DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Gömüp başka bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 applev0dka said: eveettt su fel reaverlı aggro druid deckini yaptım 10 mac 9 galibiyet. tek kaybettiğim kötü açılış eli 5-7 manalı kartlar aggro pallye karsı diger 9 mac tokat manyağı yaptım. güzel deckrank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Şu nacizane Arena resmini sizinle paylaşmak istiyorum http://i.hizliresim.com/OBNXaQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Secret paladin Deck yapmış adam arena'da kendine ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 golden alex attı brawl hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 axedice said: Bu hafta bana da illidan verdi brawl. Droprate increase conf... Bu illidan hangi decklere giriyor şimdi? Yoksa gömüp başka bişi mi yapsam abi illidan o kadar güzel bir kart olabilir ki aslında.. her baktığımda bi köşeye gidip ağlayasım geliyor. mesela cenarius gibi taunt olan 2 flame ile gelebilir veya deathrattle ile içinden metamorphosis hali çıkabilir vs. ben değiştireceklerini umut ediyorum, değiştirilmeli yani kesinlikle. sakla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 fel reaverlı druidle 10 maçın 8'ini kaybediyorum ben. bu arada annoy tron'lu bloodknightlı yeni bi secrt pala var onu bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Senden duydum ilk bakayım hemen bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Betadan beri aynı bu kart ya niye değiştirsinler. Arenada almıştım bi iki defa alternatifleri kötü olunca. Legion çıkarken buff muff event falan gelirse belki de. Ne bilim çok mümkün görünmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 betadan beri kimse kullanmıyor diye değiştirebilirler mesela. aynı şey nozdormu için de geçerli. bu kartların varlığını unuttu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Nozdormu aslında iş yapan bir kart, ne oynayaçağını planlıyıp koyarsan Karşındaki allak bullak oluyor. Bence iyi ama ben de dahil oynayan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Tymex said: Senden duydum ilk bakayım hemen bir.. bi tane çinli oynadı onu amac/us turnuvasında bok gibi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yok ben brode demis iste kotu kart kotu kalmadi diye, ciddi para kaybetmeleri lazim buff/nerf ride i buraya getirmek icin fel reaver droodu bende deniomda bi rogue geldi moralim bozuldu, hem ucuz spelleri ile milledi bilerek hemde alextrazsa atti oeeeh dedim. ikidir alextrazsali roguea denk geliyorum, control rogue is the new meta guyzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ben brode aptal ya ne bakıyosun sen ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 illidan 3 kere değişti ya 7/7 3 discard 3 draw 7 mana sora battlecry kalktı 2/1 azzinoth, 7/6 body ve 6 mana oldu sora 6 hp çok olduğunu düşündüler 5'e çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Oha ne zaman oldu la bunlar. Neyse ya legion çıkana kadar dr.boom ayarında olup da craftlayamadığım bi kart olmazsa kalsın elimde. Sonra gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 DeBuffAndHeal said: illidan 3 kere değişti ya 7/7 3 discard 3 draw 7 mana sora battlecry kalktı 2/1 azzinoth, 7/6 body ve 6 mana oldu sora 6 hp çok olduğunu düşündüler 5'e çektiler ve hala ilgi gösterilen bir kart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 http://puu.sh/la8bw/4e4e0f68a0.jpg şununla oynuyorum biraz. eğlenceliymiş ama baya hehe http://www.hearthpwn.com/decks/353859-super-in-depth-worgen-warrior-fun-combo-deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Lilidani demonlocka koyup da void ile elden inince guzel oluyor yoksa tirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 alexstrazsa mı ysera mı craftlayayım ilk? alex ile freeze/giant mage ysera ile dragon/control priest yapabiliyorum. (chillmaw yok, confessor var) bir yandan da CW'nin inşaası sürmekte tabi .) antonidas, confessor ve justicar gibi kartlar mevcut olduğundan mage'i tempo takılayım. Ysera alıp priest oynayayım (justicar/confessor'den value alırım?) diye düşünüyorum. Doğru mudur? bunların ikisi de anti-aggro, freeze'in zayıf noktası CW misal, priest'in nedir? Hangisinin zayıf eşleşmesi daha az? ps: sürekli kullanıp legend'a kadar grindlemek için değil de, aggrolardan gına geldiğinde, değişiklik olsun diye yapacağım bir deck olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 alex çünkü içinde heal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 http://www.innkeeper.com meh, mac'e daha gelmemiş. baksanıza nasımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Alex conditional bi kart bence ya. Kazanırken atmazsın kendine. Adam 15ten düşükken atınca 9 manaya 8/8 atıp adamı heallamış olursun. Ya da 18 iken atsan 9 manaya deal 3 damage bi minion oluyor. Aggroya karşı oynarken kendine heal yaparsın tabi, orası güzel. Ysera bence daha güvenilir bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yav said: http://www.innkeeper.com meh, mac'e daha gelmemiş. baksanıza nasımış guzel calisiyor gibi.. elindeki kartlara gore deckleri ne kadar dust ile yapabilecegin falan yaziyor.. ya da collectionina gore deck filtreleme falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Elimzideki kartları güzel bir şekilde gösterip listeliycek bir şey varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar