icphedia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 var işte bir üst mesajda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Dust hesaplar falan yazmış kartlarıda gösteriyor yani, neyse üşenmiyim kendim bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Chillmaw ve voljin olmadan dragon priest is yapiyo mu simdi? Alex mi ysera mi karar veremiyorum yeni oyuncagima hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 voljin yerine sylvanas chilmaw yerine chrogomus kullanıyorum rank 10'da asılı kalıyor suan ilerleme yok sfaasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 chilmaw chrogomus neferian var benim deck'de de, diğerlerinin olmadığından değil bunları tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yav said: Chillmaw ve voljin olmadan dragon priest is yapiyo mu simdi? Alex mi ysera mi karar veremiyorum yeni oyuncagima hala :) chillmaw yerine nefarian ysera yaerine chromaggus voljin yerinede slyvanas kullanıyorum dunya yıkılmadı basıma random quest yaparak gecen sezon 11 oldum kasmadım yane fena değil hatta seylerde yok 2/6 taunt dragonlarda büyük dragon yerine büyük dragon koydukca sıkıntı yok slyvanasda az cok voljinini yerini tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Chillmaw ve voljin kullanmıyorum, ikisinde de control destelerine karşı düzgün bir avantaj göremedim. Chrogomus, Ysera, Dr. Boom ve 1 adet mind control bulunduruyorum ben destede. Agrolara karşı zaten güçlü bir deck dragon priest, control desteleri içinde bu 4'lü çok iş yaptı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Chillmaw'sız Dragon priest çok yavan, diğerleri pek sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 BonePART said: yav said: Chillmaw ve voljin olmadan dragon priest is yapiyo mu simdi? Alex mi ysera mi karar veremiyorum yeni oyuncagima hala :) chillmaw yerine nefarian ysera yaerine chromaggus voljin yerinede slyvanas kullanıyorum dunya yıkılmadı basıma random quest yaparak gecen sezon 11 oldum kasmadım yane fena değil hatta seylerde yok 2/6 taunt dragonlarda büyük dragon yerine büyük dragon koydukca sıkıntı yok slyvanasda az cok voljinini yerini tutuyor BonePART said: büyük dragon yerine büyük dragon koydukca sıkıntı yok BonePART said: büyük dragon yerine büyük dragon BonePART said: büyük dragon BonePART said: KOCAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 büyük dragon lan işte yüksek manalı dragon gidip faerie dragon koyma yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ben anladım bakma sen ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Afferim lan deno öğreniyon bu işleri http://images5.fanpop.com/image/photos/25300000/Darth-Sidious-the-emperor-darth-sidious-25396087-1280-544.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 valla chillmaw ın yoklugunu hiç aramıyorum 14k dust var genede craft etmedim ısrarla , piyasada büyük dragon çok şahsi fikrim voljinede ihtiyaç yok dragon priestte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 voljine gözüme hiç yatmıyor zaten yerine kullanılacak bir sürü daha iş yapar legend var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Golden Monkey yeterince saçma kart yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 hs kısmını kaçırdım http://i.imgur.com/duhPYYN.png ne için bu kart yeni exp filan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ohoo maymunun kulagina su kacirmislar, o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://www.hearthpwn.com/news/1081-the-league-of-explorers-hearthstones-third burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Brawl falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 constructed görmez ya imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 6800 dust falan lazımmış control warrior için :) o da en oluru yani. 8-10k olanlar da var. priest deckleri falan da aynı. sonra da niye millet aggro oynuyor diye laf ediyorlar.. ne oynıyacaz başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yeni adventure geliyor, League of Explorers. Oradan gelcek bir legendary kart var, map of golden monkey ekliyor desteye. Map of golden monkey de 2 mana, desteye golden monkey karıştır ve bir kart çek diye bir kart. taze açıkladılar blizzconda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://i.4cdn.org/vg/1446841052078.png http://i.4cdn.org/vg/1446839161382.jpg sinerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yerdekileri degistirmiyo sanirim, hand demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 mill rogue go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar