Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sana receteni yazıyorum. Google'a "aggro Paladin loe' yazip ilk decki yapiyosun. Sonra pata kute divine shieldli minionlari bufflaya bufflaya surata daliyosun. Sansin yaver giderse turn 6-7 civari game over. Rank 18 de baslayip 14'e kadar tek yenilgiyle geldim. Aksam devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 unskill portal oynayıp ağlamayın bi de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sıkıntım onlar değil. 3. yıldıza kadar sorunum olmuyor, hatta bazen oynamayı bilmeyen (benden bile beter) adamlar geliyor. 3. yıldızdan sonra, bırakın başa baş oynamayı, ağzıma sıçıyorlar. Tempo mage ile 4. turda yere minion düşemediğim oldu. Yaz yaz bitmez, her seferinde başka bir sıkıntı, bilmesem oyun beni rank 14 yapmıyor diyeceğim. Totem yapacağım şanssızlığımı yenmek için.. Bu arada, yok portal kullanmıyorum. Edit: Ahahah rank 14, her zorlandığımda bu konudayım bundan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yanniz tempo mage oyniyorsan portal zorunlu gibi :P bide "tempo" sagliyamadiysan zaten kazanma sansin yok, ilk 6 turn ustunlugun yoksa, boardu tutmakta zorlandiysan filan direk concede hani. late game de cok efektif degil tempo mage, guzel finisherlari filan yok. antonidastan 1-2 fireball cekebilmen lazim kapatabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sezon basinda biraz astral druidle oyalandiktan sonra kendime hedef koymustum freeze mage ile rank 5 olacagim diye.. hep 1 yildiz kala warrior ve druid geliyor la bezdim.. yine 7'e dustum.. dark souls da cikti artik yalan olacak challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cf8M_vYUsAA_ZMX.png Lanet kartlar gelmeye basladi, common olmasi arena icin ayri rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Laurelin said: yanniz tempo mage oyniyorsan portal zorunlu gibi :P bide "tempo" sagliyamadiysan zaten kazanma sansin yok, ilk 6 turn ustunlugun yoksa, boardu tutmakta zorlandiysan filan direk concede hani. late game de cok efektif degil tempo mage, guzel finisherlari filan yok. antonidastan 1-2 fireball cekebilmen lazim kapatabilmek icin. Evet öyle oluyor biraz, işte o dediğim warlock manyaklar kendini iki defa tam iyileştirince fişimi çekiyor. 2 setim var, biri hunter, diğeri tempo mage. Bunların dışında warlock, totem druid ve dragon priest da var da onlarla fazla ranked kazanamıyorum nedense. Warrior - rogue hiç oynamıyorum, kart falan gelirse direk toz oluyor. Şu league of explorers kartlarını toplayınca bir paladin yaparım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yav said: https://pbs.twimg.com/media/Cf8M_vYUsAA_ZMX.png Lanet kartlar gelmeye basladi, common olmasi arena icin ayri rezillik. Bir cok leG'den güzel asdaf bunlar iyice sıyırdı ya AMA kart ne kadar çirkin ya... Nefret ettim cıkmadan bu seriden. Bin pişman oldum pre-order yaptıgıma. Biraz işlerin yogunlugundan, biraz da enpara'nın son ayı olmasından dolayı gaza geldim. Iptal edebiliyormuyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ASK BU KART ASK <3 <# KALP KALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 3 mana flamewalker herhalde gelebilecek en iyisi olur. 3 mana güzel kartlar var. tempo mage'in 5 dropu azure drake ve 6/3'lük büyü veren eleman var. bu reno mage'e girer muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 belcher yerine 1 mana fazla olsada mecbur koyulur bu iste :) sunwalker koymaz kimse diye tahmin ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ladderı bilmiyorum ama müthiş arena kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ahmedinejad said: 3 mana flamewalker herhalde gelebilecek en iyisi olur. 3 mana güzel kartlar var. tempo mage'in 5 dropu azure drake ve 6/3'lük büyü veren eleman var. bu reno mage'e girer muhtemelen. Flamewalkerdan ziyade Ice Rager'ı tercih ederim heralde. Girebileceği en iyi deck tempo mage ve tempo mage'ler t6'de boardta üstünlüğü halen tutuyor oluyorlar. 6 manaya 5/5 + 5/2 çok sakat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ha evet 6 mana bu. kafam 5 manaya gitti nedense. 6 mana için güzel drop evet. oyun sonunda antonidas ve boom'dan başka oynayacak kartı yoktu. bu güzel alternatif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 mage seven adama pre-order yaptırır bu kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yav said: https://pbs.twimg.com/media/Cf8M_vYUsAA_ZMX.png Lanet kartlar gelmeye basladi, common olmasi arena icin ayri rezillik. ahaha şakamı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kartin iyi olmasi o kartin oyuna iyi gelecegi manasina gelmiyor iste. Her karti arka arkaya oyunlarda rakibin oynadigini dusunerek yorumlamak lazim. 6 mana'ya ortalama 8/8 ve iki body hic saglikli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Aha bi tane daha http://i.imgur.com/CdXO0qE.png Tempo mage'e zaten kilim, bi de bunnar cikti basimiza ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bu haftanın brawl ı çok tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Bu haftanın brawlının hiç bir olayını görmedim ben. Normal deckle bir maç aldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 tunch said: mage seven adama pre-order yaptırır bu kart niye abi? kart common. 80 dust ile herkes yapabilir :) kartın esas sıkıntılarından biri de 3 manalık charger minionları çıkabilecek olması. Arcane golem, wolfrider vs, divine shield'lı tipitip falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 zaten standart oynayacak adam gvg ve naxx'ı de ettiğinde bir çuval dust geçecek eline. az birikmişi de varsa major bir kaç decki para vermeden craft edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Wishmaster said: tunch said: mage seven adama pre-order yaptırır bu kart niye abi? kart common. 80 dust ile herkes yapabilir :) kartın esas sıkıntılarından biri de 3 manalık charger minionları çıkabilecek olması. Arcane golem, wolfrider vs, divine shield'lı tipitip falan.. Bu kart icin degil, standartta kart avantajina sahip olmak icin yapar. Genis capli bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Face shaman vs priest. Destede 22 kart var. Adam destemden 2 kart caliyor , biri trogg digeri spirit wolves. Sonra tunch niye kufrediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Standart formati rotasyon seklinde olmayacak mi Bazi kartlar cikacak bazi kartlar girecek falan di mi zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar