Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bunu menüde boşta bırakınca arkadan bir crowd sesi tekrarlıyor ya, onun arasında kadın inleme sesi var bildiğin. bilizard bilinçaltınıza oynuyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 summoning stone eğlenceli olmuş ya baya. doldurup spelleri spamlamasi sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10706835_312269115625892_1788894402_n.jpg hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ahahahaha gereksiz fazla güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 reynad mı arkadaki sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ahaha güzel hazırlamışlar pozu. yalnız kripp, reynad'dan daha bile salty. insan her arena maçında, istisnasız, yense-yenilse farketmeden ağlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bana birini hatırlatıyor ama kimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bu adam niye bu kadar ünlü oldu oyun camiasında ben onu kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Kripparrian was a known World of Warcraft player before beginning his streaming career, recognized for being the first person to complete the Ironman Challenge, being in a leading US raiding guild, Exodus, as well as being a competitor of top Hunter DPS parses during that time. Kripparian began his Youtube career with World of Warcraft tutorials on his Youtube channel. At the launch of the highly anticipated game Diablo III, Kripparrian became famous for his in-depth explanatory videos on D3 mechanics on his YouTube channel. Together with his Team NoLife teammate Krippi, he gained fame for getting the world first Hardcore Diablo kill on Inferno difficulty live on twitch before Inferno difficulty was made easier. http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Kripparrian#Biography Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 wow'da falan da baya sağlam dps yapmak için düzgün açıklamalı videoları falan varmış. adamın kafası oyun mekaniklerine basıyor ve çözebiliyor çabuk bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bir tane izlemiştim ünlü bir oyunda bug bulup sömürmüştü canlı yayında ban yemişti. buluyor yani adam boş durmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 dreagloth said: bana birini hatırlatıyor ama kimi ya dinan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Kripp baya tatli adam ya. Bi de strifcro ile massan'in videolarini izliyorum duzenli. Adamlar isini iyi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 krippin bir de konuşması çok tane tane ya her söylediği anlaşılıyor o yüzden daha çok seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 poe zamanında çok izledim kripp'i ki twitch izleme alışkanlığım yoktur, release'den release'e 1-2 saat bakar kapatırım. 10 numara twitcher. 10 numara theorycrafting yapardı poe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 :D https://www.youtube.com/watch?v=fnHfPiCsx00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bingildak said: poe zamanında çok izledim kripp'i ki twitch izleme alışkanlığım yoktur, release'den release'e 1-2 saat bakar kapatırım. 10 numara twitcher. 10 numara theorycrafting yapardı poe'de. diablo'dan poe'ye çok adam çekmişliği vardır, creditste bile geçiyor ismi :D sonra hs çıktı casualparian'a dönüştü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 blizzort oyunu oynayan adamın casuallaşmaması mümkün değil zaten ya. kilo falan almış carebear'a bağlamış iyicene. nerede o poe yiğidi, hardcore fatihi tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 casıallarian takılıyor zaten 1 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 hayatını oyundan kazanmak nası bi kafa acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 donation geldiğinde falan adam hiç anons etmiyor, bütün twitch'ten farklı yani herif. acaba ne kadar donation alıyordur gerçekten merak ediyorum. çoğu gamer'dan daha popüler ama anons etmiyor olması sanki baya bi düşürüyordur. veya genel donation alanlar ne kadar alıyor falan onu da merak ediyorum. çünkü reklamdan bi bok kazanmıyor olmaları lazım. asıl donation, sponsor vs diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 okusa muhtemelen $2 falan atıp embesilce şeyler yazanların mesajlarını okumaktan konuşmaya vakti kalmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 okumayacak, yazacak sadece stream'de. ayrıca alt tarafı XYZ teşekkürler diyecek. donation mesajı okuması veya hatta yazması bile şart diil. sadece donation yapanın adı yazsa bile baya bi artar donation'ı aslında. prensip dolayısı ile falan muhtemelen yapmıyor bunu ama ben olsam net yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 subs yapanlara welcome falan diyor her stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 işte mesaj okumayınca o $2'lıklar atmıyor, büyük atacak adam da her türlü atar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar