sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 beceremedim diil forumun yetoluğu. belli bi boyuttan büyük olunca oynamıyor kendi kendine. ayrıca face shaman da oynadın, şimdi yeme beni. ayrıca hunter =/= face. ortalıkta midrange hunterlar var bi sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ahhh ahh, şu deathrattle kontrol hunter deckimden çok umutluydum ama olmadı, olamadı bir türlü. 10dan sonra gelen destelere karşı tutunamıyor. Bir türlü %50 win rate yapamadım bıraktım sonra. Yani kontrol decki olmayan tek classım hunter kaldı ve ümidim de kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sabonis said: beceremedim diil forumun yetoluğu. belli bi boyuttan büyük olunca oynamıyor kendi kendine. ayrıca face shaman da oynadın, şimdi yeme beni. ayrıca hunter =/= face. ortalıkta midrange hunterlar var bi sürü. Face shaman oynadım. ÇÜNKÜ O BİR TURNUVAYDI!!! Hunter face olmak zorunda değil. Ama herhangi bir hunter decki saygı görmeyi haketmiyor benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=O1nkISE4qO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hahahaha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Böyle kullanılmayan kartlarla bir şeyler yapmaya çalışmalarını seviyorum ya. Crowd's Favorite kullanmaya çalışıyordu noxius da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Thijs yüzünden uzun zamandır thalnos craftlıyıp freezemage oynayasım vardı. son haberlerden sonra vazgeçmiştim şimdi de thalnos çıksı asd. 1 yıllık dilek kotamı doldurdun teşekkürler blizzord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Freeze mage oynaması oldukça zor ya, senfglas özellikle şiir yazıyor freeze ile. 8-0 vs gidiyor herif gaza gelip oynuyorum direk loss streak:S. Benim zayıflığım da var tabi. CW'siz metada oynamasını bilene baya iyi deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 rank 11-12 civarı 4 tane deck var oynanan renolock control priest control warrior secret paladin secret paladin dışındakiler tamamen secret paladini counterlamak için oynuyor. illet bi durumda şu anda ranked play tamamen sinir bozukluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 12-9 arasında yiğitler harman oluyor şu sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 15 gün daha girmem ben ay sonu bağlık bağçelikti buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 demekki beni cwler o yuzden hasat ediyor tempo magele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 tunch said: rank 11-12 civarı 4 tane deck var oynanan renolock control priest control warrior secret paladin secret paladin dışındakiler tamamen secret paladini counterlamak için oynuyor. illet bi durumda şu anda ranked play tamamen sinir bozukluğu. tabii 3 saydığın deckten 2'si secret paladin'e karşı dezavantajlı matchuplar ama olsun :D warrior zaten ağzına sıçılıyor secret'a karşı. renolock da %40 civarı falandır winrate'i. priest ama evet iyi bir matchup gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sabonis said: tunch said: rank 11-12 civarı 4 tane deck var oynanan renolock control priest control warrior secret paladin secret paladin dışındakiler tamamen secret paladini counterlamak için oynuyor. illet bi durumda şu anda ranked play tamamen sinir bozukluğu. tabii 3 saydığın deckten 2'si secret paladin'e karşı dezavantajlı matchuplar ama olsun :D warrior zaten ağzına sıçılıyor secret'a karşı. renolock da %40 civarı falandır winrate'i. priest ama evet iyi bir matchup gayet. bi ara bana bi coaching yap da 10 olayım be sabonis sinir oldum bu ay. her karşılaştığım adam legendary card backli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Yanlış kişiden destek istiyorsun dostum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Zoo'yu en iyi ne counterlar? Illalah geldi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 muhtemelen freeze mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 alla alla dün thalnos bugün cho çıktı lan noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yoksaaa yoksaaaaaaa oha sayfa başı her şeyi fok ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Allah daha cok versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bende ladder anxiety oldugundan zaten su oyunu sirf casualda oynuyorum ama son 2-3 gundur les otesi direk, 10 mac yapiyorsam 9u kanser decklere denk geliyor, hayir "her ay tirmanmak icin kasamayiz bi mac 10 saat" degilmiydi kanser decklerin mantigi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 laddera zaman ayırmayan kanserojen herifler casualda görev vs yaparken slow deck mi oynayacaktı.. hihiii güleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ben bi maly rog yaptım. elime elime veriyolar. gerçi günde 30 maç yapıyodum zaten ayda 30 maç yapmıyorumdur şu anda ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yav said: Zoo'yu en iyi ne counterlar? Illalah geldi yav. 3-4 gundur control priest ile oynuyorum.. zoo gelirse auto-win, renolock gelirse auto-lose gibi bir sey.. zoo cok cikiyorsa tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 mmmmmmmm topdeck quickshot üstü killcommand'e yenilmek kadar güzel bir his yok şu hayatta. mmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar