yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 o konuda ben de gıcığım total wins'ten diğer class'ları çıkartarak aşağı yukarı tahmin etmek mümkün ama istatistik sevdalısı bünyem hoşnut değil total wins'e casual da giriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 40 legend kart mı var çüş lan. hep parayla bunlar işte biz fakirler f2play oynuyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 40 çok değil bence, bende de 34 tane varmış şimdi saydım. 11 tanesi falan expansionlardan gelme. 10 tane kadar da benim craftladığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 42 legendary varmış bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 44 te benden çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Bana çok az çıkıyor ya. Kahrolsun blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 3 tane var bende lel. boom, alexstrasza, jaraxxus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 combat warrior'da ysera yok diye neferian kullanıyordum. ölü karttı resmen çok nadir inebiliyordum. master jouster aldım onun yerine. %70 alıyor divine shield ve tauntu elimdeki minionlar hep yüksek mana olduğu için. neredeyse oynadığım her maç value aldım karttan. hoşuma gitti çok. hatta 6 maçta 1 kere alamadı shield. %70'den de yüksek şu ana kadar oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 combat warrior nasıl bi şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 control warrior demeye calısıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Control evet. Gece kafa nerelere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Oyun çıkalı baya oldu. Normal deckleri bırakıp golden deck falan yapanlar var artık (golden warrior yapanlar baya bir ağladı forumlarda hatta). 40 legendary normal. Ben de bile 20-30 vardır ki, ara verdiğim bir dönem var. Gerçi elime gelen tüm goldenları, warrio ve rogue kartlarını toz yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 şu secret pala'nın net çözümü yok mu la freeze mage haricinde. dün kolento izledim biraz, adam ne deck denese secret paladin'e çarpıp çarpıp durdu. devamlı kanser kanser diyordu zavallım :D he arada 2-3 tane kazandı ayrı da, genelde sıçışlardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 çünkü kanser. blizzard da bildiğin embesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yaptıkları hiç bir sinerji tutmuyor adamların. Dragon yapıyorlar bir sonraki exp. anca adam oluyor. inspire yapıyorlar 1-2 class dışında kullanılırlıgı yok şuan bir sürü kartta çöp gibi duruyor. Yeni exp.'da başlarız artık kullanmaya Bazı kartları ayırmaları lazım. type 1-2 olayına girmeden bir cacık olmaz artık bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 foe reaper 4000 çıktı feana değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 2 flare'li face hunter yap ver eline secret'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 secret paladini secret kısmını değilde kartın kendini biraz nerfleseler mantıklı olabilir mesela 4/4 olsun kart yada 6/6 olsun ama at the start of your turn put 1 secret of each kind olsun her turn doldursun secretları eger adam olduremezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Dragon priest ile karşılaştım birkaç kez secret paladinle. Tam aklımda değil şu anda da çok zorlanmadığımı hatırlıyorum. Yoksa hunter+flare :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Secret paladin çözüldü ya yok pek bir olayı daha. İlk çıktığında legend oldum secret palayla şimdi düzgün maç bile alamıyorum.. Tavsiyem nasıl yeneceğinizi daha iyi anlamak için açın bir secret paladin oynayın biraz anlarsınız olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 dragon deckleri hala iyi değil. dragon priest'ta bile bir olmamışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Dragon priest benim çok hoşuma gitmişti hep çok güzel başlıyor çok güzel gidiyor hep yendim gözüyle bakıyosun, sonra bir bakıyorsun yenilmişin öyle bir durum var onda da :) İyi ama fena değil yendiğinde çok oluyor, zevkli deck sonuçta tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 secret palayı düzgün bir curve ile kart çektiği zaman yenmenin imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Dragon priestin nesi olmamiş yav, ben hep ona karsi zorlaniyodum simdi karsisinda zorlandigin decki yap desturuyla altin biriktirip brm'yi tamamlamaya calisiom sonra ysera craftliycam falan. Bu arada pingpingho'nun druidiyle basladim sezona. Wrathler yok, flame juggler falan var. Aggro ile klasik combo arasinda bisey. Iyi verim aliyorum simdilik. Challenger da 8-9 aya kadar nerflenecek kacari yok gecen zaman icinde aglandigiyla kalacak patron gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Freeze mage control warrior dagitiyo genelde Hatta erken taunt çekemezsen face deckler bile ağlatıyo healing yetersiz kaliyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar