Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

combat warrior'da ysera yok diye neferian kullanıyordum. ölü karttı resmen çok nadir inebiliyordum.

master jouster aldım onun yerine. %70 alıyor divine shield ve tauntu elimdeki minionlar hep yüksek mana olduğu için. neredeyse oynadığım her maç value aldım karttan. hoşuma gitti çok.

hatta 6 maçta 1 kere alamadı shield. %70'den de yüksek şu ana kadar oran.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çıkalı baya oldu. Normal deckleri bırakıp golden deck falan yapanlar var artık (golden warrior yapanlar baya bir ağladı forumlarda hatta). 40 legendary normal. Ben de bile 20-30 vardır ki, ara verdiğim bir dönem var. Gerçi elime gelen tüm goldenları, warrio ve rogue kartlarını toz yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptıkları hiç bir sinerji tutmuyor adamların. Dragon yapıyorlar bir sonraki exp. anca adam oluyor. inspire yapıyorlar 1-2 class dışında kullanılırlıgı yok şuan bir sürü kartta çöp gibi duruyor. Yeni exp.'da başlarız artık kullanmaya

Bazı kartları ayırmaları lazım. type 1-2 olayına girmeden bir cacık olmaz artık bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon priest benim çok hoşuma gitmişti hep çok güzel başlıyor çok güzel gidiyor hep yendim gözüyle bakıyosun, sonra bir bakıyorsun yenilmişin öyle bir durum var onda da :)

İyi ama fena değil yendiğinde çok oluyor, zevkli deck sonuçta tavsiye ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon priestin nesi olmamiş yav, ben hep ona karsi zorlaniyodum simdi karsisinda zorlandigin decki yap desturuyla altin biriktirip brm'yi tamamlamaya calisiom sonra ysera craftliycam falan.

Bu arada pingpingho'nun druidiyle basladim sezona. Wrathler yok, flame juggler falan var. Aggro ile klasik combo arasinda bisey. Iyi verim aliyorum simdilik.

Challenger da 8-9 aya kadar nerflenecek kacari yok gecen zaman icinde aglandigiyla kalacak patron gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...