Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Bu hafta bana da illidan verdi brawl. Droprate increase conf...

Bu illidan hangi decklere giriyor şimdi? Yoksa gömüp başka bişi mi yapsam

abi illidan o kadar güzel bir kart olabilir ki aslında.. her baktığımda bi köşeye gidip ağlayasım geliyor.
mesela cenarius gibi taunt olan 2 flame ile gelebilir veya deathrattle ile içinden metamorphosis hali çıkabilir vs.

ben değiştireceklerini umut ediyorum, değiştirilmeli yani kesinlikle. sakla bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben brode demis iste kotu kart kotu kalmadi diye, ciddi para kaybetmeleri lazim buff/nerf ride i buraya getirmek icin

fel reaver droodu bende deniomda bi rogue geldi moralim bozuldu, hem ucuz spelleri ile milledi bilerek hemde alextrazsa atti oeeeh dedim. ikidir alextrazsali roguea denk geliyorum, control rogue is the new meta guyzzzz
Sosyal ağlarda paylaş

alexstrazsa mı ysera mı craftlayayım ilk?

alex ile freeze/giant mage
ysera ile dragon/control priest yapabiliyorum. (chillmaw yok, confessor var)

bir yandan da CW'nin inşaası sürmekte tabi .)

antonidas, confessor ve justicar gibi kartlar mevcut olduğundan mage'i tempo takılayım. Ysera alıp priest oynayayım (justicar/confessor'den value alırım?) diye düşünüyorum. Doğru mudur?

bunların ikisi de anti-aggro, freeze'in zayıf noktası CW misal, priest'in nedir? Hangisinin zayıf eşleşmesi daha az?

ps: sürekli kullanıp legend'a kadar grindlemek için değil de, aggrolardan gına geldiğinde, değişiklik olsun diye yapacağım bir deck olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex conditional bi kart bence ya. Kazanırken atmazsın kendine. Adam 15ten düşükken atınca 9 manaya 8/8 atıp adamı heallamış olursun. Ya da 18 iken atsan 9 manaya deal 3 damage bi minion oluyor. Aggroya karşı oynarken kendine heal yaparsın tabi, orası güzel.

Ysera bence daha güvenilir bi kart.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...