Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:

paradoksalkedi said:

Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor.

Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya.

Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/

paylaşsana deck'i
ben seviyorum çok eğlenceli deckleri
silence druid var mesela abuk subuk kartlarla girişip onları silence ederek value alıyosun. sezon başlarında oynuyorum dumur oluyo insanlar, he sonra düzgün kart gelmemeye rakipler çetinleşmeye başlayınca kaybetmeye başlıyorum. eh kaybetmek de eğlenceli değil yani
kompetitiv oyunun zevki de bambaşka şimdi
ama facehunter oynamadım hiç oynamıcam da, secret paladin de çok sıkışmadıkça artık oynamam. insan kötü hissediyor çatçut sürekli sevimsiz decklerle

Ya demek istediğim competitive de işe yarayacak başka deckler de çıkabilir. bu adam bu decki eğlencesine yaptı, biraz düzeltti falan 4'e geldi şuan :D

deck şu : https://www.facebook.com/Zetalot/photos/a.146753682161537.1073741828.145754565594782/329259207244316/?type=3&theater
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

senle tanıştığımız gün geri döndüm bu hartstona yelda yüzünden. o zamandan beri oynuyorum lanet olsun gerçekten

Team matchte sırf karşı takımdasın diye CW oynıyıcam :)))
Mesaj tarihi:
demonlock oynuyorum 5 maçın 4'ü secret pala
secret palalardan gına gelince 2 flarelı midrangeden bozma hunter oynuyorum 6 maçta pala gelmiyor
sinirlenip lock a dönüyorum anında pala sdfhs
Mesaj tarihi:
sezon basi ilk 1-2 hafta boyle ne yazik ki.. kiyasiya cekisme var herkes birbirini asagilarda tutuyor..

sonra legendlar tepeye cikinca bir ferahliyor ladder..

gvg cikana kadar, 2-3 gunde rank 5 gorurdum az bir oynamayla.. simdi 3 gunde deliler gibi oynayarak 8'in basina anca geldim..
Mesaj tarihi:
BonePART said:
açıkcası
silence a demon, or mech, or beast, or pirate bile olsa kötü kart
cok mu ihtiyac vardı ürettiler

2 mana 3/2 silence e demon olsa belki oynanır

hayir bir de isin komigi, voidcaller ve malganis disinda cok aman aman silence isteyen bir demon da yok (imp gang boss silencelanacak kadar onemli bir tehdit degil, floating watcher oynayan yok, vs)..

malganis de silencelasan bile 9/7 body.. osura osura oldurur..
Mesaj tarihi:
ileriye yönelik kart basıyorlar arada gençler. ha kart iyi mi tabii ki değil. dreadsteed decki falan olacak ilerde güçlü. en azından öle planlıyor blizz. o zaman işe yarayabilir mesela.
Mesaj tarihi:
Tersten bakiyosunuz. :) ileride bir kart koyarlar sorunuzun cevabini alirsiniz. Bu kart daha cok demon decklerinin icinde kullanilabilecek bir kart. Yani ne bileyim mesela Atiyorum 3 mana'ya 5/5 attack yaptikca sana 5 dmj vuran bir demon karti yaparlar bunu atar value alirsin gibi...

Hatta bi tane var 2 manaya 4/3 bilmem ne guardian diye demon var warlockta ama 1 kart icin decke konmaz.

Suan birseye yaramiyor,belki ileride yarar.
Mesaj tarihi:
sadece işe yarayan kartları koysalar neden insanlar deck açsın salak mısınız oğlum siz sdfklnsdg

tournament attandee falan var, packten düzgün kart gelmesi olasılığını azaltıp, çok fazla yeni kart ekledik demelerini sağladığı için var o kartlar.

tournament attande'nin meta olabileceği bir deck düşünebiliyor musunuz allah aşkına.

0/4 tauntu en azından kullanıodu bazen millet trollemek için.
Mesaj tarihi:
Arenayı katmıyosunuz hep işe, 3 kart geliyor aralarında en işe yarıyanı o olur almak zorunda kalırsınız ve yeri gelir hayat kurtarır.

Yani o işe yaramaz kart dediğiniz arenada yoklukdan alırsınız ve hayat kurtarır o yüzden var o kartlar ben öyle yorumluyorum en azından.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...