sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Aceace said: hebele hübele Taam azcik detayli anlatayim madem. Warlock en iyi hero powera sahip. Nokta. Buna karsilik kartlari optimal degil. Iyi ya da kotu demiyorum bak. Tum kartlar hero power goz onunde bulundurularak ayarlanmis durumda. Mesela doomguard warlockta olmasa hic bir decke giremez. Ancak buna ragmen tum warlocklar genellikle neutral kartlara agirlik vermek zorunda kaliyorlar. Bu yeni karttan verim almak icin deckine kac tane abuk zubuk lock karti koymayi goze alabilirsin? Ne biliyim succubus ya da 3 manalik tazdingoyu(adini hatirlayamadim bile) void destroyeri, decke koymaya toton yiyo mu:) Hadi PO aldin, imp aldin, hellfire aldin.(hf ile imp arasindaki anti sinerjiyi de gormezden geldim senin icin) Etti 6. E 1 de bu. 7 etti. Deckin 4te biri 0 sinerjili kartlardan olusuyor. Bak gelecek kartlarin randomluguna da deginmedim ha. -1 mana innervatei gorunce gulerim sana:) BonePART said: bla bla bla iyide- abi choose one class değil kart gidip shamanda gelebilir hunterda hangi decke koyucan bu kartı nasıl bi alt yapı yapıcan butun decki randomize ediyosun bu arada sabo neden 2 mana dememin sebebi şu ikinci turnde oynanacak bir kart değil mantığını anlamaya calısıyorum sadece bi olay mı var benim atladığım diyorum bi kartla mı kombo olacak olm mal mısınız :D :D ikiniz de aynı şeyi demiyor musunuz ben mi yanlış anlıyorum :D ha bonepart ama karta kötü derken aslında iyiymiş gibi bi hava vermişti ilk mesajında, ondan dolayı sıkıntı çıktı sanırım :D kısacası kart kötü evet. hiç sanmıyorum kullanılacağını. epic olarak başka opsiyonlar yerine şundan 2 tane çıksa pack'lerden, üzülürüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Elimde 2 warlock spell, 2 warlock minion kart var. Attım renounce darkness ı. Gelen kartlar yine 2 spell 2 minion mı olacak yoksa 4 spell yada 4 minion 3 spell 1 minion etc.. gibi bir durum mu söz konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Onu şu an bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 işte bu adam itü mezunu. daha bunu bilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Rezaletin ta kendisi:Hahahaha çok şeker lan Deathrattle: Give your minions +1/+1Bu daha önce açıklandı da buraya konmamıştı sanırım. Arena warrior için harika olacak muhtemelen: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 1 manaya bu 1 manaya upgrade 2 manaya 2/4 silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ozan said: Aylar sonra oyun geri dönünce merak ettim, brawldan gelen paketten iyi birşeyler çıkar mı diye.. Legendary çıkmadı, ama üç tane golden kart çıktı, toz ettim hepsini. 5 paket alıp bakacaktım ama daha uldamanı falan tamamlamamışım, 700 biriktirip oraya yatırım yapacağım gibi. Brawl da fena değil ama Rafaam oynamak baş ağrıtıyor; Kel'Thuzad'ın skili ile karşıdaki deli gibi elemanları (tabiki en işine yarayanı) diriltince kafamı masaya vurmaya başladım. Bir oyunda karşımdaki adamda 4 belcher falan vardı yerde. bas agrisinin nedenini buldum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 şu boogeymaster acaba hem attack'a hem öldürdüğüne mi +2+2 alıyor. Yanı sırf attack yaparsa +2 hem bir minion'a dalar öldürürse +4 gibi... Yine de çöp :P edıt: ama o zaman and yerine or koyması lazımdı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 hayır abi, kendi turn'ünde VUR emri vereceksin, ve minion'ı öldürecek. o zaman +2 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Her yeni expansion'un cop legendarysi oluyo 2-3 tane, bu da onlardan birisi. Hem paketlerden, hem de leg summonlayan kartlardan cikip denge getirecek meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 -Deno- said: hayır abi, kendi turn'ünde VUR emri vereceksin, ve minion'ı öldürecek. Azmettireceksin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 warlock kartı bariz trolden için yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yav said: Her yeni expansion'un cop legendarysi oluyo 2-3 tane, bu da onlardan birisi. Hem paketlerden, hem de leg summonlayan kartlardan cikip denge getirecek meh bana 3 tane çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nzoth cok op duruyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Wishmaster said: -Deno- said: hayır abi, kendi turn'ünde VUR emri vereceksin, ve minion'ı öldürecek. Azmettireceksin yani? kanırttıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Spyro said: nzoth cok op duruyor ya.. Bence bu 4 eski allah da simdiki meta icin op gozukup yeni olusacak metada birbirlerini late gamede dengeleyecek gibi. Tabi eskaza bir iki aggro fisekleyici kart cikartip late game diye bisi kalmamasina sebep olurlarsa fena olur durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 şu brawlı çıkartırken nasıl "tamam dengeli bu" dediler acaba. heigan oyna. snake yapılmazsa ölmesini bekle başka bir şey oynama. gerekirse duplicate'le kopyala. öldükçe 2 mana hero powerla yığ boarda. bitti oyun. hatta uygulamalı ss koyayım http://i.hizliresim.com/7gDdaY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Control warrior ve control priest disinda oyunu oynayan kalmamis sanirim bu ne lan 8den 10a sadece priest ve warriora karsi oynayarak geriledim. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yarım yamalak saçma kartlarla dolu secret paladinimle oyunda ilk defa win streak yapıyorum, 14 oldum ilk defa, çok eğlenceliymiş lan dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 kontrol warrior pahalı ama cok dengeli bi deck oyunun en basından beri standart kartlarla takıt takır oynanıyo her updatete 2 kart giriyo iki kart cıkıyo (bash girdi en son işte ondan once shield maiden girmişti) o nedenle cok karsılasmak dogal 10-15 arasıda tempo mage secret paladin dolu yapc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 çok dengeli mi? abi sen bu oyunu anlamıyorsun bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Dengeli mi? Insanligin geri kalanindan farkli bi anlamda kullaniyorsun sanirim sen o kelimeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 control warrior'la aha bunu yenemem şimdi dediğim pek olmuyor. ramp druid biraz zorluyor sadece. ha yine kaybedebiliyorsun tabi ama şu da imkansız şimdi demiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 control warrior'a karsi murloc paladin match-up'i esit skill seviyelerinde imkansiza yakin.. geri kalanlarda evet genelde cw kapisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 valla double combo druidimle azına azına vuruyorum controllerin entomb priestımlada tokatlıyorum genelde kendi gromuyla vuruyorum azına felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 Sonraki 191.sayfa (Toplam 328 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 çok dengeli mi? abi sen bu oyunu anlamıyorsun bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Dengeli mi? Insanligin geri kalanindan farkli bi anlamda kullaniyorsun sanirim sen o kelimeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 control warrior'la aha bunu yenemem şimdi dediğim pek olmuyor. ramp druid biraz zorluyor sadece. ha yine kaybedebiliyorsun tabi ama şu da imkansız şimdi demiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 control warrior'a karsi murloc paladin match-up'i esit skill seviyelerinde imkansiza yakin.. geri kalanlarda evet genelde cw kapisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 valla double combo druidimle azına azına vuruyorum controllerin entomb priestımlada tokatlıyorum genelde kendi gromuyla vuruyorum azına felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar