Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 7 manaya 8/12 taunt hem de iki minion. Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 c'Thun oynuyacaksanız twin emperor şart düşünmeden craftlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Tek çıkan legendary twin emperor oldu bana :) akıyor hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 80 packten 7 legend çıktı ahsf ve zerus nat pagle yok cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ne güzel ortalamaymış o? Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 @ahmedinejad Sabahtan beri 10 maç yaptım, aynı 2 desteye rastlamadım daha. 3 tane agro (shaman, hunter, mage) 2 tane C'thun olmayan eski kafa kontrol (priest ve warrior) 5 tane farklı class C'thun destesi (geneli kontrol odaklı 1 tanesi mid range havasında) Yani henüz ilk gün hiç birşey oturmuş değil ama paso agro, secret pala gelmesinden, yere koyduğum her kartın ignore-silance edilmesinden fazlası ile baymıştım doğrusu. Bazı çok önemli AoE'lerin oyundan gitmesi karşı taraf yeri 2-3 büyük minionla ele geçirince seni tamamen çaresiz bırakabiliyor ama bunada alışırız. En azından şu face çılgınlığı bir az olsun duraklasın o yeter. 2 yıldır feci baydılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Aynen abi iyi oldu böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yogg saron'lu mage decki yaptım. eğleniyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 byu arada 3 manalık mind control baya iyi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ben de tempo mage i yoggsaron mage e cevirdim. gayet keyifli oldu bi de cabalist tome koydum 2 tane. cok iyi is yapiyo. gelen her kart ise yariyor. secret falan da geliyo. karsisi da tahmin edemiyo ne oldugunu. bi de icinden cabalist tome da cikabiliyo inception oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 4 maç yaptım bi kere bile gelmedi elime yog saron abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ben de brannle kombolomaya calisiyorum da bir turlu olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 İyi, iyi akşama kadar birkaç deck olur etrafta herhalde. Tempo mage sıkmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Benim C'Thun druid baya iyi şu an. 8/10 win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Marty said: ben de brannle kombolomaya calisiyorum da bir turlu olmadi. Az önce brann'i erken atıp koruyabildim. 21/21e kadar besledim c'thun'u. 9. turn'de herif twisting nether attı bomboş board'a tek attım c'thun ile. Adam onu atmasa 42 damage bırakacaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 10 kişiden 8'i cthun oynuyor şu an. ha muhtemelen beleş diye de olabilir. ama çok can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Direnme sen de yap bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Yeni bir olay, bıkana kadar oynayan çok olur. Anti-Cthun deste yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 34 pack, 3 legendary. 2 tanesi blood of ancient one. Koydum aviannlı dandini bi decke bakalım çalışan bişey mi Bide şu çay veren rogue legendarysi düştü. Acaba o iş yapar mı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 axedice said: 34 pack, 3 legendary. 2 tanesi blood of ancient one. Koydum aviannlı dandini bi decke bakalım çalışan bişey mi Bide şu çay veren rogue legendarysi düştü. Acaba o iş yapar mı hmm tüm rog decklerine kesin girer o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 indirim bitti mi, şimdi milletin pack açmasını okuyunca benim de canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Aksam eve gideyim. 50 pre alınmış var. 43 goldla alicam. 13 de beles gelicek. Belki bi 60 daha alirim. 170 packden neler gelicek acep. Hmpssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ahmedinejad said: yogg saron'lu mage decki yaptım. eğleniyorum en azından. malin biri freeze mage yapmis saron'lu kendi turn'unde secretlari patlamadan geberdi sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 5 quest pack'inde 2 epic daha cıktı onlarda aynı anasını satıyım asda mevcut epiclerin hepsinden 2-3 tane var ya da hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Yakında oyunda 1 tane bile agro kalmassa şaşırmam valla. Hunterları, agro warlockları, face shamanları, agro paladinleri nasıl eze eze yeniyorum belli değil control priestle. Genelde kartları bittiğinde ben daha 20'nin altına düşmemiş oluyorum o derece. Ama C'thun decklerine karşı çok kafa kafaya maçlar dönüyor, onlar için 1-2 leg craftlamam lazım kesin decke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar