Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

meta gözlem ve raporlarımı yapmaya devam edeyim (can sıkıntısı)

en son meta'yı shaman-warrior'un domine ettiğini zoolock'un bu ikiliye yancılık yaptığı rogue'un takip ettiği, priest-druid'in çok azaldığı paladin'in umut vaad ettiğini ve de hunter'ın yeni ölü class olduğunu yazmıştım aşağı yukarı

ta taaam

Hunter deli gibi popülerleşti geçtiğimiz hafta, sebebi yukarıda decklist'i olan mryagut'un hayvan gibi (literally, beast falan sdf) başarı elde etmesi. Onun sebebi de bu deck'in shaman'la yarışabilmesi, warrior'u silkelemesi idi.

15-25 mayıs arası rank 5-3 bandında (in çık sürekli), 320 maç yapmışım, gelen rakiplerin yüzde dağılımı:

shaman %21,
warlock ve hunter %16,
warrior %15,
mage %9 (tombala çoğu),
rogue %8 (shaman azalsa patlayacak bir class, neyse ki herkes beceremiyor oynamayı),
druid %6 (beast/token druid umut vaadeder gibi oldu, hunter'ın başına gelen patlamanın benzerini daha rafine bir deckle druid'den bekliyorum ama o kadar da değil hani, sonraki adventure'la muhtemelen, he şahsen favorim ramp hala, arada bir esiyor oynuyorum 2 rank yükselip geri düşüp değiştiriyorum--entereasan o durum da)
paladin %4 (N'zoth paladin, ladder deck'i olamayacak galiba endişelerim güçlenmeye başladı keza iyi başlamazsa hiç bir T1 deck'inin patlamasına yetişemiyor +maçların süresinin uzunluğu da eklenince insan oynamak istemiyor sanırım control paladin ladder'de)
priest %3 --- umutsuz vaka

tier 1 aggro/totem shaman; tempo warrior; zoo; miracle rogue
tier 1,5 hunter

diyor ve bitiriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tuskarr totemic öyle feci bufflanmış ki, her seferinde ya totem golem ya da flametongue veriyor böle bir randıman yok.

Hayır gold shamanım var, shamanın aggro olarak doğmasından önce yapmıştım midrange vs kasarak sefil vaziyette. 10 defa görmemişimdir totem golem tuskarrdan.
Sosyal ağlarda paylaş

şansıma güvenseydim faceless summoner deneyebilirdim taunt gelir belki diye ama şansıma güvenmem hiç.

ben yapı olarak böyle evhamlı, endişeli bi de pesimist biri olduğum için genelde sonucu belli olan savunma tarzıyla oynarım. en zayıf noktalarımdan biri sanırım :d
o yüzden muhtemelen pyromancer+flamelance oynardım rakibin de kart sayısının nispeten az olduğunu düşünerek ama boardu en kısa sürede almak için risk alınması daha mantıklı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...