Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Kripparrian was a known World of Warcraft player before beginning his streaming career, recognized for being the first person to complete the Ironman Challenge, being in a leading US raiding guild, Exodus, as well as being a competitor of top Hunter DPS parses during that time. Kripparian began his Youtube career with World of Warcraft tutorials on his Youtube channel. At the launch of the highly anticipated game Diablo III, Kripparrian became famous for his in-depth explanatory videos on D3 mechanics on his YouTube channel. Together with his Team NoLife teammate Krippi, he gained fame for getting the world first Hardcore Diablo kill on Inferno difficulty live on twitch before Inferno difficulty was made easier.
http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Kripparrian#Biography
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

poe zamanında çok izledim kripp'i ki twitch izleme alışkanlığım yoktur, release'den release'e 1-2 saat bakar kapatırım. 10 numara twitcher. 10 numara theorycrafting yapardı poe'de.

diablo'dan poe'ye çok adam çekmişliği vardır, creditste bile geçiyor ismi :D sonra hs çıktı casualparian'a dönüştü tabi
Sosyal ağlarda paylaş

donation geldiğinde falan adam hiç anons etmiyor, bütün twitch'ten farklı yani herif. acaba ne kadar donation alıyordur gerçekten merak ediyorum. çoğu gamer'dan daha popüler ama anons etmiyor olması sanki baya bi düşürüyordur.

veya genel donation alanlar ne kadar alıyor falan onu da merak ediyorum. çünkü reklamdan bi bok kazanmıyor olmaları lazım. asıl donation, sponsor vs diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

okumayacak, yazacak sadece stream'de. ayrıca alt tarafı XYZ teşekkürler diyecek. donation mesajı okuması veya hatta yazması bile şart diil. sadece donation yapanın adı yazsa bile baya bi artar donation'ı aslında. prensip dolayısı ile falan muhtemelen yapmıyor bunu ama ben olsam net yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...