paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yav said: paradoksalkedi said: Ya galiba ortaya çok güzel farklı deckler çıkabilir, ama insanlar metadır falandır diyip üşeniyor bakıyor prolara kimse deck üstüne düşünmüyor. Zetalot mesela, herif sadece priest oynuyor, yeni bi deste yapmış hobgoblin üstüne ama kaç oyundur hobgoblin gelmedi o ayrı hikaye :D Gayet iyi win ratei var, hobgoblinden dolayı hem yüksek canlı minyonlar almış. 1-8 Tournament Medic falan, fakat hobgoblin gelmese de bunları velenliyor, canlarını iki katına çıkarıyor can - attack eşitliyor falan çok güzel deck eğlenceli baya. Oturup düşünsen aslında, bir sürü güzel şey yaratırsın. Ama üşeniyoruz hepimiz bakıyoruz neler var diye :/ paylaşsana deck'i ben seviyorum çok eğlenceli deckleri silence druid var mesela abuk subuk kartlarla girişip onları silence ederek value alıyosun. sezon başlarında oynuyorum dumur oluyo insanlar, he sonra düzgün kart gelmemeye rakipler çetinleşmeye başlayınca kaybetmeye başlıyorum. eh kaybetmek de eğlenceli değil yani kompetitiv oyunun zevki de bambaşka şimdi ama facehunter oynamadım hiç oynamıcam da, secret paladin de çok sıkışmadıkça artık oynamam. insan kötü hissediyor çatçut sürekli sevimsiz decklerle Ya demek istediğim competitive de işe yarayacak başka deckler de çıkabilir. bu adam bu decki eğlencesine yaptı, biraz düzeltti falan 4'e geldi şuan :D deck şu : https://www.facebook.com/Zetalot/photos/a.146753682161537.1073741828.145754565594782/329259207244316/?type=3&theater
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cw nerdeyse betadan beri var ve nerf gelmedi aksine gelen yeni kartlarla bufflandı (shieldmaiden, death bite, bash). Herhangi bi nerf geleceğini de düşünmüyorum. Sağlam bi deck ama op değil.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 herkesin op dediği decke yok aslında op değil demek nasıl bir ego şeyidir?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Vingthor said: fifada real madrid almak. sf'de ryu alıp fırsat buldukça aduket çekmek falan kantırda sadece awp oynamak zuahaha ağlama aq
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 senle tanıştığımız gün geri döndüm bu hartstona yelda yüzünden. o zamandan beri oynuyorum lanet olsun gerçekten
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Vingthor said: senle tanıştığımız gün geri döndüm bu hartstona yelda yüzünden. o zamandan beri oynuyorum lanet olsun gerçekten Team matchte sırf karşı takımdasın diye CW oynıyıcam :)))
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Büyük konuşmıyım da Üzerinden geçicem
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 demonlock oynuyorum 5 maçın 4'ü secret pala secret palalardan gına gelince 2 flarelı midrangeden bozma hunter oynuyorum 6 maçta pala gelmiyor sinirlenip lock a dönüyorum anında pala sdfhs
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya sezon başı diye mi bu kadar OP deckli adamlarla oynuyorum ben starter deck'ten bozma deckimle. gına geldi lan polymorph yetişmiyor milletin OP kartlarına
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 heh her sezon başında aynı muhabbet
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 5 gün falan oldu başlayalı sezon sonu gayet eğlenceli maçlar dönüyodu şimdi elime verip verip yolluyolar
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bu arada tgt de en merak ettiğim kart şu ya http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/252/260/22341.png bu neden var? 4 manaya spell breaker varken?
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hiçbir deck'e giremeyecek bir kart bu
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 açıkcası silence a demon, or mech, or beast, or pirate bile olsa kötü kart cok mu ihtiyac vardı ürettiler 2 mana 3/2 silence e demon olsa belki oynanır
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sezon basi ilk 1-2 hafta boyle ne yazik ki.. kiyasiya cekisme var herkes birbirini asagilarda tutuyor.. sonra legendlar tepeye cikinca bir ferahliyor ladder.. gvg cikana kadar, 2-3 gunde rank 5 gorurdum az bir oynamayla.. simdi 3 gunde deliler gibi oynayarak 8'in basina anca geldim..
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 BonePART said: açıkcası silence a demon, or mech, or beast, or pirate bile olsa kötü kart cok mu ihtiyac vardı ürettiler 2 mana 3/2 silence e demon olsa belki oynanır hayir bir de isin komigi, voidcaller ve malganis disinda cok aman aman silence isteyen bir demon da yok (imp gang boss silencelanacak kadar onemli bir tehdit degil, floating watcher oynayan yok, vs).. malganis de silencelasan bile 9/7 body.. osura osura oldurur..
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ileriye yönelik kart basıyorlar arada gençler. ha kart iyi mi tabii ki değil. dreadsteed decki falan olacak ilerde güçlü. en azından öle planlıyor blizz. o zaman işe yarayabilir mesela.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Tersten bakiyosunuz. :) ileride bir kart koyarlar sorunuzun cevabini alirsiniz. Bu kart daha cok demon decklerinin icinde kullanilabilecek bir kart. Yani ne bileyim mesela Atiyorum 3 mana'ya 5/5 attack yaptikca sana 5 dmj vuran bir demon karti yaparlar bunu atar value alirsin gibi... Hatta bi tane var 2 manaya 4/3 bilmem ne guardian diye demon var warlockta ama 1 kart icin decke konmaz. Suan birseye yaramiyor,belki ileride yarar.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sadece işe yarayan kartları koysalar neden insanlar deck açsın salak mısınız oğlum siz sdfklnsdg tournament attandee falan var, packten düzgün kart gelmesi olasılığını azaltıp, çok fazla yeni kart ekledik demelerini sağladığı için var o kartlar. tournament attande'nin meta olabileceği bir deck düşünebiliyor musunuz allah aşkına. 0/4 tauntu en azından kullanıodu bazen millet trollemek için.
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Arenayı katmıyosunuz hep işe, 3 kart geliyor aralarında en işe yarıyanı o olur almak zorunda kalırsınız ve yeri gelir hayat kurtarır. Yani o işe yaramaz kart dediğiniz arenada yoklukdan alırsınız ve hayat kurtarır o yüzden var o kartlar ben öyle yorumluyorum en azından.
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yani deyip aynı şeyi tekrar etmişsin sevgili Tymex :)
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yok yazdığımı toparladım ama diğerini silmedim, biz bizeyiz burda :)
Öne çıkan mesajlar