FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 @sabonis Bak o iş yapılabiliyor mu ben de bilmiyorum. 4 oyun için aynı ek server kapesitesini kullanmak diye bir mantık oluyorsa bu harbi yapılabilirmiş yani. Edit: @Spyro Bu herif nerde açıyor bunları ya, EU'ya gelmedi daha, US direk kapalı zaten, Çin serverlarıda açılmıyor direk.(acaba yoğunluktan mı açılmıyor onu bilemiyorum şimdi). Edit2: Alla alla ya, chatteki dönen muhabbetten anladığım kadarı ile US'de açıyor, ama ben girmeye çalışınca direk serverlar kapalı modunda takılıyor, neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 US accountum olmadigi icin test edemiyorum ama amerikada cikti expansion evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 gelen 3 beleş packten legendary bile açtım ben amerikada dfhdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Ohaaa hem de shaman legendarysi, direk en imbalardan biri yeni gelenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ama salak amerika hesabımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 They did it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Bi de... Dog'u izliyorum. Implosion gelirse diye saçma sapan bi hamle yaptı. Herifi 20 dakkadır trollüyolar:D https://www.youtube.com/watch?v=v4tsZzJbXHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kripp yeni mage destesi yaptı 100 k kişi izlerken mal ötesi bi desteydi elindeki kartları güç bela oynadı en son kartları bitti fatigue e giderken Yogg saron açtı ve iki kere sprint çekti geberdi efsaneydi yakında düşer u tube a 😅😅😅😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Aceace said: Bi de... Dog'u izliyorum. Implosion gelirse diye saçma sapan bi hamle yaptı. Herifi 20 dakkadır trollüyolar:D rogue oynuyo la implosion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Sonunda girdim US hesabına. 3 pack açılışta, 5 pack 2 standart win questine, 5 pack 7 standart win questine, 50 packte 5k gold ile aldım (toplam 63 pack) bu expansion tamamdır benim için. Daha da almam pack bundan. 4 tane de legendary yapacak dustım var nerflerden hayat bana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 MADNESS WILL CONSUME YOU https://www.youtube.com/watch?v=V8y2OrMV1kM ZAAAAA DIREK GOLDEN CRAFT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sabonis said: Aceace said: Bi de... Dog'u izliyorum. Implosion gelirse diye saçma sapan bi hamle yaptı. Herifi 20 dakkadır trollüyolar:D rogue oynuyo la implosion? Karşıdaki adam implosion atarsa diye mala bağlayıp oyunu satmıştı. Halbusi implosion kalmadı. Yerine 0 manalık tentacle kartı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hea ben de diyorum noluyo. ahah tabii 2 yıldır şartlanmış implosion diye, bir süre böle hatalar olması normal :D yani normal diil de, olabilir. tek farkı adam stream yaptığı için toşank geçiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Laurelin said: MADNESS WILL CONSUME YOU https://www.youtube.com/watch?v=V8y2OrMV1kM ZAAAAA DIREK GOLDEN CRAFT :D best card ever direkt ya.. aciklanmadan once en umutlu oldugum kart yogg'du (ulduar'dan oturu :P).. neyse bekledigimi buldum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 competitive deck çok büyük ihtimalle görmeyiz ama ladder'da göreceğiz muhtemelen üst ranklerde bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 EU down. We are goin online boyz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hangi online :D eu serverlarının geçmişine baktığında 1-6 saat arasında girebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 78 pack huhuran herald ragnaros lightlord istedigim kartlar geldi cuk diye, yoggy gelse sahane olucakti ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bana da 63 packten golden twin emperor priest warrior ve hunter legendaryleri geldi yogg ve rogue legendarylerini de aldım mı tammadır bi de 2 tane büyük dragon ve deathrattle hedesinden istediğim tüm deckler olucak o zamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 hatunun uyanmasına 3 saat kaldı... Hala açamadım packleri. Nzoth çıksın başka ihsan istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 rakip oyundan cikmadikca kazanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 83 pack 3 legendary,1 deathwing,1 rog legend,1 de balıkçı lavuk :/ görevlerden gelen 10 taneyi açmadım daha onlardan adam gibi bişey çıksa bari,16 legend craftlamalık dust var ama az epik çıktı,kafadan 10-15 tane epic lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 meh birikenlerle 35 deck oldu 5 te ödülle gelir önce packleri acıyımda bi standart decki cıkarmay abakıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 32 pack açtım 1 tane legendary geldi emperor hedesi.. F*ck you blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 LAN 35 DECK ACTIM Bİ TANE GELMEDİ ALLAHSIZ BLİZZARD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar