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 reynad türkiye'ye gelmiş, eskiden 100 dolara mı ne hs dersi verdiği 20 yaşındaki zengin bi eleman varmış. O çağırmış buraya "gel takılalım ben bi hearthstone event'i düzenlicem, konuşalım" falan diye. burada her şeyini ödemiş falan reynad'ın, kampinsky'de ağırlamış, üstüne bodrum'a götürmüş orada da konaklatmış, 2 kişi 2500 tl'lik falan yemekler yemişler ahsdufhuadsfh oooooh beleşe hayvan gibi tatil reynad :D :D elemanın e-sports takımı falan varmışmış vs. anam anam anam biraz daha dinledim de, özel yatlar bilmemneler, bodrum'un gece kulüplerinde şişe açtırmacalar, tanıdıkları olmacalar. üstüne yunanistana özel yatla girebilmek için araya insan sokmak falan sahdfuahsdfuahdsufh kim lan acaba bu 20 yaşındaki çocuk :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 hafuyu falan cagırsaymış bari reynad ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 oha ben onları anlattığı zaman yoktum, sadece tr'yi beğendiğini falan duydum gece uyumak üzereyken sdfdfs arap ülkelerinden zengin tipler bin dolarlar bağışlıyor ona buna sevdiği sanal tiplere diye duymuştum. biz de öyle bi ülkeyiz demek ki ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 https://twitter.com/TempoReynad/status/748591997217189888 cocuk bu olsa gerek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 reynad @TempoReynad Jun 25 Alright boys. Found a more racist place than korea. demiş ahuadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 akpli vekil cocugudur fdsfds o kadar paranın başka bi açıklaması olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 sabonis said: reynad türkiye'ye gelmiş, eskiden 100 dolara mı ne hs dersi verdiği 20 yaşındaki zengin bi eleman varmış. O çağırmış buraya "gel takılalım ben bi hearthstone event'i düzenlicem, konuşalım" falan diye. burada her şeyini ödemiş falan reynad'ın, kampinsky'de ağırlamış, üstüne bodrum'a götürmüş orada da konaklatmış, 2 kişi 2500 tl'lik falan yemekler yemişler ahsdufhuadsfh oooooh beleşe hayvan gibi tatil reynad :D :D elemanın e-sports takımı falan varmışmış vs. anam anam anam biraz daha dinledim de, özel yatlar bilmemneler, bodrum'un gece kulüplerinde şişe açtırmacalar, tanıdıkları olmacalar. üstüne yunanistana özel yatla girebilmek için araya insan sokmak falan sahdfuahsdfuahdsufh kim lan acaba bu 20 yaşındaki çocuk :D :D :D he pardon şunu unutmuşum yazmayı, çocuk bi de hava alanından özel şöförle gelip almış çocuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 forumdaki remus hs oynuyo mu bilmiyorum ama, az önceki oynadığım oysa kendisine bir takım laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 leş şaman destesinin tüm kartlarını golden yapmış adam, oynarken midem bulandı resmen yav madem para harcıyon az zevk stil görüş sahibi ol ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 1-2 sayfa önce paylaştığım nzoth hunter bu arada shaman'a karşı çok büyük eziliyor. 5-6 maçta tecrübe ettim düzgün çeksem bile bi bok yiyemedim. zoo'ya karşı da unleash çekmezse sıçıyor. Warrior'a karşı %90 falan winrate'im vardı ama çok Zoo ve Shaman çıkmaya başladı karşıma. Bu meta'da olmaz gibi. Dragon warrior'a döndüm. Şimdilik güzel gidiyor. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben o listeyle 10 maç falan attım, ı ıh olmuyor. N'zoth hunter olayı yalan baya, klasik midrange varken desteyi şişirip yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyor nzoth hunter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 extra bişi koymuyorsun ki nzoth haricinde. highmane, wolf, bat ve toad zaten var. o yüzden aslında zaten 1e1 midrange destesi neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 https://clips.twitch.tv/p4wnyhof/BreakableSnakeKeepo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 viewbotçu bu herif de yav, prim vermeyin. bu arada yogg'n'load oynamayı çözdüm heralde, sabahtan beri 11-4 skor, rank 13'den 10'a geldim. çok zevkli deck :D http://www.hearthpwn.com/decks/572733-spark-yogg-load-s27-legend-eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 muhabbeti falan çok iyi ama ya, seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 aylar önce ben de sever gibiydim de, massan shitstorm'u üzerine bu herifin de kirli çamaşırları çıkınca ortaya soğudum epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Silvername diye bi elemani izliyom ben haha bi bok anlamiyorum hep rusca konusuyorda arada ingilizce emotelardan atarlanio falan ehueh bide denk gelirdem helenelive diye bi tane kari var lol oynuyo oda baya eglenceli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 al flam al tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hemen yaptım, tenks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bu haftaki brawl kolaydı ya, yaptım bi astral druid deck, 2 innervate, 2 drop için wild growth, 4 drop astral, 5 drop nourish, sonrası 6 mana üstü ağır abiler. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar