yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 meta gözlem ve raporlarımı yapmaya devam edeyim (can sıkıntısı) en son meta'yı shaman-warrior'un domine ettiğini zoolock'un bu ikiliye yancılık yaptığı rogue'un takip ettiği, priest-druid'in çok azaldığı paladin'in umut vaad ettiğini ve de hunter'ın yeni ölü class olduğunu yazmıştım aşağı yukarı ta taaam Hunter deli gibi popülerleşti geçtiğimiz hafta, sebebi yukarıda decklist'i olan mryagut'un hayvan gibi (literally, beast falan sdf) başarı elde etmesi. Onun sebebi de bu deck'in shaman'la yarışabilmesi, warrior'u silkelemesi idi. 15-25 mayıs arası rank 5-3 bandında (in çık sürekli), 320 maç yapmışım, gelen rakiplerin yüzde dağılımı: shaman %21, warlock ve hunter %16, warrior %15, mage %9 (tombala çoğu), rogue %8 (shaman azalsa patlayacak bir class, neyse ki herkes beceremiyor oynamayı), druid %6 (beast/token druid umut vaadeder gibi oldu, hunter'ın başına gelen patlamanın benzerini daha rafine bir deckle druid'den bekliyorum ama o kadar da değil hani, sonraki adventure'la muhtemelen, he şahsen favorim ramp hala, arada bir esiyor oynuyorum 2 rank yükselip geri düşüp değiştiriyorum--entereasan o durum da) paladin %4 (N'zoth paladin, ladder deck'i olamayacak galiba endişelerim güçlenmeye başladı keza iyi başlamazsa hiç bir T1 deck'inin patlamasına yetişemiyor +maçların süresinin uzunluğu da eklenince insan oynamak istemiyor sanırım control paladin ladder'de) priest %3 --- umutsuz vaka tier 1 aggro/totem shaman; tempo warrior; zoo; miracle rogue tier 1,5 hunter diyor ve bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Arma said: geç kaldın yatarım ben birazdan :( kaçırdın 12 yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Nzoth ve Cthun karışımı priest deck fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Fast beast druid oynuyorum ben fandrali fln cikardim daha iyi oldu 5e kadar geldim bu sezonluk yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bu tuskarr totemic öyle feci bufflanmış ki, her seferinde ya totem golem ya da flametongue veriyor böle bir randıman yok. Hayır gold shamanım var, shamanın aggro olarak doğmasından önce yapmıştım midrange vs kasarak sefil vaziyette. 10 defa görmemişimdir totem golem tuskarrdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bu sezon shamanları ön plana çıkarmak için gizlice bufflandı tuskarr. Ha bide senin ip türkiyede olduğundan kötü totemler gelmiştir, biliyorsun başarımızı çekemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Face warrior yaptım. Yeter lan rank 10 a kadar face oynayacam önümüzdeki sezon. Epeydir rank kasmadım. Önümüzdeki sezon bir bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sabonis said: Arma said: geç kaldın yatarım ben birazdan :( kaçırdın 12 yaptım :P O temizinden 7si var dediğimiz deck 12 gördü mü? Bu arada bi önceki deck'te 3. mağlubiyetini veren rakibin decki neydi öyle ya? HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sabonis said: Arma said: geç kaldın yatarım ben birazdan :( kaçırdın 12 yaptım :P Sabo bu akşam streami eteği giyip yap büyük sükse toplarsın (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Dedim ne alaka, konuyu görünce kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 axedice said: sabonis said: Arma said: geç kaldın yatarım ben birazdan :( kaçırdın 12 yaptım :P Sabo bu akşam streami eteği giyip yap büyük sükse toplarsın (tu) (tu) plsplsplsplspslsplspsls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 AHAHAHAH Basarcos Face Warrior oynuyor, Zoo Warlocktan Harrison yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 CoşarBaş* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 golden doomhammer cikti brawl dan. not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 freeze mage yaptım tavern brawl için. ulan doomsayer çekemedim 2 maçta da bi türlü, sonra aklıma geldi "lan yoksa?" diye, meğerse koymamışım decke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Etek aklını başından almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bu arada 2. maçı kazandım yani doomsayer'sız :D mad scientist de geri gelmiş oluyo. bence freeze mage oynayın derim. doomsayer garanti board clear. emperor 2 turn proc garanti. alextrazsa 1 kere 8 vurması garanti gibi bişe. teoride baya baya güçlü olması lazım. freeze mage'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bir başka arena sorusuyla karşınızdayız efenim. burada sizce doğru play nedir. rakibin elinde ne olduğuna dair hiçbir fikriniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 savunma için pyromancer+flamelance. risk alıp zaman kazanmak için gurubashi berserker + scarlet crusader veya faceless summoner + pyromancer gibi board doldurmaya yönelik bi şey de yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 olay opsiyonları söylemek değil :D sen ne yapardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ben boardu temizlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 concede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 şansıma güvenseydim faceless summoner deneyebilirdim taunt gelir belki diye ama şansıma güvenmem hiç. ben yapı olarak böyle evhamlı, endişeli bi de pesimist biri olduğum için genelde sonucu belli olan savunma tarzıyla oynarım. en zayıf noktalarımdan biri sanırım :d o yüzden muhtemelen pyromancer+flamelance oynardım rakibin de kart sayısının nispeten az olduğunu düşünerek ama boardu en kısa sürede almak için risk alınması daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 scarlet crusader + flamelance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Hangi faceless summoner abi, adamın elinde yokki öyle bir kart. Pyromancer + flamelance en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar